Честито на момичетата с положителни тестове!
Аз ще си позволя да се обърна към всички, които имат по няколко неуспешни опита в ЦРЗ Надежда.
Момичета, направете си цветни снимки в други болници/клиники!
Вижте дали нямате хидросалпингси или др. подобни проблеми, защото за рнтгеновите снимки на ЦРЗ Надежда е малко да се каже, че са подвеждащи!
След 2 цветни снимки, 4 хистероскопии и 1 неуспешно ИКСИ, се оказва, че имам дясна тръба с огромен хидросалпингс.
Друг е въпросът, че имам епикриза , на която пише, че са ми отстранени двустранно тръбите. Тя е след лапарото ми при доц. Славчо Томов(клиниката на проф. Горчев в Плевен). Малко е да ви споделя, че съм шокирана. Това са две клиники с реноме и претенции, лекарите най.... Не знам какво да мисля...Опитвам се да проумея как доц. Томов ясно ми каза след операцията - "Изрязах двете тръби, бяха силно нагънати, увлечени от кистата и с хидросалпингси." Не мога да проумея как д-р Шефкетова ми каза, че на първата ми цв. снимка се виждат добре изрязаните чуканчета на тръбите. Не мога да проумея как д-р Персенска ми каза след втората цв. снимка, че всичко е наред, няма видими проблеми...
Знам със сигурност, че вчера си гледах 3-тата снимка и както се изрази лекарят "черно на бяло" си светеха дясната тръба и огромният хидросалпингс до яйчника.
Проверявайте, момичета, не се доверявайте!
Няма нужда да се караме и коментираме, моля ви! Нека да се стремим към най-доброто, а то не е винаги там където е най-дългата опашка!
Съжалявам, че се предоверих на екипа на проф. Горчев и на екипа на ЦРЗ Надежда! Загубих 3 ценни години!
Ей така, загубих и 20 преди това и сега съм на години,с автоимунни заболявания, на прага на диабета, с разбити нерви, сред стари мебели, с рушаща се къща....и т.н.
Символично си вземам довиждане с темата, от вчера съм пациент на болница Селена - Пловдив. Желая на всички ви и на себе си да сме живи и здрави, да родим своите деца и един ден да не си спомняме за всичката болка, мъка и унижения! Целувам ви!