0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета от София,
Сдружение Зачатие ще участва на форума на българското образование на 22 април 2012 през целия ден в градинката на НДК http://www.edufest.info/. Ще бъдем представени със щанд и ще представим кампанията "Бъди в час по репродуктивно здраве" - ще се раздават книжки и ще обясним за необходимостта кампания сред учениците за превенция на репродуктивните заболявания . Контактите създадени на този форум ще бъдат много полезни за популяризирането на кампанията.
А в същото време ако е хубаво времето това е една възможност за неделна среща :)

Нека ако някоя от вас има желание да пише в темата или да пише лично съобщение на Стефи за да се уговорят.
« Последна редакция: Април 09, 2012, 20:46:17 pm от cygnus »
*
доброволеца по дефолт е тук :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
и аз ще бъда там. ще се радваме на малко помощ.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

От колко часа ще бъде, че тогава ще се връщам от Банско. Ако дойда с количката ще бъда ли от полза?
*
Къди, през целия ден е, от 10 до 19.
Ако не мине котка път ме пишете там :) Само че нямам тениска, само с медальона ще стане ли като отличителен знак?
[/url][/url]
*
става, всичко става, само желание да има :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
И аз ще се опитам да дойда, може от 14 до 16 докато спят децата,
само здрави да сме!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Стига да не вали ще дойда.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Сега ще обработвам Кънчо да дойдем до София. Ще ми се да заведем малката в зоологическата. Та може да успея и от там да мина.
Живот  и здраве, да няма болни, на разположение съм.Ако не друго, поне по време на разходката на младежа. Кажете само с какво да помагам. Има ле нужда от помощ при подготовката?

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
помощта ще се изразява в това да се стои на щанда определено време, да се раздават брошури на интересуващите се (само на тийнейджъри или представители на училища), да се разяснява накратко за кампанията "Бъди в час по репродуктивно здраве" - тоест, трябва и вие да сте запознати с нея.

добре би било 1-2 дни преди мероприятието да имаме яснота за броя на хората, които се ангажират реално да дойдат, за да си направим график за смени по часове. иначе, може да се получи следното - 2-ма души да са там през целия ден сами, а останалите евентуално да се струпат едновременно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

И аз искам да дойда, само да не ми мине котка път :)

Джам е права, хубаво е да си направим график.
Аз също ще се радвам да помогна, така че ме включвайте в графика.  :)
*
И аз доброволец  :)
*
ей златни сте бе :D
значи, към сряда-четвъртък другата седмица ще направя списък на всички и всеки да си каже в кои асове може, ще ги разпределим съобразно възможностите на всеки :)
С удоволствие мога да се включа от 10 до 15 ч.
Весели Великденски празници на всички!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Момичета, за съжаление трябва да бия отбой. След празниците започваме ремонт на детската стая. Много съжалявам.
Предполагам, че между 12 и 15, а ако изпратя мъжете сами да спят и до 19. Ще се уточним. Ще се информирам надлежно за кампанията, за да съм от полза.

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
Току-що разбрах, че ще оперират майка ми другата седмица, така че и аз не мога да се включа.  :(