0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #580 -: Май 03, 2012, 22:13:21 pm »
Перличке :D, изключително мноого ме зарадва :)
Вярвай - вярно е, мечтите се случват!
Тази година на Дракона, взе яко да ме кефи!

« Отговор #581 -: Май 03, 2012, 22:24:51 pm »
Благодаря,момичета.Стискайте палци и втория тест да е мнооооооого положителен.Поръчали сме си близнаци,ама да видим :D
« Отговор #582 -: Май 03, 2012, 23:28:51 pm »
Perlichka,с това ЧХГ на 10-ти ден ми се струва,че по- вероятно е да са тризнаци! :lol:
« Отговор #583 -: Май 03, 2012, 23:40:04 pm »
Perlichka, тихичко честито, а скоро голямо честито, едни близнаци, спокойна бременност и много ревлив финал :) Прочетох, че даже са те гласили за донорска програма и толкова се зарадвах че си успяла! Чудесата се случват, нали :) Даде ми много кураж коато най-много имам нужда :)
« Отговор #584 -: Май 04, 2012, 08:09:01 am »
Здравейте отново момичета,днес бях на трансфер върнаха ми 3 прекрасни ембриончета.Имам питане към по-опитните от вас какъв режим спазвахте до теста?
Успех на всички и повече бебета за всички нас!
При всеки един опит най-различни режими при мен :?
При последния:  три-четири дни пълно спокойствие у дома и повечко почивка и лежане. Следващите дни леки разходки, а на 9-тия ден от трансфера се върнах на работа. Но моята работа е зад бюро :wink: Като имаш предвид, че на мен ми върнаха ембрионите на 5-ти ден.
Никакво дигане на тежки предмети, пускане на прахосмукачки, мъкнене на торби, скачане, тичане и други подобни физически дейности :lol:.
Без кафе и шоколад. И си попийвам прясно мляко с мед. Повечко плодове и зеленчуци и без храни, дето подуват и запичат.
Това е моят режим! Ако въобще има такова нещо като режим!

Успех на теб и дано не ти се налага да ставаш "по-опитна"!  :balk_602:

Боги,много ти благодаря за инфото,ти направо си извор на информация :)
Дано лежането и почивката да помогнат резултата да е като твоя :wink:
Добре че е този форум да си помагаме взаимно,че иначе какви ли не въпроси човек си задава.
И аз много силно се надявам да не ставам опитна в материята.
*
« Отговор #585 -: Май 04, 2012, 08:51:59 am »
Тази година на Дракона, взе яко да ме кефи!

ИЗвинявам се за спама, ама крайно време беше да се разбере, че сме в драконова година и все се надявам да е и моята.

Късмет момичета.

« Отговор #586 -: Май 04, 2012, 09:27:19 am »
Момичета не купувайте Прегнил от непроверени източници извън клиниките, може да се стигне до преждевременна овулация.
Рецепта за успех след ЕТ няма, знам го от собствен опит, така че живейте си живота каквото е имало да става ще стане.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #587 -: Май 04, 2012, 11:41:29 am »
Момичета,днес ми е 10-ти ден от трансфера.Понеже си имам всички симптоми пред цикъл,не се стърпях и пуснах кръвен тест-резултата е 183.9 8OДа вярвам ли на очите си???????

