Доли, съжалявам, ще ти кажа как беше при мен - на 14 ден след инсеминацията ЧХГ-0.100 (в Цибалаб), след 2 дни ЧХГ-0.01 (в Рамус). След като спрях лекарствата ми дойде на третия ден. При такива стойности аз си мисля, че дори е нямало имплантация, но пък доктора ти може да си има съображения
Надежда винаги има, Доли, не се отказвай
Афродита, хайде, стискам палци все по-силно за теб
А ти каква операция ще правиш, че аз май нещо не съм разбрала
А за лигавицата и аз търсих някакви сравнителни стойности ама нищо не открих.
А относно дебелината на лигавицата доколкото знам трябва да отговаря на деня(9 ден-9 мм ,10 ден-10 мм..)Но при нас с тези стимулации е рядко да сме като по учебник.При мен като започвах процедурите всичко бе ок,но от Клостилбегит-а ми изтъняваше в последствие лигавицата.Но за това и се изписват лекарства след това-за удебеляване и евентуално за прогестеронов дефицит. От все сърце ви желая успешни процедури,много положителни тестчета и сладки бебчета
Лелее, ако е така, значи на 5 ден лигавицата ми трябва да е поне 5мм
Тази вечер съм на преглед, дано нещата вървят добре
Миличка Доли аз минах по същия път при последната ми инсеминация. Това тотално ме съсипа психически и затова сега съм в почивка , защото 8 години съм се молила за положителен тест и накрая като го видях се молих да ми дойде и да не се наложи кюретаж.
Веста, много ме натъжаваш така
Сигурна съм, че почивката ще ти се отрази добре и скоро ще ни зарадваш. Желая ти го от сърце!
Лелее, унесох се в писания