Не мен лично - не ми е, особено за тези дестинации и някакви сдухани чартъри дотам - силно "мерси"
Пък и в Стара Загора няма летище. Значи ще трябва да мисля как с багажи и дете да се придвижа до това, от което ще излитаме, че мотане докато се качим, че мотане като кацнем, че трансфери с бусчета и автобусчета... И на самото място - арест в комплекса, защото съм без кола и ако ми щукне някъде да се разходим в оклоността (в чужбина ще сме все пак, ще има какво да се позяпва и извън хотела) - нова греда. Цените на коли под наем и таксита са като за руснаци. Богати
А и точно за Бодрум имам челен опит с 5-звезден комплекс, "мноУ як" на картинка и доволно скъп. И добре, че отидохме с коли... На място беше потрес, оказа се, че картинките не са снимки, а някаква много добра анимация...абееее - тотална гняс. Свързахме се с booking.com, където сме направили резервацията, пратиха веднага човекът отговарящ за този район, върнаха ни парите кеш без хър-мър, качихме куфарите по колите и на място - друг хотел, проверен при предишно пътуване. Чудесно си изкарахме.
Имаше доста българи обаче в този хотел, който напуснахме, дето скубеха коси и пускаха пяна, ама...щат не щат - стояха там. Стояха хората, защото са групови туристи, дошли със самолет и с билети за обратен полет на еди коя си дата. Клиенти на български ТА, които най-общо са казали да духат супата, като не им харесвало - пари не връщат, а те са си предплатили целия престой все пак. И накрая - имат много скапана и скъпа "почивка", без никаква опция да предприемат нещо по въпроса. Не бих искала да рискувам да ми се случи такова нещо и на мен, затова - като индивидуален турист, аз си резервирам хотелите, където знам, че ми е сигурно че ще се реагира на мое недоволство от нещо бързо и адекватно, на колицата и си правя каквото искам. Да ми е мирна главата
Последното го споделям и информативно, за хора които не са пътували много навън. Да си имат едно наум с българските ТА и техните лъскави офертички, че много народ е изревал от същите. Същите хотели, които ви предлагат те - можете да си ги резервите и сами, за дати каквито ви изнасят на вас, често и на по-добри цени и не е трудно - с няколко клика става.