0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #700 -: Май 09, 2012, 21:12:49 pm »
Пак съм аз :balk_48: Да ви питам преди биопсия трябва ли да пия вода( да съм с пълен мехур) както преди РВМС или не?

Не е необходимо да си с пълен мехур.
« Отговор #701 -: Май 09, 2012, 21:33:10 pm »
Привет  момичета и Bogi първо честито на теб!!Лека  бременност ти желая и само усмивки!:)
Аз помълчах малко,че ближех рани от последния отрицателен тест.Днес съм едва втори ден от нов ет на ец ,този път ми върнаха ембриото на ден 3. Стаменов ми каза,че бил  най-хубавия,който съм имала (е,като изключим двегодишната ми дъщеричка:))))
Имам едно притеснение - на първия ден след ет с мъжа ми като последните глупаци решихме да заведем детето на зоопарка в София (ние сме от Пловдив,но спахме на хотел и  бяхме взели и малката). Разхождахме се два часа -  ходене пеш...Дали не сбърках????Още от сега притеснения,как ще се изкара до деня на теста,незнам:(
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #702 -: Май 09, 2012, 21:54:40 pm »
Bogi, страхотни новини :) Все така добре всичко да се развива и до финала ти пожелавам, от цялото си сърце :) И аз се нареждам на опащката за прашеца, моля да заделиш една прашинка и за мен ;)

Мravi, Black_dog , успех момичета! Чакаме ви след две седмици с добрите новини и вас :)  Black_dog, не я мисли тази разходка в зоопарка толкова, всичко си е Божа работа :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #703 -: Май 10, 2012, 07:49:04 am »
Момичета имам въпрос.
Предстои ми утре или вдругиден да ми дойде цикъла. Др. Персенска ми каза на 2-ри ден да бъда при нея, идеята е да ми предпише хапчета за стимулация.
Въпросът ми е: след като те стимулират с хапчета, а може да добавят и някоя и друга инжекция, това брои ли се за стимулиран опит и колко ще трябва да заплатя за пункция и трансфер?
В единия случай се заплаща 350лв /пункция с упойка/ + 600лв /трансфер/ или 2100лв /пункция+трансфер за стимулиран опит/  osi_10
Моля ако някое момиче е стимулирано с лекарства, евентуално и с малко инжекции, да сподели. Трябва да бъда финансово и психически подготвена.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #704 -: Май 10, 2012, 08:45:24 am »
Момичета имам въпрос.
Предстои ми утре или вдругиден да ми дойде цикъла. Др. Персенска ми каза на 2-ри ден да бъда при нея, идеята е да ми предпише хапчета за стимулация.
Въпросът ми е: след като те стимулират с хапчета, а може да добавят и някоя и друга инжекция, това брои ли се за стимулиран опит и колко ще трябва да заплатя за пункция и трансфер?
В единия случай се заплаща 350лв /пункция с упойка/ + 600лв /трансфер/ или 2100лв /пункция+трансфер за стимулиран опит/  osi_10
Моля ако някое момиче е стимулирано с лекарства, евентуално и с малко инжекции, да сподели. Трябва да бъда финансово и психически подготвена.
Папа, най- вероятно ще ти изпише Клостилбегит и ще те извика на 8ми ден да види как вървят нещата и може да ти включи и инжекции, на мен ми включи два дни Меногон общо 6 ампули струваше х 20 лв на инжекция платих 120 лв.!Клостила срува 10 лв на опакавка на мен ви трябваха 1 и половина = 20 лв.
Боги честити сърчеца дано всичко да върви по мед и масло този пъти, леко бременеене! :D
*
« Отговор #705 -: Май 10, 2012, 08:46:48 am »
Момичета имам въпрос.

Най-добре попитай д-р Персенска, но все пак мисля че ако ти включат и инжекции ще е 2100лв.
При мен последния път вместо клостил, ми предписаха аримидекс.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #706 -: Май 10, 2012, 08:49:37 am »
Момичета имам въпрос.
2100 лв, това ми се вижда много, но зависи може би от лекарствата!

Най-добре попитай д-р Персенска, но все пак мисля че ако ти включат и инжекции ще е 2100лв.
*
« Отговор #707 -: Май 10, 2012, 08:53:40 am »
И на мен ми се виждаше много, Снежи, но доколкото разбрах, когато те стимулират допълнително яйцеклетките стават с по-твърда обвивка и е повече работа за ембриолозите, все пак идеята е че имат да оплождат не една, а повечко яйцеклетки.
Поне аз така го разбрах. Ама може би ще се включи някое момиче, дето е повече в час :lol:
« Отговор #708 -: Май 10, 2012, 09:55:55 am »
Здравейте,да попитам и аз за ЕЦ.Пункция - 350лв с упойка,без упойка -250лв трансфер -600лв а за оплождане плащта ли се нещо и колко.
*
« Отговор #709 -: Май 10, 2012, 10:38:04 am »
Здравейте,да попитам и аз за ЕЦ.Пункция - 350лв с упойка,без упойка -250лв трансфер -600лв а за оплождане плащта ли се нещо и колко.

Това е всичко,което плащаш за ЕЦ.Оплождането мисля,че влиза в цената на трансфера.Аз имам два ЕЦ,до трансфер не сме стигали и пак не са ми искали пари за оплождането.
Отделно си заплащаш всички изследвания-хормони,ПКК преди пункцията и вирусология за теб и партньора ти.
« Отговор #710 -: Май 10, 2012, 10:58:11 am »
Благодаря pimi.А ако е без упойка пак ли трябва ПКК,вирусология имам от Март месец,Април правих стимулиран опит би трябвало да важи за Май и Юни.
*
« Отговор #711 -: Май 10, 2012, 11:07:33 am »
Благодаря pimi.А ако е без упойка пак ли трябва ПКК,вирусология имам от Март месец,Април правих стимулиран опит би трябвало да важи за Май и Юни.

Да,вирусологията важи 3 месеца.Мисля,че за пункцията си трябва ПКК независимо дали е със или без упойка.Нека bogi да каже за това те прави пункции без упойка,на мен не ми стиска да се пробвам :D
*
« Отговор #712 -: Май 10, 2012, 11:20:12 am »
ПКК искат задължително преди пункция, без значение дали има или няма упойка. ПКК важи 30 дена.
« Отговор #713 -: Май 10, 2012, 11:50:01 am »
Отново много благодаря.
« Отговор #714 -: Май 10, 2012, 17:45:24 pm »
здравеите моми4ета днес ми е 17 ден от трансфера и си пуснах кръвен тест b-hcg  в клиниката  ииииии резултата е 5979  8O!!!!!просто не о4аквах такъв резултат притесниж се 4е са много високи !!!но д-р Персенска ме успокои 4е стоиностите са страхотни бихте ли споделили как вървят стоиностите при вас!
« Отговор #715 -: Май 10, 2012, 19:30:00 pm »
браво снежи чудесен резултат. мина ли на преглед?
*
« Отговор #716 -: Май 10, 2012, 20:08:07 pm »
здравеите моми4ета днес ми е 17 ден от трансфера и си пуснах кръвен тест b-hcg  в клиниката  ииииии резултата е 5979  8O!!!!!просто не о4аквах такъв резултат притесниж се 4е са много високи !!!но д-р Персенска ме успокои 4е стоиностите са страхотни бихте ли споделили как вървят стоиностите при вас!
Спокойно, Снежи, моите на 15-ти ден бяха 4659.
И аз се шашнах, но д-р Стаменов също ме успокои, че всичко е наред. И така се и оказа - вчера ги чухме.
« Отговор #717 -: Май 10, 2012, 21:51:17 pm »
Папа, най- вероятно ще ти изпише Клостилбегит и ще те извика на 8ми ден да види как вървят нещата и може да ти включи и инжекции, на мен ми включи два дни Меногон общо 6 ампули струваше х 20 лв на инжекция платих 120 лв.!Клостила срува 10 лв на опакавка на мен ви трябваха 1 и половина = 20 лв.
А ти колко плати за пункция и трансфер? Колко фуликула имаше? Колко извадихте на пункция? Извинявай, че те нападнах с въпроси, но ми е интересно как си реагирала на тази "лека" стимулация.

Със сигурност ще попитам, но ми се искаше предварително да съм подготвена. Аз до колкото знам в тази клиника не обичат да изписват Клостилбегит защото отънява лигавицата.

*
« Отговор #718 -: Май 10, 2012, 23:03:16 pm »

Снежи, браво! Ей това е резултат! Дай Боже всекиму !Щастлива, спокойна и безпроблемна бременност и хубави бебоци!!!
Момичета,бременелки,хубаво си търкайте и влачете крачета  в нашата клиника. Всяка от нас ,която влезе да се "отърка" хубаво, хубаво.
« Отговор #719 -: Май 11, 2012, 12:05:18 pm »
Браво, Снежи! Пожелавам ти една лека и спокойна бременност. Ето така трябва да се пълнят темите с най-прекрасните новини. А бременелките този път доста сериозно са си потъркали крачетата. Браво момичета все така да продължава  :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: