0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #420 -: Април 21, 2012, 15:33:41 pm »
Bogi,нямам идея кога ще ги размразяват.Замразени са на 3-ти ден.Ако утре ми се обадят пак ембриолозите,ще ги питам.То и за какво ли да ми звънят,щом Я. не се е оплодил,но може и да звъннат.Дано ескимосчетата са ми  на късмет,не се знае дали ще мога да вадя още яйчица :(От теб чакам мнооооого бременен тест.
Щом са замразени на 3-ти ден, ще ги размразявам на трети ден. Ембриолозите ще ти се обадят след като ги размразят.
Дано да ти оправдая очакването! :lol:
« Отговор #421 -: Април 21, 2012, 20:24:18 pm »
Перличка,съжалявам за 1 Я.Дано сладоледчетата ти донесат късмет и да не ти се налага да вадиш още яйчица.
« Отговор #422 -: Април 23, 2012, 13:53:56 pm »
здравейте момичета,искам да попитам, ако на някой е правена локална имуномодулация да сподели какво значи и колко ще ми струва.назначена ми е за този месец, а не съм наясно много ,какво означава.ще се радвам ,ако някой сподели малко инфо.
*
« Отговор #423 -: Април 23, 2012, 15:24:50 pm »
Дени,мисля,че това е PBMC,което поставят преди трансфера( за повишаване възможността за имплантацията на ембрионите),но не съм много сигурна.Нека момичетата,на които е правено да кажат. :)
« Последна редакция: Април 23, 2012, 15:28:32 pm от sole »
*
« Отговор #424 -: Април 23, 2012, 17:28:52 pm »
РВМС е имуномодулация с периферни моноцити, но дали се води локална и аз не знам.
Иначе струва 250 лв.
*
« Отговор #425 -: Април 23, 2012, 17:31:46 pm »
Момичета, днес ми е 9-ти ден след трансфера и имам съвсем леко зацапване. Звъннах на спешния и ми казаха да пия но-шпа 3 х 1.
Сега се чудя, дали да не си остана вкъщи.
Днес ми беше първи работен ден и по едно време като се протегнах яко ме сряза от дясно ниско долу.
Стискайте палци всичко да е наред и зацапването да е признак на имплантация (и да спре), а не на нещо друго.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #426 -: Април 23, 2012, 18:01:42 pm »
Боги,ако ти е възможно по-добре си стой в къщи до теста и се пази!
*
« Отговор #427 -: Април 23, 2012, 18:07:14 pm »
Тя, моята работа е зад бюро  :lol: Само дето ще внимавам да не правя резки движения. Иначе зацапването е наистина минимално. Ако има промяна, ще звъня на спешния. Поне съм си в София и мога да отскоча до клиниката, ако се налага.
« Отговор #428 -: Април 23, 2012, 18:36:02 pm »
Днес ми беше първи работен ден и по едно време като се протегнах яко ме сряза от дясно ниско долу.

Това е много характерен бременен симптом. Дано!
« Отговор #429 -: Април 23, 2012, 18:59:16 pm »
Боги,как си,пазиш ли леглото?
*

sara68

• 269
« Отговор #430 -: Април 23, 2012, 19:12:08 pm »
Момичета,ако някой го интересува ,понеже звънях да си запиша час и ми казаха,че д-р Стаменов и д-р Персенска ще са на конференция от 26 до 30 април- за д-р Стаменов ми записаха час за 07 май
*
« Отговор #431 -: Април 23, 2012, 19:25:03 pm »
Момичета,ако някой го интересува ,понеже звънях да си запиша час и ми казаха,че д-р Стаменов и д-р Персенска ще са на конференция от 26 до 30 април- за д-р Стаменов ми записаха час за 07 май

При това положение дали ще има отменяне на часове?Аз съм за 26.04 и хия не ми се нрави да пътувам 500км. и да ме върнат защото няма да има доктори.Шефкетова едва ли ще може да поеме всички.

bogi,пази леглото и не се прави на герой,браво никой няма да ти каже!
*
« Отговор #432 -: Април 23, 2012, 19:55:34 pm »

Това е много характерен бременен симптом. Дано!
Не знаех. Мислех, че леките придърпвания са. Но при мен тия дни са по-резки и едно такова глава ме боли, гърди ме болят, гади ми се. Ама го отдавам на фармацията  :lol:
А това зацапване ме притесни. Сега като си слагах утрогестана се оглеждах. Дано всичко е ОК!

При това положение дали ще има отменяне на часове?Аз съм за 26.04 и хия не ми се нрави да пътувам 500км. и да ме върнат защото няма да има доктори.Шефкетова едва ли ще може да поеме всички.

bogi,пази леглото и не се прави на герой,браво никой няма да ти каже!
Винаги се обаждат по-рано.
Не се правя, Пими, даже съм си уредила да ме возят, та да не ходя с градския транспорт. Реших да не шофирам аз, че от задръстванията се дразня, а нали е противопоказно. А в службата колегите знаят, че съм след ЕТ, и ми ходят на пръсти.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #433 -: Април 23, 2012, 22:14:50 pm »
Боги, зацапването около 9-11 ден много често е имплантационно кървене, стискам палци и при теб да е така. Сигурна съм, че скоро ще ни зарадваш :)

Аз се видях с д-р Стаменов след неуспешния си шести опит, той смята че проблемът е в имплантацията, но не е установил точно какъв е, защото последният път биопсията ми беше перфектна и правих пак и РВМС. Но явно това не е достатъчно. Ще се консултира с имунолозите преди да продължим. Каза, че ембрионите ни всеки път са перфектни, и не е в качеството причината за неуспеха. Ще видим какво ще предложат.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #434 -: Април 23, 2012, 22:24:39 pm »
Боги, зацапването около 9-11 ден много често е имплантационно кървене, стискам палци и при теб да е така. Сигурна съм, че скоро ще ни зарадваш :)

Аз се видях с д-р Стаменов след неуспешния си шести опит, той смята че проблемът е в имплантацията, но не е установил точно какъв е, защото последният път биопсията ми беше перфектна и правих пак и РВМС. Но явно това не е достатъчно. Ще се консултира с имунолозите преди да продължим. Каза, че ембрионите ни всеки път са перфектни, и не е в качеството причината за неуспеха. Ще видим какво ще предложат.
Дано е такъв признак и при мен! Но просто имам един спонтаннен аборт и нали разбираш за какво си мисля сега като тръгна към двете нули.

Стискам палци да намерят правилната схема!

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #435 -: Април 24, 2012, 08:43:33 am »
Боги защо не пуснеш кръвен, да видиш дали има инплантация вече можеш на 10 или 11 ден, нали мислеше така да правиш или се отказа???Успех този път май ще стане! :D preggo такова ми е пречувствието!Стискам палци!
*
« Отговор #436 -: Април 24, 2012, 10:38:04 am »
Имплантацията настъпва 5-7 дни след оплождане!
Боги, просто пусни утре един кръвен тест. Там са всички отговори. Поне при мен чакането винаги е било изнервящо и с нищо не е променяло резултата.
Стискам ти палци - много, много.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #437 -: Април 24, 2012, 12:04:27 pm »
Bogi стиснати палци и от мен и дано скоро се похвалиш с добър резултат! :D
Момичета аз имам нужда от малко помощ!
 Незная къде да отседна по време на процедурата. Бихте ли ми препоръчали някакъв евтин хотел или нощувки в района на клиниката!
 Очаква се да започнем същинската стимулация по дълъг протокол на 15.05 и ще се наложи да поостана в София. osi_1 :balk_62:
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #438 -: Април 24, 2012, 12:07:07 pm »
Боги защо не пуснеш кръвен, да видиш дали има инплантация вече можеш на 10 или 11 ден, нали мислеше така да правиш или се отказа???Успех този път май ще стане! :D preggo такова ми е пречувствието!Стискам палци!

Така е, бях решила да пусна един тест на 10-ти ден, но говорих с д-р Стаменов и той ми каза, че няма нужда. Тъй като мъжът ми е в чужбина, ще го изчакам да се прибере в четвъртък, а в петък пак пътува, мисля да пусна един кръвен на 12-ти ден тогава.
Иначе днес нямам зацапване, което е успокоително за мен.
*

sara68

• 269
« Отговор #439 -: Април 24, 2012, 13:41:23 pm »
Боги,като те слушам имаш всички признаци за успех :)Дано това е твоя успешен опит!!!!