0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #240 -: Април 10, 2012, 10:19:09 am »
 Момичета, имате ли представа от колко часа сутрин започват в лабораторията на Малинов да вземат кръв?

*
« Отговор #241 -: Април 10, 2012, 10:19:55 am »
Момичета, имате ли представа в колко часа сутрин започва лабораторията на Малинов да вземат кръв?
около 8.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #242 -: Април 10, 2012, 10:26:40 am »
Момичета, имате ли представа в колко часа сутрин започва лабораторията на Малинов да вземат кръв?
около 8.
Благодаря!!!

« Отговор #243 -: Април 10, 2012, 10:38:32 am »
Момичета на  някоя от вас случвало ли и се е да отиде на преглед за започване на стимулация и да се окаже, че има задържан фоликул? Какво се прави в такъв случай, може ли да бъде пукнат и да продължат нещата. От два месеца отлагаме първия заради фоликул, втория заради ТСХ и ако и сега отложим направо ще се побъркам :balk_144:
*
« Отговор #244 -: Април 10, 2012, 12:12:20 pm »
Didoni2109, доколкото и аз знам не стартират при задържан фоликул. И не съм чувала за принудително „пукане”. Съжалявам!

*
« Отговор #245 -: Април 10, 2012, 12:22:01 pm »
Момичета, на мен току-що ми се обадиха ембриолозите. И двете Я са се оплодили, макар че едната е била без зона. Аз разсмях ембриоложката, като я попитах как след като е без зона Я се е оплодила, а тя ми отвърна, че с ИКСИ всичко се опложда. Поне я развеселих.
Утре в 10.30 ч. ще дам кръв за втори път за РВМС, а в 12.30ч. ще ми поставят самото лекарство.
Тъй като ембриончето ни е замразено на 3-ти ден, най-вероятно трансферът ще е в четвъртък или петък.
Дано и утре се развиват добре ембриончетата.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #246 -: Април 10, 2012, 12:36:39 pm »
Момичета, на мен току-що ми се обадиха ембриолозите. И двете Я са се оплодили, макар че едната е била без зона. Аз разсмях ембриоложката, като я попитах как след като е без зона Я се е оплодила, а тя ми отвърна, че с ИКСИ всичко се опложда. Поне я развеселих.
Утре в 10.30 ч. ще дам кръв за втори път за РВМС, а в 12.30ч. ще ми поставят самото лекарство.
Тъй като ембриончето ни е замразено на 3-ти ден, най-вероятно трансферът ще е в четвъртък или петък.
Боги имаше едно момиче , което скоро беше писало за яйцеклетка без зона, но при нея не са направили оплождане, незнам страно ми стана как така, ше я оплождат след като има някакъв проблем, това няма ли да повлияее на по натъчното развитие! :ask:
*
« Отговор #247 -: Април 10, 2012, 12:50:45 pm »
Аз пък да ви кажа съм стигнала до заключение, че всеки има път за извървяване, как го написах само, аз която искам да знам защо нещо се случва сега и на момента :)
Никога няма да забравя момичето  - lolly, тя ни разпозна, че сме от форума по врявата, която вдигахме в заведението до клиниката и ни се обади.
Беше сияеща от щастие, на фона на отчаяните и намусени физиономии в клиниката, имах чувството, че съм срещнала най-щастливия човек на Земята. Говореше и все повтаряше "чудо ми се случи".
След опити в Германия, после тук в български клиники и последна надежда отново в"Надежда" - с ИЯР, чакаща за цикъл за да почне опит, след мноого години, цикъла и обърква работата и не може да стартира, а тя бременна - спонтанно :lol:
Вече си гледа щерката :)
*
« Отговор #248 -: Април 10, 2012, 14:04:01 pm »

Ух, защо все трябва де е толкова трудно. Така искрено се надявам при теб този път да стане. Дано в тази страстна седмица Господ да е склонен към чудеса повече от друг път. Боги, стискам палци този път всичко да е наред до края.
*
« Отговор #249 -: Април 10, 2012, 14:10:18 pm »
Аз пък да ви кажа съм стигнала до заключение, че всеки има път за извървяване, как го написах само, аз която искам да знам защо нещо се случва сега и на момента :)
Никога няма да забравя момичето  - lolly, тя ни разпозна, че сме от форума по врявата, която вдигахме в заведението до клиниката и ни се обади.
Беше сияеща от щастие, на фона на отчаяните и намусени физиономии в клиниката, имах чувството, че съм срещнала най-щастливия човек на Земята. Говореше и все повтаряше "чудо ми се случи".
След опити в Германия, после тук в български клиники и последна надежда отново в"Надежда" - с ИЯР, чакаща за цикъл за да почне опит, след мноого години, цикъла и обърква работата и не може да стартира, а тя бременна - спонтанно :lol:
Вече си гледа щерката :)

Тара и аз така мисля.Всеки път трябва да се извърви.За съжаление, нашите са бая трънливи.

