елле, всички бебета около мен (около 9 на брой) които бяха захранвани с пюрета и с лъжица отказаха да ядат и сега им се дава да се хранят сами, така наречените finger foods. така че, честито, растете . ако му дадеш ядене, но не смляно, да си го яде с ръце няма ли да иска?
и при нас Алекс от седмица отказва всякаква храна, включително и млякото....но успявам все пак да му дам някакво количество като заспи
вчера му сварих един картоф и 2 морковчета, сложих му ги пред него и направо се опулих как ядеше детето
, ушите му плющяха
днес пак ще му дам нещо от сорта и да яде сам, щом така му е по вкусно, аз съм доволна.....поне знам, че не стои гладно, че се побърках за 1 седмица що не яде нищо
а Дани е на диета, получихме страшна алергия от нещо.....крачета, ръчички, лицето му в едни обриви, все едно опарен от коприва
, и сега екшъна е пълен на единия ще готвя нещо по диетично, на другия трябва да е на парченца......изобщо е весело
, Дани отказва да яде сам с ръчичките си,мота ги в ръцете..100 пъти го изтърва, смачква го в дланите.....общо взето за игра го взима