0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #160 -: Април 05, 2012, 06:58:24 am »
Здравейте,чета ви доста редовно,но не винаги има с какво да се включа.Искам да попитам Ива,колко стурваше хетчинга,който правихте този месец? Че и аз имам едни разсъждения в тази посока за следващия опит
*
« Отговор #161 -: Април 05, 2012, 07:05:56 am »
За цитротида съм сигурна, имах 3х110 лв. Поне на мен толкова ми взеха :) После честно казано не разбрах кое точно колко е, защото този път освен пункция и трансфер имах и хетчинг. Платих накрая накуп и така и не разбрах кое колко е по отделно при този опит. И РВМС пак правих, и хепатит, спин и сифилис за двамата, които изобщо не бях предвидила. Естествено и през ден хормони по 54 лв., поне четири пъти.
За хетчинга едно момиче беше писало в предната тема, че се прави по преценка на ембриолозите и е била същата цената, което ме изненада.
А ние правихме вирусологичните м. януари и вчера акушерката като погледна се оказа,  че са в срок.
При мен РВМС ще има със сигурност, правихме и предният път, но докторът изрично каза, че и сега ще правим. Струва 250 лв. Като гледам над 2000 лв. ще трябва да приготвим.
*
« Отговор #162 -: Април 05, 2012, 07:50:58 am »
Имам един ценоразпис, който бях взела преди година и половина, според него цетротида е 59 лв, ако е увеличен до 110 :?.
Последно забелязах, че някои неща от лекарствата имат увеличение 2-3 лева, други 7-8 лева.

За конкретни цени, Боги, при манипулациите не съм смятала.

едит: а, Боги, не се учудвай, че не са включили хетчинга като цена. Аз досега разните там МАКС за отсяване на сперматозоиди не съм плащала :)Дори на мой въпрос дали има оскъпяване ако се приложи ИМСИ, едно момиче ми отговори, че вече са и приложили и няма оскъпяване, специално на нея и вярвам, защото знам че е пациент там и е с мъжки фактор, и не лъже :)
Всички други писания тук, кое колко струва подминавам, в крайна сметка всичко е по преценка на момента.
Отплеснах се...

Хубав ден на всички!
« Последна редакция: Април 05, 2012, 08:33:32 am от Тара »
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #163 -: Април 05, 2012, 08:24:09 am »
Здравейте момичета ето че дойде момента да се присъединя към вашата групичка. До сега не съм била пациент на Надежда, а сега в понеделник ми предстои първичен преглед при доктор Персенска по Фонда. Някой може ли да ми каже как протича първичния преглед, за какво да не забравя да се интересувам и попитам? Как да не се държа с д-р Персенска, че нещо да не би да не  ме харесат и после....... :wink: в кръга на шегата разбира. Зная че са добри професионалисти и на всички ни искат да помогнат. Но нали знаете понякога при първи срещи човек може да се държи странно и да говори глупости  :D
 Относно цената на Цитротида много ме шашнахте. Аз съм от Варна и Февруари го купувах за 57 лева. Да не би да има различни грамажи? Това за което говорите  110 лева е почти двойно? :ask:
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #164 -: Април 05, 2012, 09:58:56 am »
Здравейте, някой знае ли как ще работи клиниката по Великден? Дали ще работят нормално, че май тогава ще ми се падне да ходя. Моля, ако някой знае нещо да пише :?
« Отговор #165 -: Април 05, 2012, 10:09:25 am »
Знам само, че в събота на 14 април имам час за начало на процедура по дълъг протокол. За остналите дни не мога да кажа нищо.
*
« Отговор #166 -: Април 05, 2012, 10:16:59 am »
Досега не са почивали по минали празници като Великден, само им е по-олекотен графика, мисля че само стимулации преглеждат. Ако имаше нещо различно може би щеше вече да се чуе.
Да се включа и по-горния размисъл за цените и аз.
Този месец и аз бях на лека стимулация, която стана малко по-тежка в един момент.
5 дни аримидекс с по 3 меногона и като свърши аримидекса меногоните станаха по 7, включиха и оргалутран. Та въпросния оргалутран мисля че може да се използва вместо цитротид и ми изглежда доста по-евтин, 87лв за бройка платих. Може да попитате дали е удачно да се използва.
« Отговор #167 -: Април 05, 2012, 10:35:10 am »
megi79,като за начало си носи всички излседвания,които имаш.Не се притеснявай и да питаш за всичко,което те вълнува.Д-р Персенска е изключително любезна.
Пожелавам ти успех!
*
« Отговор #168 -: Април 05, 2012, 10:38:09 am »
Боги, струва ми се, че сте тръгнали по нашия път!  :wink:
Не се притеснявай от доплънително включените лекарства, ще изкарате повечко Я, а от тях - повечко ембриони и на финала трансфер! Цената на пункцията си е 350лв. с упойка, поне аз толкова платих през м. януари! Стискам палци всички фоликули даса пълни с прекрасни Я и скоро да се похвалиш с добри новини! :D
*
« Отговор #169 -: Април 05, 2012, 11:42:21 am »
Здравейте,аз пак с моите терзания-преди малко се чух с ембриолозите.Ембриончето е на 6 клетки,4 ден.Това не е ли малко,казаха ми че малко изоставало,но все пак имало развитие.На 4-ти ден не трябва ли на повечко да се е разделило.Уф,какви ли не мисли бушуват в главата ми.Утре или трансфер или замразяваме,да видим какво ще стане!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #170 -: Април 05, 2012, 11:50:25 am »
Утре да си прибираш детето и към Варна:))))

