0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #640 -: Май 07, 2012, 17:17:09 pm »
Здравейте момичета, днес съм 4 ден след трансфер.Предимно мързелувам вкъщи  :),незнам при вас как е но на мен ми се струва че постоянно ям  8O ,при положение че физическата ми активност е сведена до 0 .Поспивам си и като се събудя пак гладна... :oops:споделете как е при вас след трансфера ...с яденето :)
и при мен беше така може би от медикаментите които взимах бях постоянно гладна  но отшумя!!!хапваи си и марзелуваи !!това е хубав знак  4акаи двете 4ерти4ки и не го мисли толкова !!!
« Отговор #641 -: Май 07, 2012, 18:06:35 pm »
в сряда отново ще пусна кръвен тест дано се покачват стойностите. сега отивам да се обадя на доктора. отново ви благодаря.
стахотна новина !!!кога ти каза да доидеш на преглед !!!
*
« Отговор #642 -: Май 07, 2012, 18:55:18 pm »
Снежи, а има ли новини при теб?   :lol:
*
« Отговор #643 -: Май 07, 2012, 19:12:26 pm »
А аз бях на проследяване на ЕЦ и.... изненада киста 5 см. /сигурно е задържан фоликул/. Случвало ли се е на някой такова нещо и дали ще се спука до следващия цикъл, как мислите?
Ако нищо не са ти предписали, значи са преценили, че ще изчезне до следващия цикъл.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #644 -: Май 07, 2012, 19:46:54 pm »
Честито на най-новата бременелка Поли84. Вярвам, че след два дни резултатът ще е многократно увеличен. osi_9
Много се радвам като прочета такава новина. Порастват ми "крила"  :lol:
Боги, в други ден и ти да ни зарадваш.
« Отговор #645 -: Май 07, 2012, 20:01:42 pm »
Снежи, а има ли новини при теб?   :lol:
ДА има Боги положителен тест !!!!!! :Dзаписах си 4ас при д-р Персрнска  на 10.05 и ще видим ...............
« Отговор #646 -: Май 07, 2012, 20:47:57 pm »
И така,момичета,ето официалния резултат-14-ти ден ЧХГ 658.3.Продължавам с лекарствата и Клексана,след 10 дни на преглед.Стискам палци на всички и днес повлякох и двете крачета :D
*
« Отговор #647 -: Май 07, 2012, 20:58:12 pm »
На всяко влизане във форума нови бременни :dance2: Браво, момичета!
*
« Отговор #648 -: Май 07, 2012, 21:37:41 pm »
Браво и на Снежи и Перличка!
Перличка, страхотно ЧХГ!
Снежи, щом си на преглед в четвъртък значи и при теб ЧХГ-то е супер!  :lol:
« Отговор #649 -: Май 07, 2012, 22:52:45 pm »
Много ме зарадваха всички положителни тестове, и то всеки ден :)Дано така продължи темичката до края. Лека бременност и сладки бебчета момичета :) 
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #650 -: Май 07, 2012, 23:00:41 pm »
Браво, момичета :) Все с такива новини да четем в темичката ни :) Пожелавам ви лека бременност и най-сладките бебета :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #651 -: Май 08, 2012, 07:47:44 am »
Снежи, Поли, честито и от мен!
Зареждате ме с невероятна енергия и оптимизъм! :bighug: :bighug: :bighug:
megi79, при моя стимулиран опит по дълъг протокол се чувствах също като теб + стягане в областта на гърлото, все едно някой ме души и затруднения в дишането вечер. Имах чувството, че някоя вечер просто ще се задуша. Симптомите постепенно намаляха и впоследствие напълно отшумяха след като започна същинската стимулация. Когато споделих усещанията си с док, той ми каза, че това е от блокиращата инжекция, само, че никой не ме беше предупредил. Засмя се и ми каза, че поне ще зная как ще се чувствам по време на менопауза. Аз имам известен проблем със щитовидната жлеза и подтискането на хипофизата, което се постига с това лекарство, която регулира функцията на щитовидната жлеза, води до увеличиване на проблемите с нея. В моя случай - хиперфункция, което е и причината за стягането в гърлото. ТАТ беше скочил пет пъти над нормата, като преди началото на процедурата бях успяла да го вкарам в норма. Говорила съм с много момичета с процедури, но те не усещат такива неразположения. Прочетох различни статии по темата и упътването на лекарството и се оказа, че това са си нормални странични ефекти, но не е задължително всеки да ги изпита. Моят огранизъм е особено чувствителен и няма страничен ефект от лекарствата по процедурите, който да не изпитвам. Освен това няколко месеца след процедурата продължих да имам същите усещания като при стимулация, макар и с намалена сила. Може би си като мен. През м. януари правихме лимитиран опит, при който за няколко дни използваха Цетротаид, който е със същото действие, но дозите се поставят всеки ден при достигане на определена големина на Я. Бях притеснена как ще ми понесе, но се оказах приятно изненадана, че няма никакви странични ефекти.  :wink: Получих първата си заповед за финансиране по Фонда и от сега изтръпвам при мисълта, че може да повторим дългия протокол... :?
