0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #320 -: Май 19, 2012, 23:55:57 pm »
Мила,за съжаление няма как да кандидатстваш към фонда за инвитро без документи(протоколи)за четири инсеминации.Това са условията.Аз направих тези четири опита и другата седмица съм на разговор именно за подаване на документи към фонда.Чувала ли си за клиниката на Владимиров? Там няма да ти се наложи да чакаш година и половина както е в Малинов.Е, за прегледите на два пъти ми се е случвало да чакам 5 часа,а повечето пъти около 2-2,5 часа.Но като цяло съм най-доволна от тази клиника в сравнение с всички места на които съм била.
« Отговор #321 -: Май 20, 2012, 11:32:24 am »
Мерси много Joly, ходила съм при Владимиров още когато беше в сградата на ГСВ на Лагера и не ме грабна от първия път и аз незнам защо.
А що се отнася за 4-те инсета ние можехме да минем и по мъжки фактор ако имаха желание да ни помогнат да си подадем документите, а пък междувременно щяхме да си ги направим и инсетата.
Още веднъж ти блаодаря и стискам силно палци бързо да дойде заповедта от Фонда и още по-бърз  :bfp1: :balk_103: :balk_105:
*
« Отговор #322 -: Май 20, 2012, 17:40:37 pm »
Момичета, може малко тъпичко да ви се стори моето питане, но...трябва да си правя микробиолог. изследване преди инсеминацията, с предната нямам спомен как стояха нещата. Трябва ли да не съм правила секс примерно 1-2 дена и такива неща, има ли някакви условия, че на мен естествено въпросите към доки идват чак когато изляза от кабинета  :(
« Отговор #323 -: Май 20, 2012, 18:18:20 pm »
Момичета, може малко тъпичко да ви се стори моето питане, но...трябва да си правя микробиолог. изследване преди инсеминацията, с предната нямам спомен как стояха нещата. Трябва ли да не съм правила секс примерно 1-2 дена и такива неща, има ли някакви условия, че на мен естествено въпросите към доки идват чак когато изляза от кабинета  :(

Няма такива изисквания.

Успех!
*
« Отговор #324 -: Май 21, 2012, 18:59:27 pm »
Мила,и твойта работа е като моята.И аз днес умувах над подобен въпрос.Но прочетох отговора в сайта на фонда по асистирана репродукция.Отпускат средства,но не и преди излизането на заповедта,ако си намериш все някакси парички,за да не чакаш цяла година osi_12 и направиш инвитро си е за твоя сметка,не възстановяват разходи.Та така и с инсетата. Трябва да ги  направим пък после - ние да чакаме  :oops:,а не докторите.
   Дано да не ме застигаш по съдба,а четвъртото ти инсе да завърши с грандиозен успех! osi_12 :bfp:

Надявам се в сряда да си подам документите и ще падне едно чакане...
Стискам силно палци за всички вас момичета :goodluck:
« Отговор #325 -: Май 21, 2012, 23:28:29 pm »
Здравейте, момичета! Има ли някоя сред вас, на която да й предстои инсеминация в Майчин дом - Варна? Ще се радвам да споделите мнение, относно лекарите там. Благодаря и успех на всички!
Аз съм едната успяла с инето в Майчин дом. Ако мога да помогна...
Пожелавам успех на всички ви!
*
« Отговор #326 -: Май 22, 2012, 19:56:17 pm »
Момичета, днес бях на лекар!
Вчера ми се появи розово зацапване и днес леко кафяво. Плода или по-скоро сакчето е спряло да се развива два дни след предния ми преглед, т.е. 6седмица и 1 ден. Днес беше с размер отговарящ на 6 седмици и 3 дни. Лекаря ме изпрати да чистя и да вдигам тежко, с надежда организма ми да го изхвърли сам, за да не се наложило кюретаж!  :(
« Отговор #327 -: Май 22, 2012, 20:29:56 pm »
Рали, много съжалявам за това стечение на нещата, адски ми стана мъчно. Но горе главата, може и да е за добро. Прегръщам те  :bighug:
*
« Отговор #328 -: Май 22, 2012, 20:32:00 pm »
Благодаря, Мила ;(
« Отговор #329 -: Май 22, 2012, 21:20:26 pm »
Мила, Рали, много, мого съжалявам :bighug: :bighug: :bighug:
чак не ми се иска да вярвам! защо е се косултиращ с още 1 лекар?!сило се надявам да е стаала грешка :(
надеждата умира последна...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #330 -: Май 22, 2012, 21:23:14 pm »
Не е станала грешка, за съжаление!  :(
« Отговор #331 -: Май 22, 2012, 21:36:25 pm »
Рали, най-искрено ти съчувствам за това!
Колкото и да е трудно, ти остава само едно - да погледнеш смело напред и да действаш до следващия най-успешен път!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #332 -: Май 22, 2012, 22:11:34 pm »
Много съжалявам, бъди силна и успех!
*
« Отговор #333 -: Май 23, 2012, 08:41:42 am »
Ралииииии неееее  osi_8 :balk_145: Не е възможно. Не може ли да е станала грешка? Защо не идеш и при друг лекар?  :bighug: Бъди силна,миличка колкото и трудно да е това в момента.  :(

*
« Отговор #334 -: Май 23, 2012, 08:45:31 am »
Оффф, незнам какво да ти кажа Вестичка! Не е станала грешка, аз с очите си го видях, знам как трябва да изглежда в 9 г.с., а то си беше точица с размери 6,8 мм! Но най-странното е, че вече дори нямам зацапване, спрях хапчетата и се надявам да се случи нещо! :(
« Отговор #335 -: Май 23, 2012, 08:54:00 am »
Ееех,Рали....така да ме е яд  :(  Следващия път ще е твоя  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Дано да се размине тоя кюртаж и бързо да се възстанови организма ти.Целувки и силно  те прегръщам  :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #336 -: Май 23, 2012, 08:56:36 am »
sugari75, и аз се надявам да пропусна кюретажа! И аз много ви прегръщам!
« Отговор #337 -: Май 23, 2012, 10:28:03 am »
Рали, силна прегръдка, много много ми е мъчно, за съжаление се случва :( Знам какво е и знам,че нищо няма да те утеши, но се надявам оттук нататък да няма други усложнения и скоро пак да ни зарадваш! :bighug:
*
« Отговор #338 -: Май 23, 2012, 18:28:30 pm »
Ехх,Рали не съм си и помисляла,че нещо подобно ще се случи!Толкова ми е тъжно и на мен.Когато ми се случи същото за пръв път, не исках да асимилирам случващото се и дори не заплаках.Когато след година се случи отново,доста си поревах(като дърта магарица). А от пет години дори не забременявам,но за нищо на света няма да се
откажа.Толкова момичета ни е яд за теб,че не знам дали ние не разтресохме земята.
Мацки, вече сме големи за лексиконите от далечното минало,но вижте какво открих.Сигурно ще ви накарам да настръхнете,за което ви се извинявам,но някакси ми се ще да го споделя.Озаглавено е:
                                  Аборт
Без глътка въздух в утробата майчина - ковчег,отиваш си от нас без време.
Ти мъничък почти човек.Посрещнахме те с химикали,а трябваше ти витамин.
Прежалихме те не разбра ли,дали щерка или син.
Не мога да ти купя дрешки,щом акушерката ми за теб е смъртта.
Но,ако случайно стане грешка - детенце бързай към света.
Събирай оцелелите си клетки и ритай майчината гръд.
Напук на всичките ни сметки,самичко си проправяй път.
Навярно първата ти глътка ще бъде за пощада зов,
ела с безпощадната прегръдка,за да ни научиш на любов.

*
« Отговор #339 -: Май 23, 2012, 18:35:56 pm »
Рали,съжалявам  :bighug:

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!