0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #260 -: Април 11, 2012, 12:22:44 pm »
Меги79 , според мен отивай в тая дето работи и ги пускай на 3-5ден, за да не губиш месец. Не избързвай на 02-ри ден. Не съм чувала да е задължително само в София в Малинов да се пускат. Напомни все пак на Варненскат лаборатория да дадат реф.стойности
« Отговор #261 -: Април 11, 2012, 12:29:40 pm »
А, Меги,  и още нещо - бих пуснала направо и щитовидни /мисля че Персенска задължително ще ти ги поиска другия или по-другия месец - TSH, TAT,MAT,FT4/. По принцип не бих си позволила да давам акъл, ама вече се оплаках че при мен оттук излязоха проблеми и съжалявах че не съм започнала с тях. Сега ще удължавам заповед. Персенска така си кара - хормони, цв. снимка, проследяване не ову, щитовидни .. Зависи какъв е проблема разбира се, но без ТСХ под 3 няма да почнете стимулация /ако другото е наред, както при мен/. Абе ако звъниш да питаш по телефона за лабораторията, питай дали да не пуснещ и щитовидни.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #262 -: Април 11, 2012, 12:33:32 pm »
lubadim д-р Персенска ми е изписала и тези хормони, но в чист ден от цикъла и чакам да ми свърши, като за начало ще пусна само ЛХ, ФСХ и Е2. После ме викат на 11 ден, а дотогава ще съм направила и останалите хормони, за да видим дали всичко е Ок. Благодаря много за съветите. Ще се опитам да звънна на спешния да видим какво ще ми кажат!
Ще се боря до край, за да те имам!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #263 -: Април 11, 2012, 13:49:00 pm »
Меги, няма да имаш проблеми с мерните единици, те знаят за какво става въпрос, ти нали така или иначе ще ги занесеш като отидеш на 11 ден!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #264 -: Април 11, 2012, 15:10:05 pm »
Да обадих се и питах, казват наистина че няма да има проблем, май доста излишна паника си създадох :oops:
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #265 -: Април 11, 2012, 17:21:46 pm »
epetrova, за дали са готови резултатите може да звъниш на 965 57 44 - секретарки (не за часове). Но самите резултати няма да ти кажат, а само дали са готови.

rtfrtf благодаря ти за инфото. Аз знам, че няма да ми кажат резултата, а само дали е готов. После ще се чуя с д-р Стаменов за коментар.

*
« Отговор #266 -: Април 11, 2012, 18:59:48 pm »
Момичета, обадиха ми се че и двете ембриончета са се делят, направихме РВМС и утре чакам обаждане кога ще правим трасфер.

По въпроса за изследванията в други лаборатории:
Аз съм правила в Токуда, тъй като трябваше да е на 3-ти ден. Летях сутринта и единствената лаборатория, която работеше в 5 сутринта, беше там. Д-р Стаменов ги прие и не ме е карал да ги пускам отново.

« Отговор #267 -: Април 11, 2012, 19:52:26 pm »
Здравейте момичета! Може ли някоя от вас да ми каже ориентировъчно колко струват генетични изследвания в клиниката?
*
« Отговор #268 -: Април 11, 2012, 20:09:01 pm »
Здравейте момичета! Може ли някоя от вас да ми каже ориентировъчно колко струват генетични изследвания в клиниката?
Мисля, че платихме 300 лв. и за двамата, но това беше през ноември 2010 г.
« Отговор #269 -: Април 11, 2012, 20:14:19 pm »
Благодаря ,Боги! Аз това исках-просто ориентировъчно...Успех на твоите 2 героя,дано този е последния ти опит!
*
« Отговор #270 -: Април 11, 2012, 20:40:30 pm »
Благодаря, и дано като размразят третото, да са 3!
*
« Отговор #271 -: Април 11, 2012, 21:30:57 pm »
Здравейте,от скоро посещавам клиниката и не са ми ясни доста неща. Трябва да запища час за 11 ден,но какво се случва ако се падне събота или неделя?
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #272 -: Април 11, 2012, 21:36:17 pm »
Няма проблем.Клиниката си работи.
« Отговор #273 -: Април 12, 2012, 07:57:14 am »
Здравейте момичета! Искам да ви попитам нормално ли е 2 месеца след ЕТ да ми закъснява 12 дни?Миналия месец ми дойде веднага, след като спрях лекарствата след отрицателния тест на 01.03,а сега жече сме 12.04 и още го няма. Това дълго закъснение нормално ли е? А като бях на коментар на 10-ти ден миналия месец д-р Персенска ми каза да почина 1 месец и на следващия да си запиша час да решим какво да правим-биопсия ли,ЗЕТ на естествен цикъл ли(имам 2 замразени)....Охх не знам какво да правя,много се притеснявам,че не ми идва.
*
« Отговор #274 -: Април 12, 2012, 08:15:36 am »
отрицателния тест на 01.03,а сега жече сме 12.04 и още го няма. Това дълго закъснение нормално ли е?

Ако си била по дълъг протокол - нормално е закъснение. Понякога - може да има цикъл след 45, а може и след 60 дни - при всеки различно.

пусни търсачката - това е доста често коментирано
« Отговор #275 -: Април 12, 2012, 09:20:23 am »
Мисля, че платихме 300 лв. и за двамата, но това беше през ноември 2010 г.

nikkita генетичните са по 150лв. на човек, т.е. 300лв. за двама ви. Ние правихме генетични изследвания февруари 2012 и това е сумата, която заплатихме.
Само да ти кажа, че по-бързо трябва да си запишеш час за генетични в клиниката, че иначе много се чака, а резултатите излизат след около месец. Успех !
*
« Отговор #276 -: Април 12, 2012, 09:57:49 am »
Здравейте, момичета!
При мен всичко приключва с "-"! :( Но аз съм си виновна - реших да рискувам с дълго пътуване и изпит в неподходящ ден, въпреки опасенията на лекарите! Но пък ситуацията беше такава, че нямаше как да не се явя и поне що се отнася за изпита успях да се представя отлично и от есента ще съм на нова, много по - подходяща работа! След дългогодишни опити и напълно неочаквано за мен най - после успях! Успокоява ме мисълта, че може би най - после ще намеря необходимото ми спокойствие и тогава и бебчета ще се появи. Както заключават всички преглеждали ме лекари при мен проблема е на психическа основа, тъй като съм прекалено напрегната и когато се успокоя всичко ще си дойде на мястото! Може би в това е разковничето? :ask:
Вчера ми зацапа и днес очаквам вече да ми дойде МЦ.
Трябва да се обадя в клиниката да съобщя лошата вест и да насрочим час за преглед!
Sara68, стискам палци ти да поведеш хорото с "+" тестчета!
Успех навсички момичета в процедура и весело посрещане на Великденските празници!
 :balk_40: :balk_45:
« Последна редакция: Април 12, 2012, 10:00:38 am от disi22 »
*
« Отговор #277 -: Април 12, 2012, 10:14:17 am »
 disi22 :bighug: надничах с надежда да прочета хубави новини, но вярвам и те съвсем скоро ще дойдат  yahoo_33
*
« Отговор #278 -: Април 12, 2012, 10:44:57 am »
Диси22, отпусни се, почини си и на есен с песен! Спокойствието е наистина важно. И не се отказвай!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #279 -: Април 12, 2012, 10:49:03 am »
Диси, много съжалявам, искрено ти пожелавам да постигнеш скоро мечтата си за бебче! :bighug: