Привет. Наминавам набързо да ви пожелая здраве и усмивки и приятно изкарване на празниците.
Ние сме в ремонт. Къщата ни е нагоре с краката. Майстори продължават да разхвърлят и да цапат. Трябваше да приключат в неделя миналата седмица, след това остана за събота тази седмица. Днес ще боядисват с латекс и утре трябва да ми се махат вече от главата. Направо с разкачени бойлер, пералня, печка и хладилник и притичващи всеки ден към мама с куп пране... направо... Но пък отлагахме ремонта много дълго и се радвам, че ще приключим и с това.
Лаптопа ми отново няма интернет и няма сила която да го накара да проработи. И аз си играх 2 дни и го давах на разни светила. Та май ще преинсталирам, дотогава с кабела при рутер
. Възмутена съм
Това е странична екстра от борбата с последния самонастанил се вирус...
Изкарахме тази седмица вирус с температура и повръщане, съседчето с шарка, ама тея бабите много ги обичам... Коя е шарката? Ами тая ситната дребната... Ама с мехури ли с пъпки ли? Ааа, де да знам мехур прави ли? Абе тая ситната дребната ...
Същото като, каква беше колата? - Червена...
Та май е със скарлатина, ще питам майка му. Не сме се виждали с тях от 2-3 седмици, обаче е в съседната група в детската градина...
Тя Моника от бебе стърчеше все права в ръце да е. Тва да легне в количка, стол, седалка или каквото и да е било... много рядко! Шапка не даваше и да допре главата, боже тва пък каска да и сложа...
Лека и слънчева седмица Ви пожелавам. Много здраве и усмивки и великденско настроение.