0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #180 -: Май 01, 2012, 15:54:34 pm »
Вестичка,изключително се радвам и на твоя успех.Силно ти желая и съм сигурна,че всичко ще бъде наред!След всички мъки и неволи през изминалите години на борба,вече трябва да се свърши с лошите неща,нали!
От скоро пиша във форума,но чета отдавна.Моята борба продължава вече седма година.
Усещате ли момичета как драстично започнахме да намаляваме,дано да продължим в същият дух.
Хайде Мила,очаквам ти да си следващата :bfp:,а след два три дни и аз.Моето последно четвърто инсе беше вчера на 30.04!

« Отговор #181 -: Май 01, 2012, 18:09:05 pm »
Стискаме плаци Мила и Джоли:)Дано тези топли дни сме по-спокойни и позитивни и това лятно време да донесе и други радостни вести.Навън всичко е толкова плажно и само на море ми мирише...а е толкова далеч:)
« Отговор #182 -: Май 01, 2012, 19:45:04 pm »
хайдеееее,кой ще повлече крак през май :-)
моят втори опит ще е евентуално след 7 май-вие сте с предимство;)
дано отидем на море с по едно хубаво корем4е:-)

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #183 -: Май 02, 2012, 08:38:01 am »
Благодаря Ви милички много сте мили  :bighug: Пожелавам на всяка една от вас да сбъдне своето чудо.
Мариленка, Шугъри  :hug2:

« Отговор #184 -: Май 02, 2012, 11:00:32 am »
Веста, не знаеш колко много се радвам за теб. Вярвам, че всичко от тук нататък ще бъде наред и накрая ще гушкаш твоето дълго чакано бебче  :bighug:
А аз съм много притеснена, снощи почти не съм спала  :( Днес съм на преглед и много ме е страх от резултата...струва ми, че това ЧХГ е доста ниско. Ох, направо ще се пръсна от притеснение до довечера  :balk_144:

« Отговор #185 -: Май 02, 2012, 11:05:29 am »
А аз съм много притеснена, снощи почти не съм спала  :( Днес съм на преглед и много ме е страх от резултата...струва ми, че това ЧХГ е доста ниско. Ох, направо ще се пръсна от притеснение до довечера  :balk_144:
Стига Деси, спри да четеш и да се чудиш и само хубави неща си мисли. Всички сме с теб и вярваме,че нещата ще се наредят  :bighug:
« Отговор #186 -: Май 03, 2012, 10:33:31 am »
Здравейте момичета, вчера на прегледа се видя плоден сак и жълтъчно мехурче точно където трябва да са  :P Лекарката ми каза, че това е идеално и дори ми честити и ми пожела лека бременност (досега си пестеше пожеланията)  :lol:. Това малко ме поуспокои. Оказа се, че съм 5 седмица. Надявам се всичко да се развие както трябва и на следващия преглед да чуем сърчицето  :balk_91:
« Последна редакция: Май 03, 2012, 10:39:22 am от desita_r »

« Отговор #187 -: Май 03, 2012, 10:48:46 am »
Бравооооо! Честито и едно прекрасно бременеене  :ballons:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #188 -: Май 03, 2012, 10:54:48 am »
Страхотно, Десита, да ни държиш в течение:)

Момичета,аз май приключвам опитите засега. Вчера откриха на половинката варикоцеле и ще се оперира. Така че май излишно си давахме парите и нервите досега за инсета.След. седмица ще се оперира и ще тр.да спрем поне за месец.
Но ще ви наблюдавам,така че -стягайте се ! :crossfingers:
*
« Отговор #189 -: Май 03, 2012, 11:16:22 am »
Честито Десита браво. След две седмици ще чуете сърчице сигурна съм. Пожелавам ти всичко да  е наред от тук до края  :bighug:
Афродита съжалявам, че така се е случило, но всяка преодоляна трудност ни доближава до жадуваното щастие, нали?

« Отговор #190 -: Май 03, 2012, 11:24:17 am »
Така е :) Ще използвам времето да направя някое и друго море и да се поизследвам малко.
« Отговор #191 -: Май 03, 2012, 11:59:00 am »
Афродита, съжалявам за това стечение на обстоятелствата. Но как до сега не са открили проблема при спермограмите?!?!? Сега си почини и наесен с песен  :D
Веста, Съкровище, Афродита, благодаря ви момичета за подкрепата. Ще се постарая да мисля позитивно...ама много време са това две седмицииии  :oops:
А Рали къде се покри  :ask:

« Отговор #192 -: Май 03, 2012, 12:13:07 pm »
Aми ние никога не сме правили разширена сг, т.к. нормалната си беше в норми, а сега изведнъж последната в Малинов не беше ок.Предната беше на границата. Лекарят каза,че така варирала-следв.месец пак можела да е по-добре, по-следв.-не.Това поне е една от първите основателни причини за стерилитета от 3 год насам...но пък ако е съществувала от самото начало-толкова загубено време...
*
« Отговор #193 -: Май 03, 2012, 12:16:09 pm »
Здравейте, момичета! Тук съм, чакам си часа за лекар утре и се изумявам тотално :(
Докато чуем сърце ще откача! :(
*
« Отговор #194 -: Май 03, 2012, 12:19:53 pm »
И това, че нямам симптоми ме притеснява! Чета из форумите, кой повръща, кой му е лошо, аз освен едни чувствителни гърди и често пишкане, друго нямам.
« Отговор #195 -: Май 03, 2012, 12:28:29 pm »
И това, че нямам симптоми ме притеснява! Чета из форумите, кой повръща, кой му е лошо, аз освен едни чувствителни гърди и често пишкане, друго нямам.
Рали, радвай се- дай Боже 9 месеца да не усетиш бременноста, освен хубавите моменти в нея,де:) Има много момичета без симптоми до края на 3 месец. Една приятелка така разбра,че е бременна чак в края на третия,защото вдигна тежко и получи течение (иначе беше с нередовен цикъл и не беше се притеснила особено).Утре да докладваш ;)
« Отговор #196 -: Май 03, 2012, 12:31:28 pm »
Афродита, аз нямам представа от това заболяване, но важното е, че се е открил проблема. Стискам палци всичко да е наред и след морето да се похвалиш с положителен тест  :P
Рали, толкова добре те разбирам  :bighug: И аз нямам никакви симптоми, дори гърдите ми не са чувствителни. Само от време на време усещам леки болки и придърпвания ниско долу в корема  :?
Като си спомня само какво гадене и повръщане имах, когато бях бременна с дъщеричката ми...4 месеца повръщах почти непрестанно и ме дразнеха всякакви миризми, а сега - нищо  :ask:

*
« Отговор #197 -: Май 03, 2012, 12:45:17 pm »
Афродита, благодаря за успокоението  :bighug:
Десита, дано вс е ок и докрая да се разминем леко! Аз просто не съм свикнала лесно да се получават нещата при мен :(
*
« Отговор #198 -: Май 03, 2012, 13:10:31 pm »
Рали, Десита мисля, че вече трябва да се преместим в друга тема. Според мен обсъждането тук на симптоми на бременността и други неща свързани с нея е спам и скоро ще ни се скарат  :wink:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=47668.800

*
« Отговор #199 -: Май 03, 2012, 13:30:22 pm »
Афродита,изкарайте едно страхотно лято и на есен да видите  :bfp:
Рали,Десита не се тормозете и вглеждайте в симптоми,всичко ще е наред. :balk_602:

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!