Надин, малко късно видях темата, която си пуснала и много се учудих затова, още повече че отново сме абсолютно на една вълна (и чудно че май само ние). Аз питах подобно нещо в седмичната тема, но нямаше почти нищо конкретно като отзив, та прегледах подробно бг-мамата, защото нещо бях зациклила какво точно да правя. Така или инаме ние туко-що минахме вече това паметно събитие -е за някои безпаметно
, но за него и раждането е такова, а това не значи че може да се пренебрегва
Да споделя нашия пресен опит: Много се чудих къде, защото много хора казват, че първи РД не е за парти клуб, но пък ние имахме 5-6 деца на възраст 3-6години. И аз исках ресторант и да има катерушки, люлки и пр. Накрая с таткото се спряхме на един много подходящ, и то близо да нас, където сме ходели и друг път след разходка в парка. Да, обаче се оказа че средата на април не си е за навън още, освен ако не е на обяд.. Вие май бяхте май месец и може да имате късвет в това отношение. Всъщност тук опираме и до въпроса кога- обед или късен следобед (при нас беше още по-сложно и заради великденските празници и многото пътуващи по това време). В крайна сметка решихме от 18ч. в работен ден (но все пак последен преди празници) във въпросния ресторант, но вътре. Добре че се сетих да вземем поне балони и децата се гониха с балоните. Навън излязохме за малко с по-рано дошлите и рожденика на едни от многото игрушки. Духането на свещите беше интересно на другите деца, но иначе може и да бяха малко разочаровани че няма игри като на други детски РД. Като изключим това беше ОК, все пак възрастните бяха повече (13-14), аз реших че искам да поканя и някои приятели без деца- абе оказа че малко сложно това балансиране между детски РД и такъв за нас..
Все пак важното беше, че рожденикът сякаш се забавлява и това радваше много нас и дори забавлява и останалите. Зависи много от детето дали е плашливо или контактно (но май и Кай е като нашето) но не е съвсем вярно че нищо не разбират- разбира вниманието, което му се оказва и беше като звездата на купона
Стана малко дълго, но зависи от времето, режима на детето и условията около вас. Вземи поне някакви балони или нещо подобно и хубава торта- ще са доволни всички. Иначе на самия ден не може да не се отбележи и тогава поканихме само бабите и лелиу тъй като и у нас не става за много хора. Успех и очаквам отзиви от партито