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #652 -: Май 08, 2012, 08:28:22 am »
Момичета честито и от мен, това вдъхва голяма надежда на чакащите на опашката за бебета  :lol: :bighug:
Желая  едно или две пухкави мечета на финала :D, който за колкото мечтая
disi22 при мен всъщност нещата не са толкова страшни колкото ги описваш при себе си. Всъщност аз нямам задушаване, а само безсъние, от време на време нощно изпотяване(но и преди съм си го имала) и нищо друго. Но нямам и проблеми със щитовидната жлеза! Дано този път си по къс протокол с добър финал, желая го от сърце! Но след тези положителни тестове, които  ни заливат последно време, искрено вярвам че и ние ще успеем  :D
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #653 -: Май 08, 2012, 08:45:35 am »
Честито на новите бременни  :)!Ех, наистина пролетта помага за зараждането на живота!Дано тази тенденция продължава все така!!!Стискам ви палци,момичета! :) :goodluck:
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #654 -: Май 08, 2012, 10:40:04 am »
Прекрасни новини,честито на бременелките,лека бременност и на финала-ПО ДВЕ   :bori_007: :bori_004:  Момичета,да ви кажа как стоят нещата и при мен.Вчера бях при д-р Персенска,сложи ми лекарството,РВМС.Не знам при вас как е било,но мен малко ме заболя.Е,не както на  биопсията де,но беше нещо като болезнен цикъл.След като се прибрах в къщи,пих но-шпа  :oops:,поотпусна ме,но корема ми беше подут като балон.Така се чувствах и след трансфера! :ask: При вас какви са усещанията след РВМС?В четвъртък съм пак на биопсия  :balk_145: Направо ми се реве,дано не припадна само,че миналия път ми призля!Д-рката ми каза,че ако резултата е добър,ще стартираме!А дано! :) Нямам търпение вече! :)                                                                                                                                                                               П.С.Някоя от вас спомня ли си двата хормона преди биосията,колко по-рано се пускаха и дали се включваха в цената(200лв) или отделно се заплащаха?Аз не помня,забравила съм! :oops: Сигурно е от ЕГН-то  :lol:  
*
« Отговор #655 -: Май 08, 2012, 11:02:14 am »
Да, sole, хормоните влизат в цената от 200 лв. Важно е да се пуснат в деня на биопсията, а не точен час, преди-след.
След РВМС не съм чувствала нищо. Може да си получила реакция от лекарството, ако чувстваш необходимост го сподели с лекаря.

И отиди спокойна на биопсия, не мисли още от сега за болката, така настройваш мозъка да излъчва болка. Вярно е, че прага на всеки е различен, но имам 5 биопсии, оживях, само спокойствие, че всичко ще бъде наред.
« Отговор #656 -: Май 08, 2012, 11:23:27 am »
Честито на бъдещите мами :ballons: и успешен финал.Късмет и кураж на всички останали. Така както тръгна месец май, изглежда че ще е късметлийски :).Успех на всички чакащи теста :bfp:
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #657 -: Май 08, 2012, 11:46:03 am »
Честито и от мен на всички момичета с положителни тестове! И да докарате нещата до хубав край след 9 месеца! :) osi_9
Мноого ви се радвам и мъничко ви завиждам :)
*
« Отговор #658 -: Май 08, 2012, 12:21:37 pm »
Честито на всички успели момичета. Лека и беспроблемна бременност на всички и най накрая да гушнат най-съкровенното.
Аз уви не успях. Днес си видях отрицателния тест. Защо ли си помислих че от първия път ще успея.  Който не е минал от тук - той не знае. Сега трябва да се изправя и да продължа .... някак си. А как ми се иска да е още от утре.Да има за какво да мисля, да се боря и да мечтая. Смразяващия ужас от неуспеха да си имаме бебе.
Обадих се да съобщя за провала. Д-р Шевкетова ми каза да си запиша час за консултация. Има ли смисъл да е сега веднага или да изчаквам някакви цикли. А то не се знае кога ще ми дойде след като съм била по дълъг ротокол. И ако тези дни се появи МЦ, то не се знае следващия кога ще е. А и проблема с отсъствията от работа не е малък. Предполагам д-р Стаменов работи и в съботите, но дали не приема само за проследяване? Объркана съм. И отчаяна. Другия месец ще ми се обадят от фонда за заповед, а клиниката не почива ли август? Това значи, че най рано мога да стартирам на есен ... Момичета дайте ми съвет.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #659 -: Май 08, 2012, 12:28:09 pm »
avallon, това е само една битка, а не цялата война. Запиши си час и коментирайте ситуацията без оглед на ден от цикъла. Те ще ти кажат колко време е добре да изчакате за следващ опит.

Успех!