Eлена защо само картоф и морков, той Дани ящничек и само с мотане от ръка в ръка няма да се наяде, ще има да реве от глад и да го мота парчето из ръцете
днес сварих морков, картоф, броколи....половина отделих за Алекс, а другото пасирах с бульона и добавих кус-кус на Плазмон(не съдаржа яйца), добавих малко сиренце и стана манжа
, изяде си детето всичко и едновремено мачкаше в ръката един морков на Алекс
имам доста замразени зеленчуци, така че пак ще му разнообразявам менюто
сега ще ходя на педиатърка и ще я питам дали трябва да спра сиренето, нали е пак млечен продукт или може...
, защото сутрин освен попара друго не искат
сега се сетих , че "лудата" ми майка ме накара да сваря стафиди, сушени кайсии и смокини и да давам на децата вместо чайче, много витамин Ц и ала бала......сега се чудя дали това нещо можело да провокира този обрив
, защото Алекс много не отрази напитка, а Дани си пийваше хубаво......той по принцип много течности пие...
още веднъж се убеждавам да не слушам баби..лели и тем подобно всезнаещи помагала, защото сега сериозно се замислям, че това може би бил проблема.
п.п. незнам що ми е толкова голям поста, то тази клавиатура във въздуха трябва да я държа, че ме атакуват от всякъде и явно нещо някой успя да натисне....