0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #20 -: Април 03, 2012, 16:35:55 pm »
Десита, Афродита,Рали стискам ви палчета момичета  :bighug:Дано това е вашият опит и месец.
Афродита наистена последните дни са най-тежки в чакането!
Аз днес пак бях при доки да говорим за операцията, момичета имате ли някакфо инфо за такава операция в Майчин Дом -Варна, при д-р Максим Яков или ако знаете темичка ,в която да пиша понеже аз не намерих такава! :(
« Отговор #21 -: Април 03, 2012, 17:37:45 pm »
Благодаря anelino  :hug2: А ти каква операция ще правиш, че аз май нещо не съм разбрала  :?
raly, не е ли редно да те прегледат след инсеминацията и ако има неспукан фоликул тогава да се прави реинсеминация. Може и аз да не съм наясно де... Ама какво го мисля, нали лекарите за това са учили :)
afrodita279, намери си приятно занимание, отиди на пазар и не го мисли теста. Лелее, ама и аз как говоря все едно не съм същата паника  :o
А за лигавицата и аз търсих някакви сравнителни стойности ама нищо не открих.

« Отговор #22 -: Април 03, 2012, 17:51:33 pm »
Ако знаете що гривни изплетох вкъщи за последните дни  :D ако продължава така, ще имам за всички ви в тази темичка :wink:, само и само да се занимавам с нещо- липсва ми практикуването на пазара и спорта, които ми бяха доста чести занимания, защото съм с много силни болки в яйчника, особено като ходя, и доктора каза да си почивам до теста.(а аз слушам, че мин.път така си докарах отлепване и бебчо си замина:(Ако не беше така, щях да имам куп занимания :)
Аз също се рових за лигавицата-но не намерих.
« Отговор #23 -: Април 03, 2012, 19:24:41 pm »
Записче и от мен! Пожелавам ви много положителни тестчета :goodluck: и да не се отказвате! Знам колко е трудно да се броят дните до теста, кураж и спокойствие!
Да вмъкна само коментар по повод процедурата: имате пълното право да изисквате от лекаря гаранции, че процедурата ще се изпълни както трябва, включително и относно пречистването на спермата. Това е вашето здраве, не се страхувайте да го заявите! Не ми се вярва да се правят процедури по неправилен начин в лекарски кабинети, но за ваше  спокойствие лекарите са длъжни да ви уверят и успокоят.
*
« Отговор #24 -: Април 03, 2012, 22:33:48 pm »
desita_r, вече незнам кое е редно, тотално съм объркана. И при предната процедура никой не ме е гледал след инсеминацията, просто 24 часа след нея ми направиха реинсеминация, а за изследване на хормони, дума не е ставало. Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам в необхдимостта от смяна на лекаря, за клиниката незнам, защото не мисля, че имам алтернатива :(
« Отговор #25 -: Април 04, 2012, 08:22:40 am »
Здравейте момичета, да се запиша и аз в новата темичка. Бях много ангажирана последните дни та нямах време влизам тук.
Деси много се радвам за теб, че всичко е наред и фоликула ти е от дясно. Стискам палци всичко да е наред и да видиш положителен резултат.
Афродита много силно стиснати палци и дано видиш :bfp:
Рали дано и за теб този месец бъде успешен, стиснати палци за положителен резултат=

А сега да ви споделя какво е положението при мен, след отрицателния тест в събота все още не ми е дошъл цикъла. Вчера правих кръвен тест, излезе с положителни стойности, но док каза че са много ниски и най-вероятно има оплождане, но може би няма развитие на плода :(, но нищо не е сигурно, та утре ще трябва да повторя кръвния тест за да видим дали 4хг нараства. Направо ще откача не знам бременна ли съм не съм ли osi_12
*
« Отговор #26 -: Април 04, 2012, 08:43:10 am »
Миличка Доли аз минах по същия път при последната ми инсеминация. Това тотално ме съсипа психически и затова сега съм в почивка  :wink: , защото 8 години съм се молила за положителен тест и накрая като го видях се молих да ми дойде и да не се наложи кюретаж. Колко ти е ЧХГ-то?
Мариленка  :bighug: Как си?

« Отговор #27 -: Април 04, 2012, 09:11:58 am »
А ти каква операция ще правиш, че аз май нещо не съм разбрала  :?

Предполагам става на въпрос за лапароскопия. А относно дебелината на лигавицата доколкото знам трябва да отговаря на деня(9 ден-9 мм ,10 ден-10 мм..)Но при нас с тези стимулации е рядко да сме като по учебник.При мен като започвах процедурите всичко бе ок,но от Клостилбегит-а ми изтъняваше в последствие лигавицата.Но за това и се изписват лекарства след това-за удебеляване и евентуално за прогестеронов дефицит. От все сърце ви желая успешни процедури,много положителни тестчета и сладки бебчета  :hug2:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #28 -: Април 04, 2012, 09:20:16 am »
ЧХГ-то ми е 0.100 mu/ml
А при теб как бяха нещата?
*
« Отговор #29 -: Април 04, 2012, 09:25:51 am »
ЧХГ-то ми е 0.100 mu/ml
А при теб как бяха нещата?
Това ЧХГ при какви граници е, защото според мен си е отрицателен резултат / съжалявам за което/ и не виждам смисъл от нов кръвен тест.
При мен беше : ЧХГ 4,96 - 17 ден след инсе
                  11,29 - 72ч. по-късно
След което на следващия ден ми дойде цикъла.
На 5 дин от МЦ ЧХГ 10,84
  11 ден от МЦ ЧХГ  5,21
и след това вече не съм го мерила.
Та от мен да знаете ЧХГ не пада веднага след като дойде цикъла.

