Да дам отчет и от днешния ден
Кървенето мааааааалко се усили тази вечер, но като имам предвид последните ми МЦ/в смисъл супер оскъдни и кратки 1-2 дена/ май е цикъл. Ходих на ехо,при др.доктор от екипа /той ме гледа и в петък и ми прави и двете инсе-та/, който ме следи, когато моят го няма, точката от петък пак си беше там и си беше същата, по думите му -хипоинтензна зона 8-9 мм, а отделно вече имам и 4 фоликула
. Първо каза, да чакам да ми дойде цикълът, а после като ме доогледа каза да не спирам утрогестана поне още 5-6 дена, за всеки случай. И ако ми дойде МЦ след това да отида да видим фоликулите, ама не разбрах защо.Толкова бях изумена, че си глътнах граматиката. Можело това, което се вижда да е събрана слуз, течност...
По моята логика: не може в 4-5 седмица да е 9мм /ако греша - поправете ме/ и ако си бременна не би ли трябвало да не образуваш фоликули все пак? И ако това е цикъл, утрогестана няма ли да подтисне кръвотечението?
Чудя се още за кръвен тест, но май няма смисъл. Нещо нямам усещането, че този път чудото е станало
офффффффффф доста се отплеснах, извинявам се за което, но съм много притеснена, какви ли не мисли ми минават през главата, нещо малко ме хвана и депресията, ама както се казва аз си имам моите малки психични отклонения и си ги обичам всичките
Лека вечер и успех на всички борещи се за едно прекрасно малко същество