Avallon, Доктор Стаменов ще отсъства от 30.05. до 03.06., преди ден-два докато си записвах час за следващ преглед, чух едната от жените, които записват часове, да обеснява по телефона, че графикът на Доктора е много препълнен и им се кара на тях, и няма начин да и запише час сега за него, а щом държи да е той, да се обади по натам...
Venag,относно хистероскопията, и записването за час, някога и аз имах подобни проблеми, защото Доктора ми каза, като ми дойде да звънна и да си запиша час, ама не знаех, че не става така лесно, защото часовете са заети от доста рано ... Както и да е, пропуснах първият месец, после пак не искаха да запишат час.Звъннах на д-р Шевкетова, обясних, че и заповедта ми от ФАР, скоро ще изтече и тя обеща да провери и да ми се обади.На другият ден действително го направи /аз вече не очаквах честно казано, защото не съм им само аз на главата/ и имах дата за хистеро.
Моят съвет е да се чуеш със секретарките, които записват часове и да опиташ да си запишеш.Може да имаш късмет и около твоите дати да е свободно.Успех!
Момичета, имам една молба.Цяла сутрин търся, но не откривам, защото не помня точно коя беше мацката, която имаше много ранна пункция, последвал трансфер и беше бременна точно от този си опит.Помня, че някои се опитаха да обрекат всичко на провал, но положителният резултат доказа противното
Та не питам за себе си, защото аз съм бавна и няма такъв проблем, но наистина ми трябва.Ако някой се сеща или пък самото момиче може да се познае ... Помня само, че беше писала това в някоя от предните теми "Пациентки на клиника Малинов/Надежда ".Благодаря.