Снежи, Поли, честито и от мен!
Зареждате ме с невероятна енергия и оптимизъм!
megi79, при моя стимулиран опит по дълъг протокол се чувствах също като теб + стягане в областта на гърлото, все едно някой ме души и затруднения в дишането вечер. Имах чувството, че някоя вечер просто ще се задуша. Симптомите постепенно намаляха и впоследствие напълно отшумяха след като започна същинската стимулация. Когато споделих усещанията си с док, той ми каза, че това е от блокиращата инжекция, само, че никой не ме беше предупредил. Засмя се и ми каза, че поне ще зная как ще се чувствам по време на менопауза. Аз имам известен проблем със щитовидната жлеза и подтискането на хипофизата, което се постига с това лекарство, която регулира функцията на щитовидната жлеза, води до увеличиване на проблемите с нея. В моя случай - хиперфункция, което е и причината за стягането в гърлото. ТАТ беше скочил пет пъти над нормата, като преди началото на процедурата бях успяла да го вкарам в норма. Говорила съм с много момичета с процедури, но те не усещат такива неразположения. Прочетох различни статии по темата и упътването на лекарството и се оказа, че това са си нормални странични ефекти, но не е задължително всеки да ги изпита. Моят огранизъм е особено чувствителен и няма страничен ефект от лекарствата по процедурите, който да не изпитвам. Освен това няколко месеца след процедурата продължих да имам същите усещания като при стимулация, макар и с намалена сила. Може би си като мен. През м. януари правихме лимитиран опит, при който за няколко дни използваха Цетротаид, който е със същото действие, но дозите се поставят всеки ден при достигане на определена големина на Я. Бях притеснена как ще ми понесе, но се оказах приятно изненадана, че няма никакви странични ефекти.
Получих първата си заповед за финансиране по Фонда и от сега изтръпвам при мисълта, че може да повторим дългия протокол...