Здрава и топла празнична седмица и от нас!
Мише, настръхнах като те четях, дано бързо се оправи голямото ти момче и да не се повтаря! И Митачето, го мисля с неговите зъбки, дано успеете да преодолеете страха.
Иначе и аз петък се надявах на спокоен ден, но уви не било, брат ми ми се обади, че предната вечер майка ми вдигнала високо кръвно, викали бърза помощ и прочие неща и естествено, на мен се казва последна, че да не се тревожа. Ама то да не се тревожа, колко да не се тревожа, тя чак неделя следобед успя да стане от леглото, уж и се нормализирало кръвното, а я боли глава, няма апетит и както тя самата каза няма тонус. Сега я чакам да се прибере от кардиолог да чуя какво и е казал...
В неделя за да не си мисля глупости постоянно, направих един пробен козунак по рецептата на
Мини, за "бейби козуначета", не можах да снимам, всичко се омете за отрицателно време, че и злоядия Стефун хапна доволно. В четвъртък, децата ще рисуват яйцата, а аз ще метна някой официален козунак като за пред баби
Пожелавам, приятна и безпроблемна седмица на всички и приятно изкарване на празника ако не успея да се класирам с писането!