0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #440 -: Април 24, 2012, 14:08:16 pm »
И аз мисля, че щом зацапването е спряло, има шанс за успех!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #441 -: Април 24, 2012, 15:34:55 pm »
Момичета много ви моля дайте съвет за хотел, май никой не ми обърна внимание  :?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #442 -: Април 24, 2012, 15:51:00 pm »
Bogi успех и от мен  :bighug: и аз смятам, че това вече е твоя момент

« Отговор #443 -: Април 24, 2012, 16:23:59 pm »
Меги,до клиниката има квартири,които се ползват от пациентки на Малинов.До входа на клиниката има заведение за бьрзо хранене,после-магазинче за белио и хавлии-там работи жената,която дава квартири,мисля,че се казва Валя.Питаи за нея-стаите са в следващия вход на блока-сьвсем до клиниката,25лв.на вечер.0887753463 е тел.-Валя.Успех!
« Отговор #444 -: Април 24, 2012, 16:28:44 pm »
А отзиви за условията в тези квартири от някой, който ги е ползвал?
*
« Отговор #445 -: Април 24, 2012, 18:47:30 pm »
Боги, и аз си мисля, че този път бебчето е на път!
Що се отнася за инплантацията, то тя настъпва между 7-мия и 10-тия ден от оплождането. Нормално е да получиш подобно запацапване, като резултата от вгнездяването, при което ембриона разкъсва лигавицата и се вмъква в нея.
Искрено ти желая УСПЕХ! Стискма палци да се похвалиш с + тест.
« Отговор #446 -: Април 24, 2012, 18:56:54 pm »
Боги,стискам палци и залагам големи надежди на твоя опит!
« Отговор #447 -: Април 24, 2012, 19:53:19 pm »
Момичета много ви моля дайте съвет за хотел, май никой не ми обърна внимание  :?

март месец правих поредния си опит и бях отседнала в хотел Таити, намира се в кв княжево на 15 мин с трамвай, цената за двойна стая  е 30 лева за пациенти на клиниката, хотелчето е уютно според мен
успех ти желая
*
« Отговор #448 -: Април 24, 2012, 20:19:44 pm »
Момичета, всички сте толкова мили и ми действате окуражаващо. Благодаря!
Дано сте прави! Аз не смея дори да си помисля. Но знам, че ако е рекъл Господ, ще е.

А иначе сега възнамерявам да си направя една зелена салата, че така ми се е подул корема и нещо леко ще трябва да се вечеря   :lol:
*
« Отговор #449 -: Април 24, 2012, 21:02:57 pm »
Боги, при моят успешен опит ( ЗЕТ + ЕЦ) имах зацапване на 8-ми и 9-ти ден. В същите дни ми се поду и корема  :) Така като те "слушам" май, май си бременна  :lol:
*
« Отговор #450 -: Април 24, 2012, 22:40:01 pm »
Боги, при моят успешен опит ( ЗЕТ + ЕЦ) имах зацапване на 8-ми и 9-ти ден. В същите дни ми се поду и корема  :) Така като те "слушам" май, май си бременна  :lol:

Ох, то аз май каквото и да се оплача, все симптом. :lol:
Дано, момичета, дано, дано, дано! Жалко, че не мога да ви попея!  :music22:
Благодаря ви!
« Отговор #451 -: Април 24, 2012, 22:41:46 pm »
Боги, при мен беше по същото време зацапването, съвсем леко и изчезна за ден два. Не съм лежала и ден дори. Стискам ти палци и те следя да знаеш :D.

Който има нужда от квартира в локация удобна до клиниката да ми пише на лични.
« Отговор #452 -: Април 24, 2012, 22:56:48 pm »
Привет момичета,
Моля помогнете ми, Изписаха ми фемостон  - (двойна доза) . Не разбрах само как да го пия. Моля ако някоя от вас е питала двойна доза да сподели. Благодаря ви много
*
« Отговор #453 -: Април 25, 2012, 07:04:03 am »
Привет момичета,
Моля помогнете ми, Изписаха ми фемостон  - (двойна доза) . Не разбрах само как да го пия. Моля ако някоя от вас е питала двойна доза да сподели. Благодаря ви много

Съжалявам, никога не са ми назначавали. Просто се обади на секретарките и обясни. Някоя от тях ще попита лекаря ти и ще ти звъннат.
« Отговор #454 -: Април 25, 2012, 08:57:04 am »
Боги, аз също имах зацапване ,което изчезна веднага и след него  ми се поду корема и то толкова много, че нямаше дреха, която да ми става,но на 15-ия ден видях един много положителен тест и сега съм бременна с близначета и се моля да успея да си ги износя.Успех и дано да ни зарадваш  :bighug: :crossfingers:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #455 -: Април 25, 2012, 09:17:57 am »
Благодаря на Дени42 и къди за вниманието.
Боги ние всички ти стискаме палци, мисли позитивно и се радвай на слънцето, още малко търпение и то ще бъде възнаградено.
« Отговор #456 -: Април 25, 2012, 09:58:16 am »
Относно Фемостон-аз пих двойна доза-сутрин и вечер по 1 таблетка.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #457 -: Април 25, 2012, 10:02:00 am »
Момичета, сега на 01.05 започваме по дълъг протокол и ще ми бият декапептил депо.На 15.05 съм на преглед.
 Никоя от двете лекарки не ми каза да пускам някакви изследвания спин, васарман, хепатит Б и Ц. Аз така или иначе ще ги пусна!
 Въпроса ми е цитонамазка и микробиология задължително ли трябва да се правят, кога и къде?
 При първия ми опит в друга клиника ми правиха само микробиология и то в деня на пункцията, когато резултата излиза чак след това и това за тях нямаше значение.
 Как е в клиника Надежда, лекарите нищо не казаха!Притесних се да не би последния момент да видят че нямам някакво  изследване и да се провали опита?
Кажете какво точно всичко трябва да имам преди да започнем и къде да се направи?До сега съм пускала само хормони и СДИ тест :thankyousign:
« Отговор #458 -: Април 25, 2012, 10:06:29 am »
И аз започнах по дълъг протокол. Когато ми поставиха първата инжекция /депото/ акушерката ми даде едно листче, на което са написани нужните изследвания - спин, васерман, Хепатит В и С за двамата партньори, а за мене още и ПКК и време съсирване ,време кървене. Може и да пропускам някой показател, но пазя листчето  :wink:И на те бе ще дадат, а ако забравят - подсети ги. Успех.
« Отговор #459 -: Април 25, 2012, 10:12:48 am »
megi79 , като отидеш на 01.05 за блокираща инжекция ще ти кажат какви изследвания ти трябват и ще ти дадат комплект документи - информирано съгласие , които трябва да попълниш.Моя съвет е да си направиш изследванията след блокажа,защото имат срок на валидност ,а и ще трябват същите и за половинката ти.