0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на raiaangelova76
« -: Април 05, 2012, 18:05:55 pm »
Момичета много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети и коментари относно моята графика.Цикълът ми е с продължителност 25-26 дни и засичам О с тестове и меря БТ

Благодаря ви предварително
Re: Графиката на raiaangelova76
« Отговор #1 -: Април 05, 2012, 18:08:11 pm »
Момичета много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети и коментари относно моята графика.Цикълът ми е с продължителност 25-26 дни и засичам О с тестове и меря БТ

Благодаря ви предварително
« Отговор #2 -: Април 05, 2012, 18:16:14 pm »
 Добре дошла при нас миличка :welcome_1:. Дано много скоро те видим в темичката на бременлинките.Графиката си ти е супер :balk_602:. Сложили сте си :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: добре,така че сега започва Голямото очакване :cloud:. Дано ни зарадваш с още този месец :bfp: :crossfingers:.Успех  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
« Отговор #3 -: Април 05, 2012, 18:34:47 pm »
 :welcome: Привет графиката ти е супер и ще чакаме  :bfp: :bfp: :bfp:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #4 -: Април 05, 2012, 18:54:14 pm »
Благодаря ви момичета за топлото посрещане :) Значи надежда има,защото се съмнявам дали правилно съм определила О
« Отговор #5 -: Април 05, 2012, 20:08:16 pm »
Чудесна графика :D Мисля,че О е била на 13 ден,сърцата са си по местата и сега остава голямото чакане :D Успех ти желая!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #6 -: Април 05, 2012, 20:28:07 pm »
 :hello2: Графиката ти е много добра. Повелавам ти скоро да имаш добри новини. :D
« Отговор #7 -: Април 06, 2012, 01:27:13 am »
Чудесна графика :D Мисля,че О е била на 13 ден,сърцата са си по местата и сега остава голямото чакане :D Успех ти желая!
Здравей и добре дошла,и аз така смятам че е била на 13 ден, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #8 -: Април 06, 2012, 08:41:47 am »
Добре дошла, Риа :hello: :hello: :hello:
Така като гледам, ама много ми харесва графиката ти, да знаеш :wink:
И аз съм за О. на 13 ден,и с тая Т. май, май, нещата вървят към :bfp: :babyflips:
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:

*
« Отговор #9 -: Април 06, 2012, 12:05:10 pm »
Добре дошла Риа!!Графиката ти е добра !Сърчицата са си на мястото,както казват мацките и остава само да чакаме добрият финал :bfp:
Пожелавам ти скоро да минеш в по "горният клас"-темата на нашите бременни!!
Ние ще помагаме с каквото можем!!Успех и много стиснати палчета!! :grouphug2: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #10 -: Април 06, 2012, 12:30:27 pm »
Здравей и от мен имаш едни много силно стиснати палчета за успех, през този празничен месец , Само позитивно мислене и слънчеви усмихнати дни  :P

« Отговор #11 -: Април 06, 2012, 16:16:53 pm »
Blagodaria VI  :ballons: :ballons:
« Отговор #12 -: Април 07, 2012, 11:41:31 am »
Благодаря ви на всички  :bighug: .Може и да е добра графиката,но имам съмнения че не са се получили нещата  :?.Просто нямам никакви признаци за бременост ама никакви.
Стискам палци за всички вас  :D
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #13 -: Април 07, 2012, 11:46:04 am »
здравей, не се тревожи, понякога  - "нямането на признак", може всъщност да е най - щастливия признак за "+" резултат .Радвай се и се усмихвай на живота - Успех  :wink:

« Отговор #14 -: Април 07, 2012, 11:46:38 am »
Графиката изглежда много добре :wink:
« Отговор #15 -: Април 07, 2012, 12:26:21 pm »
Много сте мили всички  :bighug:Чета ви от години и чак сега реших и аз да пиша а не само да чета.Накратко да кажа моята история борим се вече 6 години имам 3 неуспешни инсета,3 неуспешни икси и едно спонтано забременяване 2009г,но се оказа извънматочна бременост и завърши с отстраняване на едната тръба. Но какво да се прави не се отказваме и продължаваме борбата  yahoo_33.Сега октомври живот и здраве ще пробваме още едно икси пък знае ли човек може и да стане :D
*
« Отговор #16 -: Април 07, 2012, 13:07:26 pm »
мили4ка   добре   дошла и   от мен  :welcome_1:  пожелавам ти   от цялото си сърце  още този  месец  4удото  да ви споходи ,и да се   преместиш   при  мамите!!! :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #17 -: Април 10, 2012, 14:08:14 pm »
Чудесна графика мила и тук направо си намирисва на  :bfp:!Пожелавам ти един прекрасен подарък за Великден  :bfp: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
« Отговор #18 -: Април 10, 2012, 18:13:04 pm »
Благодаря ви на всички момичета :bighug:.Но като гледам как са нещата ще си почакам още.Вчера вечерта правих тест и беше - така,че надеждата остава за следващия цикъл.Сега ще си изчакам да ми дойде кротко цикъла и после борбата продължава
 На всички ви пожелавам само положителни емоции и много  :bfp:
*
« Отговор #19 -: Април 10, 2012, 18:36:23 pm »
Благодаря ви на всички момичета :bighug:.Но като гледам как са нещата ще си почакам още.Вчера вечерта правих тест и беше - така,че надеждата остава за следващия цикъл.Сега ще си изчакам да ми дойде кротко цикъла и после борбата продължава
 На всички ви пожелавам само положителни емоции и много  :bfp:

Не се очайвай мила.За тест е рано,още нищо не се знае!Винаги има шанс.От тук и от момичетата ще научиш-до къто няма вещица,винаги има шанс и надежда!Това много наподобява-невинен до доказване,,,просто се замислих :lol:
Та късмет и горе главата,твърде рано е!! :crossfingers: