Значи пак стигаме до често нищените тук въпроси, дали или не, е наша работа да се интересуваме как ни лекуват лекарите
Моят личен лекар е добър диагностик, чете много, изписва нови лекарства, винаги ми дава направления. Веднъж ненадейно отидох и се заинатих да ми пусне кръвни по Каса, нямала съм нужда, била съм си добре. Аз продължих да настоявам и се оказа, че вече друг човек е изследван на мое място, направил се на самарянин пред друга мацка, а аз нали така и така често ми пускат кръвни в клиниката.
Насилих се да се овладея заради всички други качества и че играе футбол с моя, айде да не съм аз пак лошата
Следващия гаф беше с удължаване болничния на мъжа ми, писал същата диагноза като специалистта и хоп болничните изгоряха. Питам моя къде е блял , лафили си били:)
Обаждам се на моя кум, че ми трябва снимка да се потвърди синузит, отивам слиза от етажите и до последно си говорим за моя синузит, влизаме в рентгена и той изръсва на рентгенолога -"снимка на бял дроб"
После тук поддскачат как не трябва нищо да се интересуваме и да се правим на доктори, като че ли докторите не са хора с хиляди мисли в главата, с отвеяни настроения като всеки друг.
Сори за спама.