0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #600 -: Май 04, 2012, 19:42:10 pm »
благодаря за отговора. в понеделник ще ми е 11-ти ден тогава ще си направя кръвен тест. ембрионите ми ги върнаха на 5-ти ден, така че предполагам ще може да отчете реален резултат.
*
« Отговор #601 -: Май 04, 2012, 19:45:56 pm »
но дано да спре незнам дали ако си направя теста ще бъде достоверен !!!!

Снежи, прочетох по-горе, че ти е 11-ти ден от ЕТ. Нали не броиш деня на самия трансфер?
Ако не са ти поставяли скоро прегнил, тестът ще е достоверен.
Не знам къде живееш, но ако има лаборатория, спокойно утре на 12-ти ден можеш да си пуснеш кръвен тест, за да знаеш и да ти е спокойно.
Моят първи тест си направих на 13-тия ден от ЕТ, тъй като мъжът ми заминаваше на пътешествие и то по вода и не бях сигурна дали ще има връзка после да му кажа какъв е резултата.
Стискам ти палци!
« Отговор #602 -: Май 04, 2012, 19:52:03 pm »
не не го броя деня на трансфера!!!Д-р Персенска каза да си направя  теста на 15 ден от трансфера !!!затова незнам дали ще от4ете правилно!!!дано да се зарадвам и да до4акам така желаните две 4ертитки !!!!!само това те4ение ме притеснява
*
« Отговор #603 -: Май 04, 2012, 21:35:59 pm »
Кръвният тест е достоверен, аз уринарни не правя.
Ако е по-ниско наситена урината с ЧХГ, няма да отчете и само ще се притесниш повече.
Ако ще правиш тест, нека е кръвен. :wink:
« Отговор #604 -: Май 05, 2012, 08:29:06 am »
Ето нещо интересно по темата за времето след ембриотрансфера или какво правят нашите ембриончетата през отделните дни докато ние тръпнем в очакване за положителни тестчета :wink:
 http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/
« Отговор #605 -: Май 05, 2012, 14:21:56 pm »
Аз се върнах от поредната пункция на ЕЦ.Отново плачевен резултат,този път даже не взеха материал от съпруга,може би беше негодна Я.Днес ми е 8 ден,организмът ми си прави какво иска:Я не се опложда,не се дели,презряла е...Днес д-р Персенска ме отчая тотално,неможе да продължаваме така до безкрай,донорска или осиновявне.Срината съм психически.Каза да си помисля и за стимулация,незнам дали има смисъл,имам 3 неуспешни стимулирани опита досега.
Излях си душата и ви натоварих,но само вие ще ме разберете.Незнам какво да правя!
« Отговор #606 -: Май 05, 2012, 15:05:27 pm »
Милата ми ,много добре те разбирам,и съжалявам за това което ти се е случило,разбирам те и ти съчувствам,това ми е до болка познато.Поплачи си,поуспокой се(знам,че е лесно да се каже,но трудно да се осъществи),и като поотмине,ще помислите какво да предприемете.Успех,каквото и да решите. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #607 -: Май 05, 2012, 20:36:05 pm »
Аз се върнах от поредната пункция на ЕЦ.Отново плачевен резултат. Днес ми е 8 ден. Днес д-р Персенска ме отчая. Незнам какво да правя!
Ceci, на 8-ми ден пункция - Знаеш ли си стойностите на естрадиола преди да предприемете пункция? Правила ли си тест за овулация (купува се в аптеките, има инструкция), за да знаеш в кои дни ти е приблизително овулацията? Moжеш да си провериш овулацията няколко поредни месеца. Ако ти е сгрешен денят на пукнцията, няма защо да се отчайваш.
« Последна редакция: Май 05, 2012, 20:53:15 pm от mammita2012 »
« Отговор #608 -: Май 05, 2012, 21:09:33 pm »
Аз се върнах от поредната пункция на ЕЦ.Отново плачевен резултат,този път даже не взеха материал от съпруга,може би беше негодна Я.Днес ми е 8 ден,организмът ми си прави какво иска:Я не се опложда,не се дели,презряла е...Днес д-р Персенска ме отчая тотално,неможе да продължаваме така до безкрай,донорска или осиновявне.Срината съм психически.Каза да си помисля и за стимулация,незнам дали има смисъл,имам 3 неуспешни стимулирани опита досега.
Излях си душата и ви натоварих,но само вие ще ме разберете.Незнам какво да правя!
ceci 75, горе главата!!! Всичко ще се нареди!
