0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #120 -: Април 04, 2012, 09:44:49 am »
Аз пък се начетох на флатулентната перфидност на Bogi и сие, че вече не си правя труда да ги чета. Като гледам, колко бебета има на снимки в клиниката, бременните са повече сред тези, които не пишат. Мисля да се присъединя към тях. Става дума за стотици жени, а тук си разменят постове хора, които се броят на пръсти. Явно повечето жени са разбрали, че няма смисъл да водят толкова елементарни разговори с шепа хора.
« Последна редакция: Април 04, 2012, 10:04:06 am от doci »
« Отговор #121 -: Април 04, 2012, 09:55:10 am »
Аз пък се начетох на флатулентната перфидност на Bogi и сие, че вече не си правя труда да ги чета. Като гледам, колко бебета има на снимки в клиниката, май бременните са повече сред тези, които не пишат. Мисля да се присъедния към тях. Става дума за стотици жени, а тук си разменят постове хора, които се броят на пръсти.

Ще ме извините за думите, които ще напиша по-долу, но просто не мога да се стърпя!

doci - Пълни глупости!
*
« Отговор #122 -: Април 04, 2012, 10:01:49 am »
Пред фактите и боговете мълчат.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #123 -: Април 04, 2012, 10:04:45 am »
Eх момичета,така ми стана весело на душата като ви четох-само така,от такива положителни емоции имаме нужда -е сега денят ми започна добре :)
А за това,че д-р Стаменов ни спестява като разходи каквото може съм напълно съгласна и за мен го е правил много пъти,за което също съм му много благодарна.
Чакам добри новини от вас!
*
« Отговор #124 -: Април 04, 2012, 10:08:11 am »
Благодарение на "будалите" преди мен, които са си отделяли от времето да постват полезна информация тук, аз се образовам постоянно.
На свой ред благодарение на "будали" като мен и обкръжението ми, такива с артефакт афинитет :lol: се образоват и получават на готово информация.
Много хора недоволстват срещу "будалите", заричат се да не пишат, после тайно като гости си четат :lol:, а работата - тя е за "будалите" :lol: нека си пишат.

doci, mammita2012 и още производни, продължавайте с обидите. Аз ще помоля модератор да ви редактира и готово :wink:
« Последна редакция: Април 04, 2012, 10:11:31 am от Тара »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #125 -: Април 04, 2012, 10:12:59 am »

Ако не можеш да направиш добро,то по-добре не прави нищо.
Няма нужда от сърказъм и подобни коментари.Тук всички имат нужда от позитивизъм и подкрепа!!!!
*
« Отговор #126 -: Април 04, 2012, 10:28:27 am »
Това ни е казано от учителката по немски език в Немската гимназия, която помня като изключително позитивен и образован човек. Това е позитивно твърдение и в случая е написано в контекста на IVF. Няма нищо общо с начина, по-който го е разбрала Sara. Професията ми е посветена да правя добро на болни хора и резултатите ми са международно признати.

P.S. Обърканите твърдения на Тара отдавна не ги коментирам.
« Последна редакция: Април 04, 2012, 10:56:45 am от doci »
« Отговор #127 -: Април 04, 2012, 10:40:42 am »
Като споменавате името божие  :)
В такива случаи аз казвам
"Господи прости им"  :)
« Отговор #128 -: Април 04, 2012, 10:52:03 am »
Хайде стига толкова !!!
Тук сме се събрали да споделяме,да намираме подкрепа и съвети.Всеки има право на мнение и избор!
Не стига,че всеки тръгнал по тази пътека изживява един малък АД и форума е единственото място,където ще намери подкрепата и разбирането ,от която се нуждае,а ние го превърнахме в ринг.
Моля придържайте се към добрия тон!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #129 -: Април 04, 2012, 12:08:40 pm »
doci,

съгласно правилата на тези форуми, получаваш официално предупреждение за системно нарушаване на т.9 от правилата, които можеш да прочетеш тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44444.0

