Миналата година бяхме на Журналист, х-л Фиеста. Соц хотел, но собственика с еопитва да го развива. Басейна се чистеше всеки ден по няколко пъти, когато хората почиват, Т на водата се проверяваше нон-стоп, храната беше готвена на обяд и вечерта. Сутрин даваха две менюта да си избереш и ти записваха поръчката. Закуската беше соц варианта на шведска маса. Но имаше плодове, препечени филийки, масло, абе няколко неща.
Носих бурканчета на Ники, но отказа да ми яде. Ядеше от нашата храна. А доматите и сиренето бяха много вкусни, краставиците също, за динята, пъпешите и нектарините няма да споменавам, колко изядохме аз и той.
Стаите бяха прилични - побират спокойно двама възрастни, майка помъкнала багаж като за преселване и бебешка количка и кошара. Всички бяха с голям балкон и излизахме вечер и си правихме джинс тоник на терасата. Музиката от бара спира в 10:30.
Плажната ивица на Журналист беше много чиста. Спасителите си бяха спасители, като тези от филма. Правят забележка, ако седнеш така, че да закриваш видимост, не дават да се влиза с дюшеци при вълнение, следят да няма моторни лодки и джетове. Доста е широка.
Нашият хотел беше далече от плажа, но се разхождахме и беше хубаво.
С две думи за мен това е по-евтиният вариант на Албена и също толкова хубав.