Напълно разбирам колко ти е тежко в момента, и не можах да се сдържа да не коментирам! Случаят при мен е доста идентичен. Преди 2 дни и аз имах пункция на ЕЦ, на 8ми ден 9обикновенно ми е на 10-11 ден овилацията, ама този цикул порастна бързо), и за втори пореден цикъл - празен фоликул. Омръзна ми вече, и много се отчаях. Имах чувството, че ще ревна с глас пред д-р Стаменов. Споделих, му че съм вече много отчаяна и че 2 поредни цикъла с празен фоликул ме отчайва тотално. Той ми каза, че няма защо да се отчайвам, той го е очаквал. Аз съм си била за стимулации, но искал да почина 2-3 месеца и тогава. Каза, че със стимулациики ще стане ( а и те са трудно при мен, но имам яйцеклетки, макар и с малко фоликули. Каза, че донрстовото е лесният начин, но ние сме избрали труден път да стане с мои. Не се отчайвай, помисли за вариант стимулация, макар и лека! Прегръщам те, и силно вярвам че и ние ще успеем много скоро :)
« Отговор #609 -: Май 05, 2012, 21:49:21 pm »
Момичета, ето една история
 http://bistraivanova.weebly.com/1055108310721085-1041104510411045.html
Kozich, sunny12, от вашите публикации вече трети ден откривам с радост други страни от доктор Стаменов и си казвам: А, значи отдавна така мислиш, а аз всеки път съм пред кабинета ти като пред изпит, да не би да ми предложиш лесния вариант. Нали си казал, че майката си личи по това, че се бори. Пък на нас първият опит ни предстои и всички изследвания дават зелена светлина.
Пожелавам Доки да сбъдне мечтата ни.
« Последна редакция: Май 05, 2012, 22:00:29 pm от mammita2012 »
« Отговор #610 -: Май 06, 2012, 01:05:45 am »
Имам хормони на 6 ден:Е2 215,ЛХ 7,03.Мисля да пробвам още един стимулиран цикъл,но незнам дали ще събера сили,тотално се отчаях!
*
« Отговор #611 -: Май 06, 2012, 11:41:57 am »
Имам хормони на 6 ден:Е2 215,ЛХ 7,03.Мисля да пробвам още един стимулиран цикъл,но незнам дали ще събера сили,тотално се отчаях!
Не се отчайвай! За съжаление е истина, че хубавите неща стават трудно!
Стискам палци! Бъди силна и вярвай!
« Отговор #612 -: Май 06, 2012, 12:22:08 pm »
В какви единици са ти стойностите за Е2: pmol/L или pg/mL?
Честит празник на Доки от мен :a_dog_03:
« Отговор #613 -: Май 06, 2012, 12:33:13 pm »
Е2 215 pg/mL,защо питаш?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #614 -: Май 06, 2012, 12:48:09 pm »
Има значениe Цеци мерната единица защото в pmol/l референтните стойности са други и 215pmol/l е различно от 215 pg/ml!
Но Е2 ти е добре за една яйцеклетка!Успех ти пожелавам дано да намерите верният път кам сбъдване на мечатата ти!
Честит Празник моичета и най -вече на нашият доктор Стаменов, да е жив и здрав и все така да сбъдва мечтите ни! :D
« Отговор #615 -: Май 06, 2012, 15:16:11 pm »
Момичета, някой започвал ли е същинската стимулация по дълъг протокол в неделя?
*
« Отговор #616 -: Май 06, 2012, 15:32:26 pm »
траябваше да започна в неделя по кратък, но стартирахме в понеделник.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #617 -: Май 07, 2012, 08:43:38 am »
Здравейте момичета, една седмица след декапептил депо и почнаха да ми изтъняват нервичките, шеста вечер безсъние, не спя повече от 2-3 часа  8O и не зная още една седмица до 15 как ще издържа. Пия мелатонин но не помага. Някой имал ли е такива проблеми с декапептила и как се е справял? :?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #618 -: Май 07, 2012, 09:59:43 am »
Меги, моето скромно мнение е, че проблемът ти с безсънието не е от инжекцията, а на психическа основа. Опитай да се успокоиш. Не съм имала такъв проблем /това ми е четвръти опит по дълъг протокол/. Специално този път съм доста спокойна и със сигурност не съм броила дните от поставянето на блокиращата инжекция. Няма смисълу след нея не настъпват някакави толкова явни промени в организма.  Броенето на дните явно само те изнервя. Успокой се, ако сега си така - какво ще стане като започне същинската стимулация и проследяването. Или може би сега нервите ти са опънати от нетърпение и очакван? Дано да е така. Моят съвет е ,като почне стимулацията - мисли само за предстоящото същия или на следващия ден. Стъпка по стъпка. Не се изнервяй. Успех!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #619 -: Май 07, 2012, 10:07:53 am »
Аз по-принцип не спя спокойно, но чак толкова не е било. Определено се вълнувам, но не мисля постоянно за това, опитвам се да си живея живота нормално, но вечер като легна ми става толкова горещо, цялата се изпотявам и се въртя, всеки звук ме дразни и се събуждам през 10мин. ако изобщо заспя. Досега не ми се е случвало, а за нищо не мисля вечер.
Ще се боря до край, за да те имам!