За хемоглубина, тук в Англия не съм чела да се изследва стандартно (както в БГ е на 6 м, а в Щатите на 9 ), така че ще искам при следващото посещение да направят анализ. Та в тази връзка да питам как точно правят кръвната проба на бебето - венозно ли?
От пръста- аз това най-го мразя.
предпочитам да ми вземат от вена, ама не.Горкичкия ми така се разплака, когато му взимаха.
За захранването - аз започнах със зеленчук и много стрикно си водих дневник подобно на М-и, и после го зарязах някак си. И досега го карам на както дойде. Което не твърдя че е правилно, ама така се получи при мен. И все се каня да пиша и все нищо не правя. Захранването ставаше и с повече от 1 храна на ден някой път- за да е "кашата" пълна.
Силванче, мисля че няма проблем да даваш всеки ден морков, но постарай се да разнообразяваш менюто, а и нали знаеш, че запича.
За дъвченето при нас не мога да кажа със сигурност(че не мога му видя в устата какво прави
)но май има някакви мааалки наченки. НИщо, че ядем оъ по-едрия кус кус на Плазмон и му дробя сухарче в манджата. Обаче един два пъти му дадох едно малко парченце краставица и си върна абсолютно цялата закуска
Ние нищо не бутаме в устата-храна, играчки - не. Та затова нищо не гризкаме. Държа, слагам му в ръката и "бутаме" в устата- в момента, в който си махна на ръката, той изважда и започва едно обследване, мачкане и т.н.
)- изследовател!! Но ако му го намачкаш и сложиш в устата-яде, не е до харесване