0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #40 -: Април 04, 2012, 16:45:38 pm »
Момичета, да разведря малко обстановката- мен ме удари на емоционалност от 2 дни насам- вчера гледах Анатомията на Грей и ревах,все едно е Титаник :sinking:, а сега случайно прочетох за едно момиче от форума,с което си бях писала преди около година нещо за графики и разбрах,че тя не само е успяла най-наркая да забременее, ами е и родила и то преди 3 месеца, и пак ревах от умиление.  :balk_146:
Хайде този месец, най-късно следващия и вие да ме накарате да плача вече:) :dance2:
*
« Отговор #41 -: Април 04, 2012, 20:48:56 pm »
Момичета, аз днес бях на инсеминация и сега кървя по малко. Това нормално ли е? Предния път нямах такова зацапване!:(

« Отговор #42 -: Април 05, 2012, 10:27:50 am »
Рали,
спокойно миличка аз и двата пъти имах леко зацапване!Стискам ти силно палци дано да успееш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #43 -: Април 05, 2012, 10:49:36 am »
Рали спокойно, това понякога е добър знак. Афродита  :crossfingers: :bfp:

« Отговор #44 -: Април 05, 2012, 10:53:31 am »
Рали спокойно, това понякога е добър знак. Афродита  :crossfingers: :bfp:
Рали, и аз мисля,че се случва,даже четох по въпроса, така че няма страшно.

Мерси Веста, аз май отивам за следващия месец, правих тест-отрицателен, но за мое успокоение, понеже е доста рано,а и всссе още имам симптоми,но доста различни от ПМС,ще направя и кръвен.Дори да е негативен, вече съм настроена позитивно-за следващия път:) гледаме напред:)
*
« Отговор #45 -: Април 06, 2012, 10:53:33 am »
Много ви благодаря, момичета! Афродита, стискам ти палци :)
*
« Отговор #46 -: Април 06, 2012, 10:58:36 am »
Афродита, аз вече не вярвам на уринарните, така че те чакам с друг резултат  :crossfingers:

*
« Отговор #47 -: Април 06, 2012, 11:15:52 am »
Afrodita,имам много добро предчувствие ...

« Отговор #48 -: Април 06, 2012, 13:51:15 pm »
За съжаление напълно отрицателен си беше и кръвния. 0,100 при стойности 0-3, така че то си е ясно-официално обявявам тоз месец за такъв с най-странни симптоми, които продължавам да имам, но факта си е факт:) Нищо, след великденските празници-с нови сили всички вкупом пак ще се борим- мерси за подкрепата, момичета! :bighug:
« Отговор #49 -: Април 06, 2012, 17:32:04 pm »
Афродита, съжалявам мила, и аз имах хубаво предчувствие за теб, но сега още повече ме хваща яд на тия инсеминации и ниския процент успеваемост  :x
Моята инсеминация ще бъде утре  :balk_91: :balk_80: Ще са минали около 40 часа от прегнила и много ме е страх да не изпуснем момента  8O

« Отговор #50 -: Април 06, 2012, 17:39:59 pm »
Моята инсеминация ще бъде утре  :balk_91: :balk_80: Ще са минали около 40 часа от прегнила и много ме е страх да не изпуснем момента  8O
ООО:) точно си мислех,че покрай празниците няма за кого да стискаме палци:)Успех!Няма да го изпуснете!Моята беше на 50 час и тепърва ми се пукаше единия фоликул!
« Отговор #51 -: Април 06, 2012, 17:43:57 pm »
Ох, дано Афродита. Първата ми инсеминация беше на 10 ден и я направихме на неспукан фоликул - май се спука същата вечер. Сега тази пак ще е на 10 ден. Притеснявам се и защото този път сложихме прегнил, но непълната доза (вместо 5 - 4 ампули), защото само толкова бяха останали и Док каза, че няма проблем.