Мира, само успех мога да ти пожелая, знаеш, че ще мисля за вас.

Боги, всички сме с теб.

« Отговор #250 -: Април 10, 2012, 14:25:46 pm »
Боги, мерси за отговора. Мога само да се надявам този месец всичко да е наред :).
Пожелавам ти този път да ти е късметлийски и да се зарадваш с поне едно новогодишно бебче osi_9
*
« Отговор #251 -: Април 10, 2012, 15:07:30 pm »
Благодаря ви, момичета! Дано и утре да имаме добри новини.

Анаженс, и аз четох постингите в другата тема, затова и питах ембриоложката, но тя каза, че не пречи при ИКСИ.

Утре като ми звъннат, ще питам отново.
*
« Отговор #252 -: Април 10, 2012, 15:29:03 pm »
Момичета на  някоя от вас случвало ли и се е да отиде на преглед за започване на стимулация и да се окаже, че има задържан фоликул? Какво се прави в такъв случай, може ли да бъде пукнат и да продължат нещата. От два месеца отлагаме първия заради фоликул, втория заради ТСХ и ако и сега отложим направо ще се побъркам :balk_144:
Здравей, на мене ми се случи точно това. Февруари месец като отидох да започвам стимулация за втория финансиран опит от фонда имах задържан фоликул. Но тъй като и вторите 6 месеца ми изтичаха докторите решиха да започнем и независимо от задържаният фоликул, който към края на стимулацията беше 40 мм успяха да извадят 9 яйцеклетки.
*
« Отговор #253 -: Април 10, 2012, 16:23:24 pm »
Здравей, на мене ми се случи точно това. Февруари месец като отидох да започвам стимулация за втория финансиран опит от фонда имах задържан фоликул. Но тъй като и вторите 6 месеца ми изтичаха докторите решиха да започнем и независимо от задържаният фоликул, който към края на стимулацията беше 40 мм успяха да извадят 9 яйцеклетки.
Ако и твоят случай е такъв, Дидони, тогава наистина трябва да говориш с лекарите, след като при Sistur са започнали стимулация въпреки задържания фоликул.
« Отговор #254 -: Април 11, 2012, 09:55:56 am »
Много Ви благодаря момичета, сега чакам да ми дойде и дано резултатите са добри  :)
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #255 -: Април 11, 2012, 11:33:38 am »
Здравейте момичета, имам нужда от помощ osi_1
Трябва да пускам хормони ЛХ, ФСХ И Е2 на 3-5 ден. Днес сутринта ми дойде. Аз съм от Варна и тук по празниците няма да работят лабораториите.Има само една, но там май измервали хормоните по други мерни единици и не зная дали д-р Персенска ще ги приеме.Не зная какво да правя, дали мога да ги пусна утре на втори ден или във въпросната лаборатория? Моля дайте съвет!
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #256 -: Април 11, 2012, 11:45:52 am »
Да, имах такъв проблем и след усърдно търсене намерих лаборатория.За  мерните единици не би следвало да има проблем.
Нека и друго момиче да си даде мнението, защото не съм от Варна
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #257 -: Април 11, 2012, 11:46:48 am »
Меги, аз бих те посъветвала да звъннеш на д-р Персенска или да и пишеш sms и да я питаш,ако и нямаш тел може да пробваш и на спешния 0884 700704-аз за съжаление нямам неин тел.
Успех!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #258 -: Април 11, 2012, 11:49:41 am »
А на този спешен номер за какви случаи се звъни? Да не ми се скарат че звъня за такова нещо? Някой може ли да ми пише в лични номера на д-р Персенска?
Ще се боря до край, за да те имам!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #259 -: Април 11, 2012, 12:13:18 pm »
Имаш проблем и търсиш решение- кого да питаш ,ако не лекарите- не се притеснявай да звъниш- обесняваш,че и нямаш тел на лекарката,а искаш да ги питаш как да постъпиш и толкова.По принцип на този тел в повечето случаи отговаря някой от 3-мата лекари.

Успех!