Благодаря момичета ще пробвам с Хумана 3 пък ще видим, и за двамата ще е едно млякото.С риск да ме нарекат "лоша"майка,каквото давам на единия това давам и на другия ,
Как лоша майка бре?! Ако им даваш различни неща, може пък някой да реши, че е дискриминация на едното дете...
остаИ подобни разсъждения. Споделих за подобни практики при някои близнашки майки, когато друг вариант не е имало просто. Едното бебе плюе всякаква Хумана и налита на НАН, другото - таман обратното. При такова положение, макар и с две - по лесно да пият различно АМ, отколкото едното да плюе и ти с часове да правиш гимнастики белким се навие.
Не, че аз имам две едновременно, ама откъдето и да го погледна, при такава ситуация различни видове АМ ми изглежда по-лесничко.
П.П. Не съм липсвала, ами не си питала нещо, с което съм наясно - не съм ти казала хахах. Просто си четях тихо за известно време
nikolina-pikolina , щом не отказват да пият АМ, давай си им. Какво те бърка, че чак да им го спираш? Когато го откажат - тогава да е. И моя Убавец яде всякакви млечни неща и то не от вчера, но не съм му спирала аз АМ, той му се нацупи в един момент и повече не щя. Отделен въпрос, че на тяхната възраст точно - с 200мл. АМ например си набавят нужното, което с други млечни продукти ще си набавят консумирайки доста по-голямо количество такива, усвояването е различно.
Да не споменавам каква ми е личната мъка сега
, че вместо да се събуди, да му бутна шише и да спим още 2 часа - се буди и трябва да станем веднага, да дробя закуски на секундата и пр. Преди си изпие АМ, станем, аз се разсъня, пък пия кафе, пък чааак тогава негова светлост се сеща за закуска, а сега - като в казарама и всичко за норматив трябва, че гладен. Често не мога да си измия зъбите преди ламята да похапне, да не говорим за други "мамини благинки".
Вечер е същата история - вместо да го гушна с едно шише АМ и да отнесе плувката, то са води /понеже има навик като легне да цока нещо/ пък после опикани памперси и легла... Пък тънки сметки кога точно и какво да яде за вечеря, че ако е точно преди лягане - ще е крив и няма да яде, пък може да му стане тежко, пък ако е по-рано може да огладнее по никое време... Никога не бих си отворила сегашната хамалогия доброволно, отделно че и за Дани - полза няма никаква.