« Отговор #52 -: Април 07, 2012, 11:51:00 am »
Десита, всичко наред ли мина с процедурата?
« Отговор #53 -: Април 07, 2012, 14:49:32 pm »
Здравей Афродита! Благодаря ти  :hug2: Процедурата мина нормално, според Док всичко е "екстра", фоликула се беше спукал и тя каза, че момента е точния  :dontknow: - дано! Лошото е, че лигавицата ми не е много хубава, изписа ми естрофем - дано помогне. Дано днешния празник ми донесе късмет и  :pleasantry:
Имам един въпрос: понеже ми изписа Аспирин протект и Фраксипарин има ли значение кога да се приемат (нали и двете са за разреждане на кръвта). Може ли и двете вечер (напр. 18ч. и 22ч.) или трябва едното да е сутрин, а другото вечер? Много ме е яд, че не се сетих да попитам, а и те нищо не ми казаха. Даже на рецептата пише на Аспирина - 1 табл. вечер, а за Фраксипарина ми казаха само да е всеки ден по едно и също време.

*
« Отговор #54 -: Април 07, 2012, 22:55:50 pm »
Десита,можеби още не си минала през аптеката.Фраксипарина не се пие,а се бие подкожно.Повечето жени,на които им е изписан си го поставят сами в корема.Изчакай някое друго мнение данеби да те подвеждам.Не съм наясно със всички разновидности.На мен ми бяха изписали от 0.3 мл.И ми казаха,че трябва да се слага по едно и също време.Но това след първата ми инсеминация,а след втората и третата ми казаха да го почна след положителен тест.И така ми се струва по-добре,защото преди,като го слагах за половин месец се изръсих със 150 левчета,а теста беше отрицателен.Работя на смени и бях принудена да го слагам на обяд в тоалетната,когато ми се падаше да съм на работа.Успех!
« Отговор #55 -: Април 08, 2012, 10:42:57 am »
Да, joly, Взех си фраксипарина - 0.4мл, подкожно в корема. Само че аз съм си страхлива и не смея да си го бия сама, затова ходя в една частна поликлиника да ми го бият. При първата инсеминация пиех само Аспирин протект, а сега ми включиха и Фраксипарина. Обадих се на лекарката ми и тя каза, че няма никакво значение кога ще си го бия, а лекаря в поликлиниката ми обясни, че аспирина подсилвал действието на фраксипарина. Наистина излиза доста скъпичко, но пък щом трябва... Снощи като започнах да си пия хаповете се оказаха 7 на брой  8O

« Отговор #56 -: Април 08, 2012, 11:17:41 am »
Аз исках да попитам за аспирина- Десита,на теб какви изследвания ти направиха,за да решат,че имаш нужда да го пиеш-сигурно си го писала и е обяснявано някъде, но не можах да го намеря. На мен нали никакви изследвания не са ми правени за нищо и май този месец ще направя псисък,който да връча на доктора и да ми ги назначи, та сега събирам инфо.
« Отговор #57 -: Април 08, 2012, 12:41:51 pm »
Афродита, аз имам 2 спонтанни аборта в първите г.седмици. Освен това при направен ДНК анализ ми откриха наличие на генотип А/С за А1298С (MTHFR). Това изследване (то е генетично) ми го назначи предишния ми лекар след което ме насочи към лекар по репродуктивни проблеми. Още при първото ми посещение в клиниката новата ми лекарка като ми видя изследванията и чу историята ми, ми назначи да пия Аспирин протект.

*
« Отговор #58 -: Април 09, 2012, 09:16:10 am »
Афродита, Десита, аз пък пия само дуфастон 2х1, нищо друго не са ми казали и сега като чета, че вие вземате и други неща се чудя дали на своя глава да не ги взема и аз.
*
« Отговор #59 -: Април 09, 2012, 09:48:19 am »
Не, Рали не ги взимай на своя глава.Това са лекарства за разреждане на кръвта- ти може да нямаш нужда от това.