0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #340 -: Април 16, 2012, 21:05:14 pm »
Момичета,много ми се искаше да съобщя хубава новина,но...ЧХГ 0,29 не е никакъв повод за радост :balk_145:
Толкова ме заболя,че даже не мога да се разплача за да ми олекне малко.Както казва д-р Стаменов направихме каквото трябва ,но...понякога има фактори,които са срещу нас-не го питах какво има предвид,вероятно един от тях е възрастта ми и качеството на Я.Според него хубавото е ,че все още има какво да се направи и каза съответно като ми дойде цикъла да си запиша час да коментираме нещата.Аз разбира се ще го направя,но едва ли ще имам друг опит- вече нямам фонд,парите свършиха и затъваме в заеми и ...невиждам как.
Стана много дълго и тъжно -съжалявам.
А на всички вас ще ви стискам палци дано имате повече късмет и да успеете!!!
Сара, една голяма прегръдка и от мен мила. Бъди силна, няма невъзможни нещта. Така се надявах, това да е бил твоят опит, но явно има още път да се върви. Горе главата.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #341 -: Април 17, 2012, 08:53:08 am »
Сара, не се отчайвай ще намерят начин и за теб, щом си в добри ръце, ще се стигне до успех, няма начин!Вярвай, че чудото ще се случи и само не се отчайвай, защото това означава да се откажеш, не се отказвай - бори се!Ти можеш! :bighug:

Боги за пореден път ти пожелавам късмет! :youwoman: :bfp: :crossfingers:

На всички момичета които четат и пишат тук пожелавам да са здрави и да извървят този труден път до успешен финал! yahoo_33 :babyflips:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #342 -: Април 17, 2012, 10:17:32 am »
sara68  :(, бъди силна, не се предавай, намери сили, бори се!
Момичета хормоналните изследвания излязоха

Естрадиол   207.9   pmol/l  фази  F:90.1-716, O:243-1509,  L:147-224,
FSH           5.02   U/l     фази  F:до12.5,   O:до21.5,    L:до7.7;
LH           2.25   U/l   Фази  F:до12.6;   O:до95.6,    L:до11.4;

След дълго четене стигнах до извода че нещо не е наред защото съотшението между ЛХ/ФСХ не е 1/1, а 1/2.25,доколкото разбирам ЛХ е ниско. Дали с тия изследвания можем да започнем опита. Хвана ме страх да не би да са ми се изчерпили яйцеклетките. Някъде четох че ако ЛХ разделено на ФСХ е по малко от 0.7, в моя случай 0.44, навлизам в критическата 8O, аз съм съм на 33 години! Моля успокойте ме че не е така!!!
В четвъртак ще пускам ТАТ, МАТ, Ф4 и пролактин!

Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #343 -: Април 17, 2012, 10:35:00 am »
sara68  :(, бъди силна, не се предавай, намери сили, бори се!
Момичета хормоналните изследвания излязоха

Естрадиол   207.9   pmol/l  фази  F:90.1-716, O:243-1509,  L:147-224,
FSH           5.02   U/l     фази  F:до12.5,   O:до21.5,    L:до7.7;
LH           2.25   U/l   Фази  F:до12.6;   O:до95.6,    L:до11.4;

След дълго четене стигнах до извода че нещо не е наред защото съотшението между ЛХ/ФСХ не е 1/1, а 1/2.25,доколкото разбирам ЛХ е ниско. Дали с тия изследвания можем да започнем опита. Хвана ме страх да не би да са ми се изчерпили яйцеклетките. Някъде четох че ако ЛХ разделено на ФСХ е по малко от 0.7, в моя случай 0.44, навлизам в критическата 8O, аз съм съм на 33 години! Моля успокойте ме че не е така!!!
В четвъртак ще пускам ТАТ, МАТ, Ф4 и пролактин!

Не бързай да се притесняваш megi79. Не съм голяма компетенция, но само от ЛХ и ФСХ не може да се вади заключение. Инхибин Б и антимюлеров хормон и те се изследват за доказване на изчерпан яйчников резерв.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #344 -: Април 17, 2012, 10:40:07 am »
Здравейте момичета и Христос Возкресе!

Имам следното питаме: започваме опит по дълъг протокол, като на 13.04.2012г. ми сложиха блокиращата инжекция и сега на 27.04. съм отново в клиниката. Тъй като пак трябва да пускаме Хепатити, Спин и т.н. ни казаха, че можем да ги пуснем и в центъра за сексуално здраве, където тези изследвания са безплатни. Но какво е необходимо: предварително ли записваме час, цялата вирусология ли ще ни направят, кога ще са готови резултатите?

Надявам се да споделите вашия опит.  :wink:
*
« Отговор #345 -: Април 17, 2012, 12:16:25 pm »
Не знам, impuls123. Ние винаги сме правили всички изследвания в клиниката, просто защото ни е най-удобно. Но мисля, че ако се разровиш във форума, някое от момичетата беше описало как точно става, това за което питаш.
*
« Отговор #346 -: Април 17, 2012, 12:22:36 pm »
Момичета, трети ден след трансфер ми е, а имам усещане, че всеки момент ще ми дойде МЦ. Една такава тежест в областта на яйчниците. Вчера имах и едни такива остри пробождания, но тях съм ги изпитвала и преди (както и че все съм жадна и пиклива, все едно съм изпила кег с бира :lol:).
Но виж тази тежест, за първи път май имам такива усещания.
Все се каня, че ще си записвам как се чувствам, за да мога да си припомня при следващ опит, и все си казвам, че този е, дай Боже, последен, и не го правя.
Моля споделете, дали и някоя друга е имала подобни усещания!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #347 -: Април 17, 2012, 12:54:44 pm »
Здравейте момичета и Христос Возкресе!

Имам следното питаме: започваме опит по дълъг протокол, като на 13.04.2012г. ми сложиха блокиращата инжекция и сега на 27.04. съм отново в клиниката. Тъй като пак трябва да пускаме Хепатити, Спин и т.н. ни казаха, че можем да ги пуснем и в центъра за сексуално здраве, където тези изследвания са безплатни. Но какво е необходимо: предварително ли записваме час, цялата вирусология ли ще ни направят, кога ще са готови резултатите?

Надявам се да споделите вашия опит.  :wink:
Импулс, можеш да си ги пуснеш по здравната каса, чрез направление от личният лекар!Излизат малко по бавно така, че го предвиди по рано!Успех!
*
« Отговор #348 -: Април 17, 2012, 13:02:05 pm »
Боги, не се притеснявай, нормални са всички подобни усещания, все пак и доста хормони се приемат, те се отразяват определно. Но-шпа или Папаверин ако не приемаш, сега е момента за това  :wink:
По слънчевата страна на улицата
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тем
« Отговор #349 -: Април 17, 2012, 13:06:35 pm »
impulse аз също мисля да си пусна вирусологията там.Миналата  седмица звънях в центъра да ги питам и ми отговориха че не е нужно да си записваш час отивате на место работят от 9 до 17 само, че резултатите стават по бавно това е телефона и адреса 02-9523399 ул.Цар Самуил 111 ако искаш звани за всеки случай.Надявам се да сам ти била полезна успех.
« Последна редакция: Април 17, 2012, 13:08:07 pm от jujanka4444 »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #350 -: Април 17, 2012, 13:57:34 pm »
Момичета ,благодаря ви за подкрепата!Не съм се предала,но след неуспех първите дни винаги са малко критични и човек не е в състояние да разсъждава съвсем трезво-просто емоциите надделяват,но....ще намеря сили да го преживея и да продължа напред.Само вие може да ме разберете в такъв момент - обичам ви и от цялото си сърце ви желая да прегърнете мечтата си!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #351 -: Април 17, 2012, 14:00:00 pm »
 Съжалявам за резултата ти, sara68!!! Дано намерим сили да продължим!!!

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тем
« Отговор #352 -: Април 17, 2012, 16:23:52 pm »
impulse аз също мисля да си пусна вирусологията там.Миналата  седмица звънях в центъра да ги питам и ми отговориха че не е нужно да си записваш час отивате на место работят от 9 до 17 само, че резултатите стават по бавно това е телефона и адреса 02-9523399 ул.Цар Самуил 111 ако искаш звани за всеки случай.Надявам се да сам ти била полезна успех.

Много ти благодаря за изчерпателния отговор  :D
« Отговор #353 -: Април 17, 2012, 16:32:16 pm »
Момичета, от миналата седмица се опитвам да се свържа по тел. за едни резултати от микробиология и цитонамазка дали са ми готови и не успявам. Постоянно ми дава първо свободно, а после все едно се включва факс. Те резултатите са готови със сигурност, но все пак трябва да знам, за да се обадя на д-р Стаменов да разбера дали са добре или не. Дали има друг теле. освен 02/9655744, за да не звъня на спешния?

*
« Отговор #354 -: Април 17, 2012, 16:46:18 pm »
Пробвай на рецепция - 02/9655711. Там поне ще те насочат и го вдигат телефона
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #355 -: Април 17, 2012, 16:49:12 pm »
Пробвай на рецепция - 02/9655711. Там поне ще те насочат и го вдигат телефона

Пробвах и там. Вдигнаха ми веднага, но ме попитаха на кого съм пациент и какво искам като информация и пак ми дадоха този номер. Незнам какво да правя, а за едни резултати не мога сега да бия път до София.

*
« Отговор #356 -: Април 17, 2012, 17:30:42 pm »
Боги, при последния си опит имах страхотни болки, тежест, пробождания и постоянно чувство, че всеки миг ще ми дойде. При това бях на ЕЦ. Всичко свърши като с магическа пръчка към 9-10 г. с.
Стискам ти палци да не ти се налага да се сещаш, какво е било предния път. :D
Киара, думите са излишни. И не спирам да се питам ЗАЩО? Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #357 -: Април 17, 2012, 18:15:52 pm »
Момичета, от миналата седмица се опитвам да се свържа по тел. за едни резултати от микробиология и цитонамазка дали са ми готови и не успявам. Постоянно ми дава първо свободно, а после все едно се включва факс. Те резултатите са готови със сигурност, но все пак трябва да знам, за да се обадя на д-р Стаменов да разбера дали са добре или не. Дали има друг теле. освен 02/9655744, за да не звъня на спешния?

На мобилната линия пробва ли 0882193970?
*
« Отговор #358 -: Април 17, 2012, 19:04:06 pm »
И аз бих звъннала на мобилната линия.  :lol:
« Отговор #359 -: Април 17, 2012, 20:14:08 pm »
Привет на всички!

Айде и аз да "цопна" в темата, макар и с увесен нос..Пункцията ми беше на 1.04, трансфер - 5.04, днес на 12ти ден направих кръвен тест. Да добавя преди това, че се чувствах супер бременна - със симптоми като по книга и съответно надеждите ми бяха мнооого големи. Последва още по-голямо разочарование с резултата от кръвния, който направих сутринта в Медикус Алфа - 0.100. Взех и уринарен - една черта.
Обадих се на спешния и като казах, че на 12ти ден сън направила тест, отговорът беше "Еее, ама търпение нямате!Направи си пак на 15-ти. Възможно е резултатът да е лъжливо отрицателен." Да, но като започнаха от обяд едни болки ниско в корема, като преди цикъл, та до сега още ме боли. Верно е, цикъл нямам, но сигурно утре ще ми дойде. Днес се напуших едно хубаво, напих се и с кафета..Само лекарствата няма да спра - все пак да не прекаляваме нали :oops:
Освен ако и двата теста, които си направих не са били грешни:( Надеждата умира последна:)