Моето дете /сега на 5 години/ е влюбено в Албена и ние щем-нещем вече трета поредна година ще ходим там. Кзавам щем-нещем просто защото ни е поомръзнало, не защото не сме доволни и ние с баща му. Били сме в "Лагуна бийч" и "Добротица" и тази година пак избрахме "Добротица". Ако трябва да препоръчам хотел там - той ще е. По-спокойно, защото е по-малък, а също е до плажа, както и другия. Ол-инкузив е удобство, когато си с малко дете, иначе аз не съм голям фен на този тип "изхранване". Като цяло в Албена е удобно и спокойно, когато си с деца. Вярно, цените са височки, но така е по нашето море с ол-инклузива. След като малкия е доволен и щастилив и от зимата ми е заговорил за пустата Албена, решихем пак да сме там. С ранна резервация платихме по 86 лв. на ден на човек /възрастен/ - включва спане, цял ден ядене на корем и безплатни български напитки, кафета,сокчета за децат, сладоледи и други лакомства около басейна, както и чадър и шезлонги на плажа пред хотела. 1 дете до 12 години, ако не се лъжа, е напълно безплатно. Както казва мъжа ми, пари ще ни трябват само за гориво и за батутите и количките в луна-парковете из Албена. Миналата година го съчетахме с посещение в Делфинариума, а тази, живот и здраве мислим да видим градината в Балчик и може би до Калиакра да отидем.