Лис, ако можете/финансово/ вземи си жена да ти помага. Ако не по цял ден, поне в определени часове. На мъжете им е лесно, все се оправдават, че трябва пари да носят, ми хубаво, но живота не е само и единствено пари. Майката на мъжа ми, ми каза преди години, че майка ми трябвало да ми помага с бебето/детето, защото ми била майка, пък тя видиш ли, родила мъжко и е опрадвана /един вид, няма да ти помагам/. Не, че са го правили и правят някога де. Тони дори изобщо не иска да ходи при тях, а след още малко време няма да иска да ги види и чуе с години, така като гледам натам се е тръгнало. Освен това като виждам как се отнасят с него, нищо чудно, че баща му е такъв "отговорен инвалид" и все пак не го оправдавам.
Знам, че майка ти, много ти помага, но е друго. Хубаво е да имаш и една жена на разположение. С едно, две е трудно, но с три си е верно извънземно изпитание. Тропни на мъжа си и му кажи, че и ти си човек и ти имаш нужда от време за себе си.
Много интересно и любопитно е, че дори изминали трудните репродуктивни проблеми, те сякаш забравят за тях. Поне при моят е така.