0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #200 -: Април 06, 2012, 15:38:56 pm »
Да ви питам- понеже имам инжекции Клексан ,които се бият в корема- нали като място от ляво и от дясно на пъпа е ок-просто се чудя дали правилно си ги бия?

точно така.

пими, ще намерят решение. По-добре истината.

Нали ви писах онази вечер как започна моя "стаж" в дебрите на ин витро процедурите. Тогава чувството, че съм излъгана беше най-гадното от всичко и сигурно щях да бъда още лъгана, ако онова момиче Мина не ме беше настигнало тайно да ми каже какво всъщност е положението. Както се смееше една позната съфорумка с мен " ти си късметлийка, на моя приятелка доктора и направил 8 инсеминации, преди тя да разбере, че е за само и единствено за ИКСИ"

Така че смело напред!

Снеже, честита ви радост!
*
« Отговор #201 -: Април 06, 2012, 17:32:25 pm »
Pimi, много съжалявам за резултата. Дано следващия път нещата са по - добри! :D
Bogi, определон вървите по нашия път. Ще видиш, че ще си много доволна от себе си! Стискам палци всички Я да са хубави, да се оплодят и след това успешен ЕТ! А след Великден - радост! :lol:
Sara68, на мен също ми казаха да се пазя. Но имах един изпит на 5-тия ден от ЕТ, от който зависи по - нататъшното ми професионално развитие. Лекарите ми казаха, че е много рисковано, но щом трябва да отида. Справих се добре на изпита, но вследствие продължителното пътуването до София и обратно, както и на други дразнители, в продължение на няколко дни имах силни болки ниско долу. Наложи се да пия и магнезий. От вчера усещам коренна промяна - гърдите и корема ми спаднаха, апетита ми изчезна, честото ходене до тоалетна също. Мисля, че имплантацията не се е получила. :(
*
« Отговор #202 -: Април 06, 2012, 17:41:48 pm »
Момичета вчера се роди моят племенник, първият в моя живот, който също е ин-витро бебе!Толкова се радвам за моите братовчеди! :welcome_1:Андрей да е жив и здрав!

Честита ви радост и от мен!
*
« Отговор #203 -: Април 06, 2012, 17:44:24 pm »
Боги, с теб май вървим долу горе заедно, кой ден от цикъла ти е днес? Лигавицата колко мм ти е?
Като се замисля, май беше 8 мм. Докторът нищо не каза за еротон засега, може би по-нататък ще ми предпише.
*
« Отговор #204 -: Април 06, 2012, 18:12:25 pm »
Благодаря момичета,място за отчаяния няма.Току що се връщам от клиниката-поговорихме с доктор Персенска и решихме да направим още един ЕЦ.Ако пак не се получи на есен ще направим лека стимулация да извадим 2,3,4 Я да е по-голям шанса.Каза ми лятото да съм си починела от тях и на есен с нови сили!
« Отговор #205 -: Април 06, 2012, 19:01:55 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, НА 3-ТИ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА СЛЕД БЛОКИРАЩА ИНЖЕКЦИЯ, E2-27pg/ml. ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТА НИСКА СТОЙНОСТ.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #206 -: Април 06, 2012, 20:13:28 pm »
Pimi, :bighug: Правилно, никакво отчаяние, следващия път ще стане  osi_9

Момичета вчера се роди моят племенник, първият в моя живот, който също е ин-витро бебе!Толкова се радвам за моите братовчеди! :welcome_1:Андрей да е жив и здрав!

Честито и от мен! Много да ви радва Андрей :)

Боги, още веднъж се извинявам, подведох ви без да искам, явно не съм разбрала. Успех на пункцията и до финала  :bori_003: :bori_010:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #207 -: Април 06, 2012, 21:06:38 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, НА 3-ТИ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА СЛЕД БЛОКИРАЩА ИНЖЕКЦИЯ, E2-27pg/ml. ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТА НИСКА СТОЙНОСТ.

Така трябва да е, ако не се лъжа трябва да е стойност под 50, иначе не може старт.
По слънчевата страна на улицата
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #208 -: Април 07, 2012, 09:48:27 am »
Благодаря ви момичета, на всички ви пожелавам да постигните голямата си мечта за дете!
 :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #209 -: Април 08, 2012, 14:56:28 pm »
Момичета, утре сутрин съм на пункция. Стискайте палци да извадим колкото се може повече Я, та да има за оплождане!
« Отговор #210 -: Април 08, 2012, 16:48:12 pm »
Момичета, утре сутрин съм на пункция. Стискайте палци да извадим колкото се може повече Я, та да има за оплождане!
Боги имаш много силно стиснати палци,моята пункция беше вчера,резултата е-28 фоликула,24Я,18 зрели Я,днес се обадиха ембриолозите имаме си 15 оплодени  :lol:.
Данно утре се обадят с добри резултати,нямам търпение вече да си ги прибирам на топличко при мен и след две седмици  preggo
« Отговор #211 -: Април 08, 2012, 17:07:56 pm »
Честит празник мили момичета и честито на всички празнуващи!  :flower:

my bebe голям урожай  :D голяма радост. Направо сте за завиждане  :lol: Нека все така добре се развиват нещата при вас и скоро да се похвалиш с най-радостната новина.

Пими, съжалявам да прочета за твоите неволи. Дано следващия месец имаш по-голям късмет.
Боги, за утре стискам палци  :crossfingers:
*
« Отговор #212 -: Април 08, 2012, 19:18:24 pm »
Честит празник на всички момичета с имена на цветя! :balk_102:
Боги, стискам палци за хубави Я!
Браво, my bebe!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #213 -: Април 08, 2012, 19:19:31 pm »
Боги,ще чакаме добри новини от теб!
My bebe- ти направо покри норматива за цяла година :D :) Браво,дано тук да са твоите печеливши ембриончета!!!
« Отговор #214 -: Април 08, 2012, 19:29:50 pm »
My bebe- ти направо покри норматива за цяла година :D :) Браво,дано тук да са твоите печеливши ембриончета!!!
Ей момичета много ме разсмяхте  :lol:,ама все пак повече се моля на качеството,отколкото на  количество,вътрешно усещам че от тези ембриончета ще се роди нашето желано детенце или пък две :bori_007: :bori_004:
Данно всички по-скоро сбэднем мечтата си.
*
« Отговор #215 -: Април 08, 2012, 19:52:11 pm »
Привет!
И честит празник на именичките!
Започнах аз да ви следя по отблизо, че ми идва момента на завръщане в клиниката.
Боги - стискам палци за понеделник! Време е вече да му се види края - естествено като приключи с бременност и бебе.
my bebe - направо ме развесели. Познавам аз една рекордьорка като теб. Забременя от първия път и има не знам си колко порции по 3 във фризера!!!
Късмет на всички!
Пими - никакво отчаяние. Ще стане - няма начин да няма начин!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #216 -: Април 08, 2012, 22:09:41 pm »
mira_m66, от кога чакам завръщането ти в темата! От всичко най-много искам да се прехвърлиш в онази другата тема  :wink:
*
« Отговор #217 -: Април 08, 2012, 23:19:44 pm »
Момичета, благодаря!
my bebe, дано ти е на късмет „урожая” и дано се чувстваш добре, защото броят е наистина внушителен. Аз при десетина се чувствам подута, дано ти си добре.
Докторът разчита на три Я при нас след кратката стимулация, която спретнахме. Утре ще пиша как е минало, че някак изведнъж се завъртя колелото пак.
Докторът се шегува, че сме карали по схемата на мъжа ми. Той предложи веднага да проверим теорията на д-р Стаменов без да отлагаме. Планирал си е човека едно яхтено пътешествие в Йонийско море, как така ще му го объркваме, я  :lol:.
Отплеснах се! Утре ще пиша пак.
« Отговор #218 -: Април 09, 2012, 08:31:46 am »
Боги,успех днес,всички ти стискаме палци.
Иначе се чувствам добре,изобщо не съм подута нито пък ми  тежи корема,и аз от това се опасявам,но засега съм ок.
Исках да ви попитам на вас от хапчетата/естрофем,достинекс,утрогестан/ ставало ли ви е гадно,постоянно ми се гади и ми се вие свят,ужас,докрая на приема ли ще е така?
Чакам емриолозите да се обадят и да видим кога ще е трансфера  :lol:Успех на всички
« Отговор #219 -: Април 09, 2012, 08:36:03 am »
Бебе,аз съм пила само достинекс.Имах същите симптоми,които ти си описала.Докато го пиех,ми беше зле,но все пак всеки организъм е различен,може при теб да не е така.Поздравления за чудесния резултат и стискам палци за много успешен трансфер.