Момичета как сте? Аз май съм малко по-добре вече. Не че ме е напуснала безизходицата,но все пак няма начин да се откажа докато не сбъдна най-съкровеното си желание-да стана майка. Не съм сигурна как ще продължа напред, но със сигурност знам, че ще сменя клиниката. Много ме е яд, загубих още една година с безхаберни доктори, а уж са ми близки. Лошото е, че там правих 3 инсета, а те не искат да ми изгатвят док за Фонда докато не направя четири/да ми изгубят още време, пари и надежди/. Не че съм се спряла на клиника, а и в най-добрите е трудно да дойде твоя ред. Очарована съм от положителните резултати в Надежда, респектирана от имиджа на Щерев. Посъветваха ме да ида при Димитров, тъй като той е учил Стаменов.Четох и за Вита, но не ми се рискува с новаци. Та така-стига съм Ви занимавала с мойте си страхове и разсъждения, но знам че може да ми помогнете със съвет и подкрепа.
Междувременно си направих изследване на хормони на 3ти ден от МЦ, как мислите дали са ОК. Нещо миналия месец се стреснах , че ми е високо съотношението на LH към FSH по време на овулаторната фаза,a и никой разбира се не ми го разясни дали е така.
LH-5,74 U/I реф стойности за фол.фаза 2.40-12.60
FSH-6,63 U/I реф стойности за фол.фаза 3.50-12.50
E2-105,3 pg/ml реф стойности за фол.фаза 12.50-166
Още веднъж извинявайте за дългия пост, прегръщам ви. grouphug2