0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #100 -: Април 23, 2012, 10:23:07 am »
Афродита, аз за пръв път чувам, а и не съм срещала досега из форума да се бие окситоцин. Виж в нета за какво се използва. А и може някой по-запознат да пише.
На теб кога ти беше инсето?
Аз имам проблем - тази сутрин започна да ми тече по малко кръв от носа, а сега вече и кървави храчки вадя  8O Предполагам е от фраксипарина, но сега не знам какво да правя. Какви изследвания трябва да си пусна, някой има ли идея?

« Отговор #101 -: Април 23, 2012, 11:56:41 am »
Aз след известно ровене открих- бие се преди или след инсе, т.к. предизвиква контракции на матката и така помага на сперматозоидчетата да се придвижат до яйцеклетката. Хубаво е значи да се бие, особено на хора като мен,които имат много оскъдно ЦС и движението е доста затруднено, но да ви кажа този хормон направо ми разказа играта-в такава странна емоционална дупка съм,че ми иде да се гръмна, нямам друго обяснение,защото направо си е безпричинно подобно състояние. Десита,вчера ми беше втория опит:)Пак имах къмсет да се падне в неделя, изчислих,че и третия път ще ми се падне по майските празници:)За съжаление нямам мнение по твоя въпрос-може би е добре да звъннеш на лекаря да се консултираш?
« Отговор #102 -: Април 23, 2012, 12:21:51 pm »
Ти недей изчислява кога ще се падне третия път, защото такъв няма да има  :lol: Пожелавам ти от сърце това да е последния ти опит и след няколко дни да се похвалиш с положителен резултат  :crossfingers:
И аз четох, че окситоцина предизвиква контракции на матката и се чудех защо пък е нужно да има такива точно след инсето  :oops: На мен ми бяха казали никакъв секс след инсето, за да не се предизвикат контракции и да се изхвърли ембриона, ако има такъв.
За сега ми спря кървенето от носа, но утре ще пусна едни изследвания, за да знам дали е от фраксипарина. И ако продължи ще се обадя на лекарката.

« Отговор #103 -: Април 23, 2012, 15:33:33 pm »
Така де :D Аз да съм подготвена, пък дай Боже да няма.Но тъй като вчера бях подложена на огромен стрес точно след процедурата,че изникнаха едни семейни проблеми, та не залагам да са оцеляли горките деца:)За окситоцина има някаква логика, аз знам също че се пие примерно но шпа,за да няма контракции- но става най-вероятно въпрос за дните на имплантацията,а тя е 5-6 дни след процедурата.
*
« Отговор #104 -: Април 23, 2012, 15:51:20 pm »
Моята процедура мина днес на два фоликула,които според доктора всеки момент ще се пукнат.Корема цял ден ме наболява,на мен ми казаха да продължавам нормалния си начин на живот и секс можем да правим след инсеминацията.Само дето не ми изписаха нищо да пия.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
*
« Отговор #105 -: Април 23, 2012, 16:56:31 pm »
Здравейте, момичета
Закъснява ми вече 3 ден и си направих на обяд тест, излезе бледа втора черта! Пуснах кръвен и резултата е 121,21! Но нищо не ми говори това! :(
Аз съм убедена, че няма нищо, защото си правих уринен преди да отида при Александров и си беше абсолютно отрицателен, но сега вече съм объркана! :(
*
« Отговор #106 -: Април 23, 2012, 16:58:24 pm »
Резултата говори за бременност :)

*
« Отговор #107 -: Април 23, 2012, 17:15:15 pm »
Ще ме извиняваш Рали, но аз ти казах, че това зацапване е добър знак  :D . Стойността на ЧХГ от 121 си е положителен резултат. Тихичко честито.  :crossfingers: всичко да е наред от тук нататък.

