0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #460 -: Април 25, 2012, 10:19:18 am »
Ами аз взех инжекцията и ще ми я слагат тук във Варна, да си спестя едно идване до София. Ама май в бързината пропуснахме това с изследванията и сега ще ходя там чак на 15.05 а може да е късно тогава да почвам моите изследвания. Можете ли да ми кажете точно какво пише на това листче, което ви дават. А цитонамазка трябва ли да правя и може ли да я направя тук във Варна?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #461 -: Април 25, 2012, 10:26:46 am »
Първо няма да е късно - след ижекцията на 15 ти предстоят 12-13 дни стимулация /поне така обясни на мене д-р Персенска/, в които може да дадете кръв и резултатите да са готови. Второ - за да се тревошиш, че ще попуснеш нещо, обади се по телефона /мисля най-добре на секретарки и попитай или ги помоби да ти дадат телефон, за да питаш акушерките. Трето - вече ти написах какво пише на моето листче, но понеже сега не е пред мен, обещавам да ти пратя съобщение на лични след като го видя, за да си сигурна, че не поппускам нещо. И четвърто - най-важно - спри да се притесняваш за дреболии. За цитонамазка и микробиология не са ми казавали нищо. цитомазка гледам да си правя поне веднъж годишно. То си е профилактика.
« Отговор #462 -: Април 25, 2012, 10:29:49 am »
Спин,Васерман и Хепатит B и C за двамата а на мен лично ПКК ми поискаха по-късно ,защото важи само седмица,а тя трябва за пункцията.Друго не трябва.А за 15 си на преглед и инжекция ,нали.Тогава в деня ще ти изследват и 1 хормон ако не се лъжа.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #463 -: Април 25, 2012, 10:31:06 am »
 :bighug: Благодаря ти hope-love, такава съм си все паника да си създавам и то все за дреболии  :oops:
 Ами не зная живота ме научи все да се подготвям за всичко от далече, че като дойде момента може да е късно!
Ще чакам на да пишеш на лични  :D
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #464 -: Април 25, 2012, 10:34:18 am »
Спин,Васерман и Хепатит B и C за двамата а на мен лично ПКК ми поискаха по-късно ,защото важи само седмица,а тя трябва за пункцията.Друго не трябва.А за 15 си на преглед и инжекция ,нали.Тогава в деня ще ти изследват и 1 хормон ако не се лъжа.
mimata_79, да Е2 ми искат на 15.05.
Добре че ми каза за това че ПКК е със срок една седмица да не тръгвам от сега да я пускам! А този хормон там на място ли го пускам и дали ще е готов до 11ч когато ми дадоха час за преглед?
« Отговор #465 -: Април 25, 2012, 10:41:16 am »

А този хормон там на място ли го пускам и дали ще е готов до 11ч когато ми дадоха час за преглед?
[/quote]
Да там на място в деня направи го колкото можеш по-рано, става за около 2 часа и дори да не стане до прегледа инжекциите започват от 12.30 и ти трябва за тогава, за да ти назначат лекарствата по-рано и да ти стане готов файла по-рано.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #466 -: Април 25, 2012, 10:54:44 am »
Мерси много mimata_79
*
« Отговор #467 -: Април 25, 2012, 12:29:51 pm »

Добре че ми каза за това че ПКК е със срок една седмица да не тръгвам от сега да я пускам! А този хормон там на място ли го пускам и дали ще е готов до 11ч когато ми дадоха час за преглед?
От кога ПКК важи за една седмица? :lol:
Един месец важи. И става за има-няма две минути. Така че спокойно.
« Отговор #468 -: Април 25, 2012, 12:41:36 pm »
здравейте, момичета.
аз съм нова в този форум и пиша за първи път, така че ако моят въпрос се повтаря, се извинявам предварително :oops:
Благодарение на д-р Стаменов съм бременна в 10 г.с. след 4 години ходене по мъките.
Въпросът ми е относно д-р михова, мнение и пр.
« Отговор #469 -: Април 25, 2012, 12:56:44 pm »
darina8383,бях при д-р Михова само за един преглед,но останах много очарована от нея като професионалист и човек.Задавай си спокойно въпросите и не се притеснявай. Леко бременеене  :D
« Отговор #470 -: Април 25, 2012, 12:58:33 pm »

Така ми каза акушерката като ми даваше листа с необходимите изследвания.Ако тя ме  е подвела , подвеждам ви и аз .
*
« Отговор #471 -: Април 25, 2012, 13:14:14 pm »
Момичета, имам час за 30.04 за стартиране на процедура по дълъг протокол в клиниката. Но не съм си записвала още час за 2 седмици по-късно за започване на същинската стимулация. Трябва ли предварително или може на 30.04 когато отида за блокиращата инжекция? Благодаря ви и успех на всички!!!
« Отговор #472 -: Април 25, 2012, 13:30:12 pm »
Момичета, имам час за 30.04 за стартиране на процедура по дълъг протокол в клиниката. Но не съм си записвала още час за 2 седмици по-късно за започване на същинската стимулация. Трябва ли предварително или може на 30.04 когато отида за блокиращата инжекция? Благодаря ви и успех на всички!!!
аз си записах като отидох за блокажа
« Отговор #473 -: Април 25, 2012, 13:53:24 pm »
Знаете ли, случайно, телефонът на аптеката към Клиниката?
« Отговор #474 -: Април 25, 2012, 14:09:40 pm »
Лулу, когато отидеш за блокажа докторът ще ти каже за коя дата да си запишеш час за първата инжекция от същинската стимулация. При Меги, която пише по-горе е по-различно - знае си датата за следващатка инжекция, защото са се уточнили предварително, че за блокажа няма да ходи в клиниката, а ще и сложат инжекцията във Варна.
Ей, май доста народ сме се подредили по дълъг протокол в началото на следващия месец?
*
« Отговор #475 -: Април 25, 2012, 14:27:18 pm »
Благодаря ви, така и предполагах, но пусти съмнения...Много успехи желая от сърце на всички момичета в процедури, с предстоящи такива и на очакващите резултати!!!
*
« Отговор #476 -: Април 25, 2012, 15:26:56 pm »
Имам един записан -тел: 02/965 57 19-аптека"Малинов", но аз лично никога не съм звъняла на него. :)
*
« Отговор #477 -: Април 25, 2012, 16:01:04 pm »

Така ми каза акушерката като ми даваше листа с необходимите изследвания.Ако тя ме  е подвела , подвеждам ви и аз .

Е, знае ли човек, може пък да не те е подвела и последните две седмици да има нови правила :D Но става наистина бързо изследването, така че основание за притеснение няма.
*
« Отговор #478 -: Април 25, 2012, 16:02:31 pm »
Ако не е този, който ти е написала по-горе Sole, може да помолиш от регистратурата да ти го дадат. На мен винаги са ми услужвали, като ми трябва нещо.
« Последна редакция: Април 25, 2012, 16:05:40 pm от Bogi »
« Отговор #479 -: Април 26, 2012, 08:48:22 am »
здравейте, момичета.
аз съм нова в този форум и пиша за първи път, така че ако моят въпрос се повтаря, се извинявам предварително :oops:
Благодарение на д-р Стаменов съм бременна в 10 г.с. след 4 години ходене по мъките.
Въпросът ми е относно д-р михова, мнение и пр.

Д-р Михова следеше бременността ми. Невероятно добра и отзивчива е, аз съм много доволна и щастлива, че я срещнах.