Благодаря за подкрепата момичета!
Всъщност ми е малко гадно, но все пак не ми е за първи път, а и бях предупредена, така, че имах известна нагласа за подобен резултат.
Изпита ми се падна на 8-ми ден от оплождане на Я, който е много важен за имплантацията. Аз съм много емоционална,а напоследък съм станала и много избухлива, поради което не можах да се въздържа при някои изключително неприятни ситуации, които съпровождаха пътуването ни. Всъщност изпита мина много леко и приятно и по никакъв начин не ме натовари. Напротив, членовета на комисията ясно ми показаха, че са доволни от представянето ми и дори ми благодариха, че съм им върнала надеждата, че има и добре подготвени кандидати. Това ме накара да летя от щастие. Но имаше други неща, които много ме издразниха и след това избухнах. По пътя към къщи и два ден след това имах силни болки и контракции, което също ме притесни. Но вече всичко е минало, няма какво да мисля. Следващия път няма да поемам рискове и ще стане.
Обадих се на спешния телефон и разговарях с д-р Шефкетова. Каза ми да си запиша час за 9 или 10 ден.
Аvallon, Гонала предизвиква зреене на повече фоликули, а Меногона позволява да узреят хубави Я.
Желая успех на всички момичета!