« Отговор #108 -: Април 23, 2012, 17:35:16 pm »
Здравейте, момичета
Закъснява ми вече 3 ден и си направих на обяд тест, излезе бледа втора черта! Пуснах кръвен и резултата е 121,21! Но нищо не ми говори това! :(
Аз съм убедена, че няма нищо, защото си правих уринен преди да отида при Александров и си беше абсолютно отрицателен, но сега вече съм объркана! :(
Чудесна новина Рали.Пусни още един кръвен ,за да видиш дали се удвоява чхг-то,но и аз като Вестичка смятам,че твоето чудо с е случи  :balk_69:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #109 -: Април 23, 2012, 18:07:05 pm »
ООО Рали:) Най-после чудесна новина. Пускай пак кръвен през два дни и бягай пак на лекар:)Дано всичко е ок!
« Отговор #110 -: Април 23, 2012, 18:31:21 pm »
Ралиииии,
страхотно тези стойности на ЧХГ си говорят за бременност тихичко честито и от мен! :D
А както казват другите момичета пусни още един кръвен за да видиш ка се движат стойностите.
Не можеш да си представиш колко съм щастлива :D :D :D!
Ето,че чудесата се случват!
*
« Отговор #111 -: Април 23, 2012, 19:26:05 pm »
Здравейте, момичета

Тихичко честито и от мен!
*
« Отговор #112 -: Април 23, 2012, 20:28:22 pm »
Рали,честито и от мен! :P

*
« Отговор #113 -: Април 23, 2012, 21:03:13 pm »
Благодаря ви, момичета! Прегръщам ви и стискам палци за такова чудо при всички!:*
« Отговор #114 -: Април 23, 2012, 21:10:29 pm »
Здравейте момичета,аз съм от тези дето си седят на ушите и вечно не съм разбрала.Инсеминацията мина,предписаха ми дуфастон и аз не разбрах точно от кога да го започна.Все си мисля, че ми казаха да го пия при положителен резултат,тоест след 14 ден , а при отрицателен да не го започвам.Някое момиче да знае нещо по въпроса. :ask:
« Отговор #115 -: Април 23, 2012, 21:15:12 pm »
desita_r Здравей:oops: и аз попитах за водене на полов живот след инсе,отговора беше:когато искаш :ask:,значи няма проблем.
*
« Отговор #116 -: Април 23, 2012, 21:17:26 pm »
Аз мисля,че трябва да го почваш след установена овулация и да го пиеш докато направиш теста.При отрицателен спираш,за да може да ти дойде цикъла,при положителен продължаваш или най добре първо да консултираш с лекаря си.

*
« Отговор #117 -: Април 24, 2012, 06:43:55 am »
Аз вземах Дуфастон 2х1 от деня на реинсеминацията.
« Отговор #118 -: Април 24, 2012, 10:17:24 am »
На мен ми го изписаха не от деня след,а на по-следващия ден да го почна, но имах неспукан фоликул и сигурно,за да може да се спука. Най-добре сео бади и питай,за да си сигурна. Със сигурност няма да ти свърши работа по време на цикъл,защото е за удебеляване на лигавицата, за да може да се състои евентуална имплантация.Освен ако лекаря ти е решил,че нямаш нужда от него.
« Отговор #119 -: Април 24, 2012, 12:26:55 pm »
Ралиии, супер новина  :cuddle: За сега ще си замълча, но съм сигурна, че след няколко дни ще ти кажа едно голямо ЧЕСТИТО  :bighug:
sesi-stoilkov, аз май не съм се изразила ясно  :oops: Първата ми инсеминация беше на неспукан фоликул и ми казаха след нея "яко с..с", за да увеличим шанса, а втората беше на спукан и док. ми каза по-добре да внимаваме до пол.резултат, за да не предизвикаме контракции точно по време на имплантацията. И аз съм много стриктна, за нещастие на съпруга ми  :?
И аз вземам дуфастона след установена овулация, т.е. след инсе при спукан фоликул 2х1.
kerita, afrodita279, sesi-stoilkov, желая ви успех! А историята на Рали затвърждава мнението ми да не се доверям на пикливите тестове  :D