Вярвай разбира се - това си е +резултат отвсякъде :)Стискам ти палци всичко да е ок и да продължи да нараства!
« Отговор #588 -: Май 04, 2012, 12:55:38 pm »
Ех,че хубаво... :DМного се радвам, Перличка. Тихичко честито и от мен! И дано следващия резултат да е двоен.
*
« Отговор #589 -: Май 04, 2012, 15:39:38 pm »
Перличка,Боги-ЧЕСТИТО и от мен!Скоро не бях влизаха тук,а виж ти какви новини имало! :)На мен-честито ми PBMC и нова биопсийка  :balk_145:...от каквото те е страх-това ти идва на главата,убедих се!На миналата биопсия направо ми причерня...много ме заболя!Сега се поразтърсих за това РВМС и попаднах на http://www.zachatie.org/arti/ARTi_broi_03.pdf ,не че нещо ми разбира главата де :balk_48:,ама поне да не задавам глупави въпроси!Търпение, успех и  :bighug: на всички момичета в процедура!
« Отговор #590 -: Май 04, 2012, 15:53:41 pm »
Мили ми девойки - има ли някой от вас която да има диска за хипноза който дават в Надежда. Много искам да го имам и ако някоя от вас, вече успяла мама има желание д ами го даде  нека ми пише на лични  :bighug:
« Отговор #591 -: Май 04, 2012, 17:32:25 pm »
Перличка, честито и от мен. Лека и успешна бременност ти пожелавам, и на финал здрави бебчета. Ето такива новини ме радват много. И ти като Боги да повлечеш крачета.  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #592 -: Май 04, 2012, 17:46:56 pm »
Здравеите моми4ета и аз имам нужда от сьвет !! аз  също съм пациентка на клиника малинов и на д-р Персенска!!на 22 април ми беше стансфера но сега на 11 ден полу4их кафеникаво зацапване  :(обадих се на спешния тел но ми казаха 4е се слу4ва да не се притеснявам и да продължа с лекарствата !!!!Някои имал ли е такав проблем има ли нужда от притеснения !!!!!още не съм пуснала тест за бременост незнам много съм объркана !!!!ше се радвам да споделите с мен
*
« Отговор #593 -: Май 04, 2012, 17:49:37 pm »
Здравеите моми4ета и аз имам нужда от сьвет !! аз  също съм пациентка на клиника малинов и на д-р Персенска!!на 22 април ми беше стансфера но сега на 11 ден полу4их кафеникаво зацапване  :(обадих се на спешния тел но ми казаха 4е се слу4ва да не се притеснявам и да продължа с лекарствата !!!!Някои имал ли е такав проблем има ли нужда от притеснения !!!!!още не съм пуснала тест за бременост незнам много съм объркана !!!!ше се радвам да споделите с мен

Снежи, аз имах зацапване на 9-ти ден от трансфера. Резултатът ми е положителен :lol:
Ако не кървиш, не се притеснявай от сега. Казаха ми да пия 3х1 но-шпа, докато имам болки, а зацапването спря още същия ден.
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тем
« Отговор #594 -: Май 04, 2012, 18:00:30 pm »

Снежи, аз имах зацапване на 9-ти ден от трансфера. Резултатът ми е положителен :lol:
Ако не кървиш, не се притеснявай от сега. Казаха ми да пия 3х1 но-шпа, докато имам болки, а зацапването спря още същия ден.
[/size]

Аз също имах такова зацапване на 11-ти ден -само за ден и пих но-шпа и повече си почивах.

Перличка,честито!!!
« Последна редакция: Май 04, 2012, 18:02:54 pm от mimata_79 »
« Отговор #595 -: Май 04, 2012, 18:03:08 pm »

благодаря за бързия отговор но незнам дали да се надявам на положителен тест !!!!все още си го имам това зацапване !!!!аз също пия но шпа слагам капсули утрогестан  2по 3 на ден !!1наистина съм много притеснена
« Отговор #596 -: Май 04, 2012, 18:18:58 pm »
здравейте, вече писах в друга тема, но ще си позволя да попитам и тука.
 на мен днес ми е 8-ми ден от трансфера, на 6-тия ден имах силни менструални болки,еднократно ми прецапа кафеникаво, от вчера вече корема и гърдите не ме болят. днес 8-ми ден отново ми прецапа кафеникаво, много  се притеснявам да не ми дойде.
*
« Отговор #597 -: Май 04, 2012, 19:29:40 pm »
Браво момичета! :D
Все хубави новини!
А това с кафеникавото зацапване май се превръща в епидемия. Дано и резултатите са като на Боги! :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #598 -: Май 04, 2012, 19:34:16 pm »
Поли и Снежи, не се притеснявайте! При всеки, разбира се, е различно. Но дните до теста не са толкова много - изчакайте ги търпеливо.
Ако докторите смятаха зацапването за нещо проблемно, вече щяха да са изписали по нещо допълнително извън стандартните лекарства.
Да ви кажа, като видите положителните тестове, още повече ще има да се притеснявате.
Първо 9 месеца, а после поне докато децата не станат пълнолетни  :lol:
« Последна редакция: Май 04, 2012, 19:37:31 pm от Bogi »
« Отговор #599 -: Май 04, 2012, 19:38:19 pm »
Поли и Снежи, не се притеснявайте! При всеки, разбира се, е различно. Но дните до теста не са толкова много - изчакайте ги търпеливо.
Ако докторите смятаха зацапването за нещо проблемно, вече щяха да са изписали по нещо допълнително извън стардартните лекарства.
Да ви кажа, като видите положителните тестове, още повече ще има да се притеснявате.
Първо 9 месеца, а после поне докато децата не станат пълнолетни  :lol:
благодаря много за куража !!!но дано да спре незнам дали ако си направя теста ще бъде достоверен !!!!