0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #660 -: Май 08, 2012, 12:34:35 pm »
Авалон, съжалявам, недей се отчайва видях, че си писала, че ти е първият опит, нали знаеш, че успеха при първият опит да се получат нещата не е много голям, не е било това твоят опит, успокой се направи си план, всичко ще бъде наред, само не се навивай, че това е краят!Успех!
В кликата ще ти кажат какво да правиш, запиши си час без значение на кой ден от цикъла след като ти дойде след спиране на лекарствата!Горе главата!
*
« Отговор #661 -: Май 08, 2012, 13:41:04 pm »
Извинявам се, но не разбрах трябва ли да си изчакам проклетия цикъл (който междувременно изобщо не се знае кога ще ми дойде имайки в предвид блокажа) или да записвам час примерно за тази събота. Не съм от София, а отсъствията ми напоследък изнервиха началството. Хем искам да съм наясно по-от рано, хем да не се окаже че е безмислено да ходя преди да ми е дошъл МЦ след неуспешното икси.
Или най добре е да преспя, а така и да успея да приема и да се примиря с неуспеха си и с по-подредени мисли от утре да му мисля.... и пак да питам препатили.
Съжалявам ако досаждам.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #662 -: Май 08, 2012, 14:00:28 pm »
Първия цикъл си идва навреме, няколко дни след като спреш лекарствата, за следващия очаквай големи закъснения.
Час може да си запишеш за когато ти е удобно, повече се говори по тия прегледи, не всеки път се преглежда.
*
« Отговор #663 -: Май 08, 2012, 15:32:35 pm »
Авалон, съжалявам, че не се е получило този път!
Не се отчайвай и се настрой, че понякога хубавите неща стават бавно.
Клиниката наистина почива обикновено всеки август и процедури не се правят тогава.
Един неуспешен опит дава емпирична информация на лекарите, която им помага в намирането на по-правилния подход за нататък. Така че, дори и от това се извличат изводи, които са полезни, за да се случат нещата.
След стимулиран опит, по принцип се препоръчва поне 3 месеца почивка.
През това време ще може да направите някои необходими изследвания, така че няма да ти е загубено време.
Почини си добре и се зареди положителни сили!
Прегръщам те, и не се "примирявай" с неуспеха, просто го приеми, продължи нататък и не се отказвай!
« Отговор #664 -: Май 08, 2012, 15:43:07 pm »
не се отказваите моми4ета от ме4тата за беб4е ...знам колко е трудно след неуспеха да станеш и да продължиш,аз 4аках моята ме4та да стане реалност и  и
посветих  6 години от живота си с много сълзи много нерви и много от4аяние ..... :(Знам 4е на нито една от вас не и е лесно........,но дано всяка една от вас забрави за вси4ко когато гушне своето   малко 4ове4е :bori_002: пожелавам  да вси4ки много успех  :bighug:
*
« Отговор #665 -: Май 08, 2012, 15:55:41 pm »
midge, anajens, pop4o благодаря.
Bogi, благодаря и за прегръдката.
Нещата от самото начало на опита вървяха "има, не е като да няма", или нещо от сорта по думите на доки - нищо обезпокоително уж, добър отговор на стимулацията, добра лигавица, хормони .... Аз вярвах, да не кажа че бях убедена. Може би за това така се сгромолясах и не бях готова за този финал. Не знам. А и часовника цъка - минах 40-те.
ОК спирам. И няма да се връщам повече назад.
Повече няма да плача. Ще изчакам лелката и ще видим какво ще каже д-р Стаменов. Благодаря, че ви има момичета.
*
« Отговор #666 -: Май 08, 2012, 15:57:21 pm »
Да, sole, хормоните влизат в цената от 200 лв. Важно е да се пуснат в деня на биопсията, а не точен час, преди-след.
След РВМС не съм чувствала нищо. Може да си получила реакция от лекарството, ако чувстваш необходимост го сподели с лекаря.

И отиди спокойна на биопсия, не мисли още от сега за болката, така настройваш мозъка да излъчва болка. Вярно е, че прага на всеки е различен, но имам 5 биопсии, оживях, само спокойствие, че всичко ще бъде наред.
Тара,благодаря ти! :bighug: Опитвам се да не мисля,ама...не мога! :( Ще пия аулин преди биопсията,дано да ми помогне.Вчера в клиниката чух едно от момичетата да пита акушерката дали може с упойка да направят биопсията.Отговори и ,че може,но не е било болка за умиране и за това по принцип не ги правят с упойка :( Да му се не види!Защо да ме боли,като може и да не ме?!!!Дано да ми е последна биопсия и да започваме стимулацията! :)Хубав ден на всички борбени момичета! :balk_602:
« Отговор #667 -: Май 08, 2012, 16:12:11 pm »
Опитвам се да не мисля,ама...не мога! :( Ще пия аулин преди биопсията,дано да ми помогне.

Можеш да си сложиш вечерта и сутринта преди биопсията по една свещичка Профенид.
В комбинация с Аулин, много ми помагаха.
Дано ти е последната биопсия :D
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #668 -: Май 08, 2012, 17:11:05 pm »
Avallon , много съжалявам :( Аз след първия си неуспех бяха като смазана, тогава ми беше най-гадно. Не че не съм страдала при всеки от другите 6 неуспешни опита, но някак си след първия имах нагласата, че може и да не стане. Първият път бях убедена, че ще съм бременна, никога след това не съм имала тази увереност. Искрено ти пожелавам никога повече да не изпитваш това разочоравание и следващият ти опит да е успешен. Иначе моят съвет е да не губиш време и да си запишеш час за коментар. Прегледи има и събота, и неделя, ако не можеш да си вземеш почивен ден.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #669 -: Май 08, 2012, 18:14:37 pm »
Съжалявам много за неуспеха, avallon! :(
Аз също претърпях фиаско с първия стимулиран опит, който беше по дълъг протокол. Така, че напълно разбирам чувствата ти и те подкрепям. Вярвам, че ще успееш да намериш сили в себе си да преглътнеш неуспеха и да се заредиш с нови сили и енергия, за да продължиш борбата. Дано следващия ти опит е успешен! :bori_002:
Доколкото ми е известно трябва да се почива между 3 и 6 месеца до следващия стимулиран опит, като при всеки е индивидуално. Това, обаче, не е пречка за опити на естествен цикъл, още повече, че вече приетите от теб препарати за стимулация на яйчниците продължават да действат и през следващите няколко месеца. Поне при мен беше така. Запиши си час за който и да е ден и вярвам, че лекарите ще предложат най - доброто за вашия случай решение.
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #670 -: Май 08, 2012, 20:48:16 pm »
Момичета,здравейте! :)
Знаете ли, дали доктор Стаменов ще отсъства този месец?

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #671 -: Май 08, 2012, 22:32:56 pm »
Тони,ще отсъства чак последните дни на този месец,но точна дата не знам.Той ми каза.
« Отговор #672 -: Май 09, 2012, 09:25:12 am »
Да питам и тук - втрисане и леко главоболие възможно ли е да естраничен ефект от инжекциите за стимулация /вчера ми сложиха меногон/, защото се чувства така и се безпокоя да не се разболявам точно преди пункцията. Днес ми е девети ден от стимулацията. Ако все пак ме хванал някакъв вирус, нали няма ограничения какво да пия, за да са се лекувам или не е така?
*
« Отговор #673 -: Май 09, 2012, 10:22:22 am »
disi22, iva17, благодаря момичета за подкрепата. Мисля 2-3 дни да се съвзема емоционално, а и надявам се в това време да ми дойде МЦ и тогава да отида за коментар със д-р Стаменов. Някак си не ми се ще да го гледам с влажен поглед, а и емоцията малко да е поутихнала, за да ми е бистър мозъка.dizi22, аз също си го помислих, че ще има остатъчен ефект от стимулацията и ми "светна" за една инсеминация - ей така, само с прегнил, както се казва между другото. Изхвърлих тази си мисъл снощи, ноооо ето че имам вече един конкретен въпрос към доки (щом и ти ме наведе на такава мисъл), може и много да съм в грешка - ще стане ясно. Та и за това ми се затвърждава да отида и за преглед и за коментар непосредствено след цикъл, блокаж , блокаж - ама пък знае ли се, може и бързо да ме пусне депото и да изкочи някой и друг фуликул.
hope-love аз по време на стимулацията имах главоболие, не беше силно - досадно по скоро, не съм пила нищо (втрисане не съм имала)  :bighug: и успех.
*
« Отговор #674 -: Май 09, 2012, 11:14:21 am »
Момичета, какви изследвания трябват преди хистероскопия, че ми дадоха един доста дълъг списък. Питам, защото жената първо ми даде един, който се оказа, че е за лапароскопия и след това друг, но и той ми се вижда голям.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #675 -: Май 09, 2012, 11:57:04 am »
Да питам и тук - втрисане и леко главоболие възможно ли е да естраничен ефект от инжекциите за стимулация /вчера ми сложиха меногон/, защото се чувства така и се безпокоя да не се разболявам точно преди пункцията. Днес ми е девети ден от стимулацията. Ако все пак ме хванал някакъв вирус, нали няма ограничения какво да пия, за да са се лекувам или не е така?
Аз съм ги имала тези симптоми!Дори бях сигурна, че съм настинала, но като питах казаха, че е възможно от хормоните!
« Отговор #676 -: Май 09, 2012, 12:04:01 pm »
Момичета, какви изследвания трябват преди хистероскопия, че ми дадоха един доста дълъг списък. Питам, защото жената първо ми даде един, който се оказа, че е за лапароскопия и след това друг, но и той ми се вижда голям.
Списъкът и при мен беше дългичък,но не се сещам за всичко.На мен ми ги издиктуваха по телефона като ми се обадиха да потвърдя часа за хистероскопията.Ако искаш се обади да провериш списъка си.
*
« Отговор #677 -: Май 09, 2012, 12:10:35 pm »
Момичета, тръгвам към клиниката за преглед. Стискайте палци всичко да се развива добре и в двата плодни сака да видим днес и ембриончета! Малко ми е притеснено! Ще пиша като се върна как е минало.
*
« Отговор #678 -: Май 09, 2012, 12:20:49 pm »
Момичета, тръгвам към клиниката за преглед. Стискайте палци всичко да се развива добре и в двата плодни сака да видим днес и ембриончета! Малко ми е притеснено! Ще пиша като се върна как е минало.
bogi стискаме. Хайде, чакаме да пишеш.
*
« Отговор #679 -: Май 09, 2012, 12:24:09 pm »

Хайде всичко да е наред и доки да те зарадва,че и ти да се поуспокоиш малко :crossfingers:
Виж в темичката за хистероскопия там бяхме коментирали изследванията.На първо четене се сещам-ПКК,време на кървене,време на съсирване,биохимия,спин,хепатит май имаше още но не се сещам.