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #171 -: Април 05, 2012, 11:55:10 am »
pimi, моите сутринта на 3-тия ден бяха на 8-10 клетки. Но имаше едно ембрионче, което според ембриолозите изоставаше малко, защото беше на 5-6 клетки. Успокоиха ме, че нямало страшно, щяло да се раздели. Факт е, че замразиха всичките, вкл. и въпросното ембрионче, което би трябвало да означава, че всички са били добре.
Не се притеснявай, може да набере скорост и да навакса.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #172 -: Април 05, 2012, 12:23:40 pm »
megi79,като за начало си носи всички излседвания,които имаш.Не се притеснявай и да питаш за всичко,което те вълнува.Д-р Персенска е изключително любезна.
Пожелавам ти успех!
Благодаря даника80, дано скоро започнем.
Успех на всички, които са в процедура!
Ще се боря до край, за да те имам!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #173 -: Април 05, 2012, 12:27:44 pm »
 Здравейте, момичета!!! Аз също се включвам, макар че вече съм 8-ми ден от цикъла и 5-ти ден стимулация!!! Нашата стимулация върви доста трудно, та за капак на всичко се оказа, че и проблем с лигавицата имам, досега не ми се е случвало!!! Изписаха ми глобули, които само там в аптеката приготвят, лигавицата ми е 3 мм, отчаях се тотално!!! Има ли от вас с подобен проблем и как се е разрешил? Късмет на всички!!!
« Последна редакция: Април 05, 2012, 13:54:17 pm от kiara »

*
« Отговор #174 -: Април 05, 2012, 15:15:59 pm »
Здравейте, момичета!!! Аз също се включвам, макар че вече съм 8-ми ден от цикъла и 5-ти ден стимулация!!! Нашата стимулация върви доста трудно, та за капак на всичко се оказа, че и проблем с лигавицата имам, досега не ми се е случвало!!! Изписаха ми глобули, които само там в аптеката приготвят, лигавицата ми е 3 мм, отчаях се тотално!!! Има ли от вас с подобен проблем и как се е разрешил? Късмет на всички!!!

Най-вероятно са ти изписали еротон. Не се притеснявай - глобулите наистина помагат. Слагах си от тях при трансфера през м. февруари и д-р Стаменов беше много доволен от резултата.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #175 -: Април 05, 2012, 15:27:02 pm »
Да, такива са, довечера ще ги взема!!! Благодаря, дано помогнат, това е нещо съвсем ново за мен!!!
« Последна редакция: Април 05, 2012, 15:34:24 pm от kiara »

*
« Отговор #176 -: Април 05, 2012, 21:30:38 pm »
Утре да си прибираш детето и към Варна:))))

Да,само чакам сутринта да ме извикат и на нисък старт към клиниката!После с първия автобус към Варна и после Балчик,душата ми се заби в тази София почти 2 седмици!
« Отговор #177 -: Април 05, 2012, 22:00:29 pm »
Моля ви, кажете ми как да стигна от Централна автогара до клиниката, но не с такси. Ще ходя често, а и имам време, затова искам да спестя някой лев:)
Благодаря предварително!
*
« Отговор #178 -: Април 05, 2012, 22:06:34 pm »
Трамвай 4, от ЖП гарата в посока център, спора близко до клиниката на пазара на Красно село, след това има малко пеша и си там.

*
« Отговор #179 -: Април 05, 2012, 22:10:55 pm »
Пими, стискам палци утре всичко да е наред.