ако модераторите отново получат оплаквания от твоето поведение във форума, ще последва временна забрана за достъп.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #130 -: Април 04, 2012, 12:42:30 pm »
Здравейте момичета
На 05.04. започвам с първите инжекции за същинската стимулация по дълъг протокол. На 09.04. съм на преглед при д-р Стаменов да видим как са тръгнали фоликулите. Питането ми е колко във времето (разбира се ориентировъчно)ще се се проточат прегледите. Не зная в тези 4 почивни дни ще има ли прегледи и как стават - при дежурен лекар или изобщо няма да има (струва ми се че е доста дълъг период 4 дни без). Да не вземат да се пукнат фоликулите, че от 05.04. до 17.04. са 12 дни  :ask:.
И изобщо в кои дни се предполага, че трябва да съм на линия в клиниката.
Някак си ми се ще да си организирам малко почвивка евентуално по Великден.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #131 -: Април 04, 2012, 13:13:50 pm »
Здравейте момичета
На 05.04. започвам с първите инжекции за същинската стимулация по дълъг протокол. На 09.04. съм на преглед при д-р Стаменов да видим как са тръгнали фоликулите. Питането ми е колко във времето (разбира се ориентировъчно)ще се се проточат прегледите. Не зная в тези 4 почивни дни ще има ли прегледи и как стават - при дежурен лекар или изобщо няма да има (струва ми се че е доста дълъг период 4 дни без). Да не вземат да се пукнат фоликулите, че от 05.04. до 17.04. са 12 дни  :ask:.
Спокойно, доколкото разбирам, ти си по дълъг протокол.
Винаги е така, дават ти лекарствата за няколко дни, после те гледат, пускаш хормони, решават дали да променят дозата или лекарството и пак те гледат след някой и друг ден.
Аз съм правила два стимулирани опита, но по къс протокол и при мен винаги е продължавала стимулацията около седмица до десетина дни.
Мисля, че някъде във форума си имаше описание на дългия протокол и ако се поразровиш - ще го намериш, за да ти се поизясни.
И всички искаме почивка, ама с АРТ почивката се събразява с процедурите  :lol:
*
« Отговор #132 -: Април 04, 2012, 13:20:47 pm »
Ехо, Jam! Спомням си, как завърши предишната ни среща за мен :cheerleader:

« Отговор #133 -: Април 04, 2012, 13:49:34 pm »
Доки, нека си говорят, каквото щат. Опитват се да ни разделят, ама няма да успеят. Пък и нямаме нужда от консултанти. Двама доктори сме с теб, гледаме си резултатите от изследванията и ще стигнем до вярното решение. :bighug:
*
« Отговор #134 -: Април 04, 2012, 13:54:24 pm »
Опитват се да ни разделят, ама няма да успеят.

Не знаех, че играем пиесата Ромео и Жулиета... Момичета, хайде спрете се малко, няма нужда от дрязги и конфронтации... Достатъчно е напрегнато на всички!

Двама доктори сме с теб, гледаме си резултатите от изследванията и ще стигнем до вярното решение. :bighug:

Това е голямата грешка на много момичета....Ако можехме да се справяме сами, нямаше да има центрове по репродуктивна медицина и такива специалисти, всеки сам щеше да намира решението...!

*
« Отговор #135 -: Април 04, 2012, 14:06:51 pm »
е стига вече де.....не се издържа темата се превърна в кой е по по най :witch:
*
« Отговор #136 -: Април 04, 2012, 14:10:56 pm »
Да се отчета. Сутринта минах на преглед. Онзи "избързалият" фоликул слава Богу не е помръдна и си е все така 14 мм, имам още два - по 10 мм и по 9 мм и три по 5 мм.
Току-що се чух с Цвети в манипулационната и след работа ще ходя за още инжекции. Доколкото разбрах усмихнатата акушерка, д-р Стаменов ми е увеличил дозата на менопур и ще ми бият не една, а две инжекции днес, през няколкочасов интервал.
За капак на - ми падна пломба на един от мъдреците, та сега и час за стоматолог ще трябва да записвам :balk_80:

А иначе денят ми започна с добри новини - техническата ми сътрудничка роди и си имаме хубава мома, 3.500 кг, 50 см, наречена София. Да е жива и здрава на мама и тати!
« Отговор #137 -: Април 04, 2012, 14:13:43 pm »
Здравейте момичета
Аз бях по дълъг протокол и след първата инжекция преглеледа е след 3 дни,а след това прегледите са през ден.Мен лично ме преглеждаха и тримата доктори , зависи явно какви ангажименти имат.А за фоликулите не се притеснявай - настъпи ли момента ще ти направят пункцията.При мен беше на 13-я ден в неделя. Успех и дано скоро да се похвалиш :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #138 -: Април 04, 2012, 14:18:05 pm »
Ехо, Jam! Спомням си, как завърши предишната ни среща за мен :cheerleader:

тази среща завършва с 3-дневен бан за теб. поздравления!
следващата ни среща ще завърши с постоянен - имай го предвид.

моля да се пише по същество в темата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #139 -: Април 04, 2012, 14:19:55 pm »
Онзи "избързалият" фоликул слава Богу не е помръдна и си е все така 14 мм, имам още два - по 10 мм и по 9 мм и три по 5 мм.

Браво само така  :bighug: :crossfingers: и да продължава да расте по-бавно