0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #480 -: Април 26, 2012, 09:30:52 am »
здравейте, момичета.
аз съм нова в този форум и пиша за първи път, така че ако моят въпрос се повтаря, се извинявам предварително :oops:
Благодарение на д-р Стаменов съм бременна в 10 г.с. след 4 години ходене по мъките.
Въпросът ми е относно д-р михова, мнение и пр.
Да си кажа и аз:)
По принцип съм пациентка на д-р Сигридов, но два пъти се наложи преглед от д-р Михова. С великолепни впечатления съм- спокойна, внимателна и подробна при прегледа...Умее да вдъхне така нужното на всяка бременна.
В разговорите по време на прегледите не се притесни да сподели, че недай Боже нещо и се стори притеснително , не би се колебала веднага да поиска мнението на друг лекар!За мен това е особено важно!
 Това са лични впечатления естествено:)
« Отговор #481 -: Април 27, 2012, 08:03:56 am »
Боги, стискам палци за успех днес  :crossfingers:. Дай Боже онова кратко зацапване да е било предвестник на красива  preggo.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #482 -: Април 27, 2012, 22:01:45 pm »
O,Bogi, днес ли е тестът? Чакам с нетърпение добри новини :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #483 -: Април 27, 2012, 22:23:02 pm »
O,Bogi, днес ли е тестът? Чакам с нетърпение добри новини :)

И аз! :D
« Отговор #484 -: Април 27, 2012, 22:40:58 pm »
Bogi stiskam silno palci mila :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
darina8383 d-r Mixova e straxoten 4ovek ne mislq 4e trqbva da ima6 pritesneniq.Leka bremennost do termin ti pojelavam i na finala edno zdravo bebe :babyflips: :bighug:

*
« Отговор #485 -: Април 28, 2012, 14:19:15 pm »
Момичета, стискали сте явно добре палци, защото бета ЧХГ-то на 13-ти ден ми е 1080. Разревах се като пълен идиот, като видях резултата.
Бях прочела, че д-р Стаменов няма да го има до 30 май. Това означава ли, че на 1 е работа? Искам да отида и да си пусна тест и в клиниката и да се зарадва и той с мен.

« Отговор #486 -: Април 28, 2012, 14:26:22 pm »
Момичета, стискали сте явно добре палци, защото бета ЧХГ-то на 13-ти ден ми е 1080. Разревах се като пълен идиот, като видях резултата.
Бях прочела, че д-р Стаменов няма да го има до 30 май. Това означава ли, че на 1 е работа? Искам да отида и да си пусна тест и в клиниката и да се зарадва и той с мен.

Честито, мила!
Отиди още утре в клиниката.
*
« Отговор #487 -: Април 28, 2012, 14:30:32 pm »

Честито, мила!
Отиди още утре в клиниката.

Звъннах на мъжа ми, за да му кажа хубавата новина. Той иска д-р Стаменов да е там, защото знае колко съпричастен е с нас.

Иначе аз така или иначе ще отида утре до клиниката, защото ми свършва клексана и естрофема. Ако наистина д-р Стаменов и д-р Персенска ги няма, със сигурност д-р Шефкетова ще е там и тя ще каже какво да пия или да си бия :lol:.
Пък във вторник може да намина пак.
« Отговор #488 -: Април 28, 2012, 14:38:45 pm »
Боги, честито!Стискам палци за лека и безпроблемна бременност  osi_9 :cheerleader: :bighug:
Аз също плаках като видях положителния резултат и едва успях да кажа на мъжа си какво става  :lol:
*
« Отговор #489 -: Април 28, 2012, 14:44:18 pm »
Боги, честито!Стискам палци за лека и безпроблемна бременност  osi_9 :cheerleader: :bighug:
Аз също плаках като видях положителния резултат и едва успях да кажа на мъжа си какво става  :lol:
Като звъннах на моя, той с невъзмутим глас ми каза, че е бил сигурен, че този път е станало. Той се прибра от Йерусалим завчера и тъй като днес рано-рано замина за Гърция, вчера по обяд пуснах тест в един филиал на "Кандиларов" до службата ми. Резултатът обаче се появи чак в 14.00ч. днес. Иначе към 10.00ч. звъннах да попитам кога ще е готово изследването и жената ми каза, че е готово, но трябва да го верифицира и лекар и да погледна към 14.00ч.
По начина, по който ми каза че е готово изследването, бях сигурна че тестът е положителен, но не съм се и надявала на 1080 :)
« Отговор #490 -: Април 28, 2012, 15:20:14 pm »
Боги, честито!Стискам палци за лека и безпроблемна бременност  osi_9 :cheerleader: :bighug:
Аз също плаках като видях положителния резултат и едва успях да кажа на мъжа си какво става  :lol:
Като звъннах на моя, той с невъзмутим глас ми каза, че е бил сигурен, че този път е станало. Той се прибра от Йерусалим завчера и тъй като днес рано-рано замина за Гърция, вчера по обяд пуснах тест в един филиал на "Кандиларов" до службата ми. Резултатът обаче се появи чак в 14.00ч. днес. Иначе към 10.00ч. звъннах да попитам кога ще е готово изследването и жената ми каза, че е готово, но трябва да го верифицира и лекар и да погледна към 14.00ч.
По начина, по който ми каза че е готово изследването, бях сигурна че тестът е положителен, но не съм се и надявала на 1080 :)
Хайде след 2-3 дни да се похвалиш с двоен резултат ,а после с 2 сакчета  :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #491 -: Април 28, 2012, 15:26:59 pm »
Мимата_79, дано всичко да е наред! А дали едно или две - каквото рекъл Бог!
« Отговор #492 -: Април 28, 2012, 15:29:21 pm »
Мимата_79, дано всичко да е наред! А дали едно или две - каквото рекъл Бог!
Всичко ще е наред - мисли позитивно и се пази!
*
« Отговор #493 -: Април 28, 2012, 15:31:40 pm »
Bogi, честито! Хайде - във вторник резултатът да е двоен.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #494 -: Април 28, 2012, 15:56:24 pm »
Браво Боги- това се казва новина!Пожелавам ти всичко да е наред и много лека и безпроблемна бременност! :)
« Отговор #495 -: Април 28, 2012, 15:57:06 pm »
Честито,Боги! Бях сигурна,че този път ще успееш!
*
« Отговор #496 -: Април 28, 2012, 16:19:41 pm »

:D :D :D, Само надзъртах :D, да прочета, това, което знаех, че ще прочета :lol:
Бях сигурна на 100 пъти по 100 процента :D Цялото ми усещане беше в пожителния резултат, още когато ми сподели за всичко, което са направили за теб, плюс късметчето. Няма начин да няма начин! Ей, на, ще ме разревеш, а, аз не съм ревла!
*
« Отговор #497 -: Април 28, 2012, 16:26:49 pm »

:D :D :D, Само надзъртах :D, да прочета, това, което знаех, че ще прочета :lol:
Бях сигурна на 100 пъти по 100 процента :D Цялото ми усещане беше в пожителния резултат, още когато ми сподели за всичко, което са направили за теб, плюс късметчето. Няма начин да няма начин! Ей, на, ще ме разревеш, а, аз не съм ревла!

Благодаря ти, Тара! Мислех да ти звънна и да ти кажа, но ти вече си прочела.
А аз за късметчето още не съм се обждала. Утре като отида в клиниката за втори тест.
Благодаря ви, момичета!
Много положително ми действаше комуникацията тук по време на процедурата.
И сега стискайте пак така добре палци, та всичко да бъде наред.
Пък аз обещавам, че ще давам отчет.
« Последна редакция: Април 28, 2012, 16:29:50 pm от Bogi »
« Отговор #498 -: Април 28, 2012, 16:28:09 pm »
Боги, урааа, браво! Зацапването на 9-ти ден е добър предвестник!
« Отговор #499 -: Април 28, 2012, 16:32:04 pm »
браво Боги ,бях сигурна че ще успееш!!!!!!лека, мнооого лека бременност ти желая!!!!!