« Отговор #30 -: Април 04, 2012, 09:30:17 am »
Това ЧХГ е при следните стойности: за жени до 1.0, за мъже до 2.0 за жени в менопауза 7.0

И аз си мисля че е отрицателен, но доктора каза, че е положителен щом не е нула. Не знам вече какво да си мосля

Правих теста на 17 ден след инсеминацията
« Последна редакция: Април 04, 2012, 09:32:11 am от Doli_1 »
*
« Отговор #31 -: Април 04, 2012, 09:58:05 am »
Doli, теста е напълно отрицателен  8O ,и аз съжалявам,за което.Какви са тези доктори ??? Вече започвам да се замислям.. :? :?

« Отговор #32 -: Април 04, 2012, 10:16:07 am »
Момичета благодаря ви за мнението.И аз, колкото и да не разбирам си мисля че теста е отрицателен при тези стойности.
Но въможно ли е все още да не ми идва цикъла и каква може да е причината за това?
*
« Отговор #33 -: Април 04, 2012, 10:37:26 am »

Но въможно ли е все още да не ми идва цикъла и каква може да е причината за това?

От колко дни си спряла лекарствата?

« Отговор #34 -: Април 04, 2012, 10:45:13 am »
Доли,съжалявам много :? всеки път като прочета за отрицателен резултат и сърцето ми се къса.Според мен лекарят тр.да ти каже от какво е закъснението-на теб това първа процедура ли ти беше? Друг път не ти ли се е случвало пак да закъснява?Аз мисля, че този и мин. месец има аномалии от смяната на сезоните и от смяната на времето- поне на мен всяка год по това време цикъла ми или избързва, или много закъснява-не знам дали има значение, ако взимаш хормони, но може да е това.
« Отговор #35 -: Април 04, 2012, 10:51:36 am »
Не съм спряла лекарствата, така ми казаха, може би това да е причината за неидването.
Утре ще отида на преглед и мисля всичко да си изясня там.
*
« Отговор #36 -: Април 04, 2012, 11:02:06 am »
От лекарствата е сигурно, макар че има момичета / включително и аз/ на които им идва въпреки тях, а на други около 3 дни след спирането им.

« Отговор #37 -: Април 04, 2012, 11:26:35 am »
Доли, съжалявам, ще ти кажа как беше при мен - на 14 ден след инсеминацията ЧХГ-0.100 (в Цибалаб), след 2 дни ЧХГ-0.01 (в Рамус). След като спрях лекарствата ми дойде на третия ден. При такива стойности аз си мисля, че дори е нямало имплантация, но пък доктора ти може да си има съображения  :dontknow: Надежда винаги има, Доли, не се отказвай  :bighug:
Афродита, хайде, стискам палци все по-силно за теб  :D
А ти каква операция ще правиш, че аз май нещо не съм разбрала  :?

А относно дебелината на лигавицата доколкото знам трябва да отговаря на деня(9 ден-9 мм ,10 ден-10 мм..)Но при нас с тези стимулации е рядко да сме като по учебник.При мен като започвах процедурите всичко бе ок,но от Клостилбегит-а ми изтъняваше в последствие лигавицата.Но за това и се изписват лекарства след това-за удебеляване и евентуално за прогестеронов дефицит. От все сърце ви желая успешни процедури,много положителни тестчета и сладки бебчета  :hug2:
Лелее, ако е така, значи на 5 ден лигавицата ми трябва да е поне 5мм  :? Тази вечер съм на преглед, дано нещата вървят добре  :balk_91:
Миличка Доли аз минах по същия път при последната ми инсеминация. Това тотално ме съсипа психически и затова сега съм в почивка  :wink: , защото 8 години съм се молила за положителен тест и накрая като го видях се молих да ми дойде и да не се наложи кюретаж.
Веста, много ме натъжаваш така  :( Сигурна съм, че почивката ще ти се отрази добре и скоро ще ни зарадваш. Желая ти го от сърце!
Лелее, унесох се в писания  :oops:

« Отговор #38 -: Април 04, 2012, 12:34:12 pm »
Доли, съжалявам миличка, но и според мен теста е отрицателен. При мен и двата пъти ми идваше 3 дена след спираето на утрогестана.
Относно операцията няма да е лапароскопска,а коремна операция,имам миомен възел,които уж не пречеше, но незнайно защо след като започнахме процедури започна да нараства,та ще трябва да го махнем.
« Отговор #39 -: Април 04, 2012, 12:43:20 pm »

Относно операцията няма да е лапароскопска,а коремна операция,имам миомен възел,които уж не пречеше, но незнайно защо след като започнахме процедури започна да нараства,та ще трябва да го махнем.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=30740.0
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю