0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #360 -: Април 17, 2012, 20:27:33 pm »
Привет на всички!

Айде и аз да "цопна" в темата, макар и с увесен нос..Пункцията ми беше на 1.04, трансфер - 5.04, днес на 12ти ден направих кръвен тест. Да добавя преди това, че се чувствах супер бременна - със симптоми като по книга и съответно надеждите ми бяха мнооого големи. Последва още по-голямо разочарование с резултата от кръвния, който направих сутринта в Медикус Алфа - 0.100. Взех и уринарен - една черта.
Обадих се на спешния и като казах, че на 12ти ден сън направила тест, отговорът беше "Еее, ама търпение нямате!Направи си пак на 15-ти. Възможно е резултатът да е лъжливо отрицателен." Да, но като започнаха от обяд едни болки ниско в корема, като преди цикъл, та до сега още ме боли. Верно е, цикъл нямам, но сигурно утре ще ми дойде. Днес се напуших едно хубаво, напих се и с кафета..Само лекарствата няма да спра - все пак да не прекаляваме нали :oops:
Освен ако и двата теста, които си направих не са били грешни:( Надеждата умира последна:)

С теб сме били заедно на пункцията и аз бях на 1.04.
Дано да е лъжлив резултата,стискам палци!
*
« Отговор #361 -: Април 17, 2012, 21:08:36 pm »
Black_dog, а ти обясни ли, че си правила кръвен тест?
Не знам какви са референтните стойности на лабораторията, за която говориш.
Лично аз бих пуснала още един в друга лаборатория, за да съм напълно сигурна. Всъщност винаги така правя. Дори и първият резултат да е три нули. Дано да е лабораторна грешка! Искрено ти го желая!
« Отговор #362 -: Април 18, 2012, 07:43:55 am »
Да,обясних,че кръвен съм пускала. А  бях толкова сигурна,че този път е станало. Имах и две нови лекарства, за по-сигурно  - инжекции клексан и медрол. Изненадана съм,че след вчерашните ПМС болки още не съм цъфнала,но сигурно лекарствата бавят. Ако не ми дойде до петък,ще направя кръвен в Писанец. Хайде мили момичета,стискам палци на всички ви!!!
п.п Pimi,   при теб има ли новини вече?
« Отговор #363 -: Април 18, 2012, 10:43:13 am »
Момичета ще помоля ако някоя от вас знае на 27,28,29 и 30 април дали лекарите ще са на работа да сподели. Имали някоя със записан час за тези дати?
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #364 -: Април 18, 2012, 12:17:35 pm »
Боги, при последния си опит имах страхотни болки, тежест, пробождания и постоянно чувство, че всеки миг ще ми дойде. При това бях на ЕЦ. Всичко свърши като с магическа пръчка към 9-10 г. с.
Стискам ти палци да не ти се налага да се сещаш, какво е било предния път. :D
Киара, думите са излишни. И не спирам да се питам ЗАЩО? Прегръщам те.
И аз, Мирка не спирам да питам ЗАЩО, но отговорите на отсрещната страна са все по-незадоволителни!!!
« Последна редакция: Април 18, 2012, 12:22:01 pm от kiara »

*
« Отговор #365 -: Април 18, 2012, 13:46:31 pm »
Киара, вече си мисля, дали не е време за консултация с д-р Александров!?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #366 -: Април 18, 2012, 14:06:45 pm »
Момичета, някой чувал ли е за нови лекари в клиниката които да преглеждат?
*
« Отговор #367 -: Април 18, 2012, 14:12:55 pm »
Клиника Малинов си правят нов екип. Няма нищо общо с екипа на д-р Стаменов. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #368 -: Април 18, 2012, 14:15:31 pm »
Странно, четох в дневника на едно момиче, че преглеждат пациентки на д-р Стаменов! :ask:
Благодаря Бяла! :wink:
*

kiara

• 1449
« Отговор #369 -: Април 18, 2012, 14:18:48 pm »
Киара, вече си мисля, дали не е време за консултация с д-р Александров!?
Знам ли, прекалено ми е далече и доста закъснях за предприемане на такава крачка!!!
 Извинявам се за спама!!!
« Последна редакция: Април 18, 2012, 14:47:18 pm от kiara »

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тем
« Отговор #370 -: Април 18, 2012, 14:40:40 pm »
Момичета, от миналата седмица се опитвам да се свържа по тел. за едни резултати от микробиология и цитонамазка дали са ми готови и не успявам. Постоянно ми дава първо свободно, а после все едно се включва факс. Те резултатите са готови със сигурност, но все пак трябва да знам, за да се обадя на д-р Стаменов да разбера дали са добре или не. Дали има друг теле. освен 02/9655744, за да не звъня на спешния?

На мобилната линия пробва ли 0882193970?
и на мобилната линия и от рецепция ни препращат на телефона на сектретарките 02/9655744, но никой не го вдига. Какво се случва?!
За резултати от биопсия, от клиниката ли се обаждат? На мен ми беше казано :" да се обадя"
« Последна редакция: Април 18, 2012, 15:41:46 pm от luciana »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #371 -: Април 18, 2012, 14:54:24 pm »
Момичета, моя опит приключи вчера, на пункцията нито една яйцеклетка от три фоликула!!! Тежка стимулация и накрая нищо!!! :( :(Много ми е тежко!!!
 Късмет на всички!!!

Киара, прегръдки от мен. Не знаех, че правиш опит.
Аз откакто се отказах спрях да чета за клиники, лекари, опити и т.н.
*

kiara

• 1449
« Отговор #372 -: Април 18, 2012, 15:12:14 pm »
Момичета, моя опит приключи вчера, на пункцията нито една яйцеклетка от три фоликула!!! Тежка стимулация и накрая нищо!!! :( :(Много ми е тежко!!!
 Късмет на всички!!!

Киара, прегръдки от мен. Не знаех, че правиш опит.
Аз откакто се отказах спрях да чета за клиники, лекари, опити и т.н.

Решихме да пробваме за пореден път и първи по фонда, а вече и последен(на повече стимулации не се подлагам) :(!!!
 Нооооооооо сега на теб вече ти предстои да се преселиш в света на памперсите, гушкането, никненето на зъбките, безкрайното безсъние и безбройните невероятни моменти с малкия мъж!!!
« Последна редакция: Април 18, 2012, 15:25:31 pm от kiara »

*
« Отговор #373 -: Април 18, 2012, 15:52:40 pm »
Странно, четох в дневника на едно момиче, че преглеждат пациентки на д-р Стаменов! :ask:
Благодаря Бяла! :wink:
Видях и аз съобщението в клиниката, че правят безплатни прегледи. Предполагам, че правят нов екип за самата клиника, предвид че ЦРЗ "Надежда" ще се мести след време в самостоятелна сграда.
Д-р Петра Семерджиева е един от новите лекари в "Малинов", доколкото разбрах.
Всъщност тя беше първия лекар, към който ни насочи д-р Ташков в края на 2008г.
Тогава тя работеше в "Тина Киркова" (сегашна "Св. София"). Видях я 2 пъти, но тя излезе тогава в отпуск по майчинство :lol: Много мила и млада жена. Мой набор  :wink: Мисля, че беше специалист и по раждане във вода.
« Отговор #374 -: Април 18, 2012, 16:31:58 pm »
Момичета пиша Ви,защото при мен се случва нещо много странно.Както вече писах този месец МЦ много ми закъснява,трябваше да ми дойде на 28-29 март. последния ми беше на 01 март след ЕТ на 11 февруари. Днес вече сме 18.04 а МЦ още го няма. Преди 2 дни реших ей така да си направя един тест,който ми беше останал след неуспешния опит в чекмеджето. Резултата беше :bfn: Оставих теста на тоалетката в банята и вчера като отворих сутринта шкафчето видях че се е появила още една много бледа черта. Щях да припадна като видях. А бяха минали повече от 24 часа.Според вас може ли да съм забременяла този месец по естествен път и затова да ми закъснява толкова,или си въобразявам и закъснението е вследствие от силната стимулация,а втората бледа чертичка се дължи просто на някакво странично влияние на теста след толкова много време(цяло денонощие). Много ме е страх да си купя втори тест,защото не искам пак да се разочаровам....Какво да правя???
*
« Отговор #375 -: Април 18, 2012, 16:37:12 pm »
Здравейте момичета и Христос Возкресе!

Имам следното питаме: започваме опит по дълъг протокол, като на 13.04.2012г. ми сложиха блокиращата инжекция и сега на 27.04. съм отново в клиниката. Тъй като пак трябва да пускаме Хепатити, Спин и т.н. ни казаха, че можем да ги пуснем и в центъра за сексуално здраве, където тези изследвания са безплатни. Но какво е необходимо: предварително ли записваме час, цялата вирусология ли ще ни направят, кога ще са готови резултатите?

Надявам се да споделите вашия опит.  :wink:

Импулс, можеш да си ги пуснеш по здравната каса, чрез направление от личният лекар!Излизат малко по бавно така, че го предвиди по рано!Успех!

Здравейте и от мен!
Рядко се включвам в коментарите,но искам да споделя,че моята лична лекарка категорично ме отряза за направление по здравна каса.Много учудено ме изгледа и каза,че нямало такова нещо и нямала право да ми издаде такова направление.Такива изследвания се правели само при бременни жени и то еднократно  :ask: Така че явно ще ни се наложи да ги правим на частно...
Успех на всички !
*
« Отговор #376 -: Април 18, 2012, 17:10:17 pm »
Според вас може ли да съм забременяла този месец по естествен път и затова да ми закъснява толкова,или си въобразявам и закъснението е вследствие от силната стимулация,а втората бледа чертичка се дължи просто на някакво странично влияние на теста след толкова много време(цяло денонощие).
Просто си пусни утре един кръвен тест и ще намериш отговор. Аз до сега не съм срещала случай на втора черта без причина. :wink:
Стискам палци.

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #377 -: Април 18, 2012, 17:13:02 pm »
Момичета пиша Ви,защото при мен се случва нещо много странно.Както вече писах този месец МЦ много ми закъснява,трябваше да ми дойде на 28-29 март. последния ми беше на 01 март след ЕТ на 11 февруари. Днес вече сме 18.04 а МЦ още го няма. Преди 2 дни реших ей така да си направя един тест,който ми беше останал след неуспешния опит в чекмеджето. Резултата беше :bfn: Оставих теста на тоалетката в банята и вчера като отворих сутринта шкафчето видях че се е появила още една много бледа черта. Щях да припадна като видях. А бяха минали повече от 24 часа.Според вас може ли да съм забременяла този месец по естествен път и затова да ми закъснява толкова,или си въобразявам и закъснението е вследствие от силната стимулация,а втората бледа чертичка се дължи просто на някакво странично влияние на теста след толкова много време(цяло денонощие). Много ме е страх да си купя втори тест,защото не искам пак да се разочаровам....Какво да правя???

И аз бях изхвърлила Елиа в коша, така че направи кръвен и успех!
« Отговор #378 -: Април 18, 2012, 17:28:01 pm »
Здравейте момичета и Христос Возкресе!

Имам следното питаме: започваме опит по дълъг протокол, като на 13.04.2012г. ми сложиха блокиращата инжекция и сега на 27.04. съм отново в клиниката. Тъй като пак трябва да пускаме Хепатити, Спин и т.н. ни казаха, че можем да ги пуснем и в центъра за сексуално здраве, където тези изследвания са безплатни. Но какво е необходимо: предварително ли записваме час, цялата вирусология ли ще ни направят, кога ще са готови резултатите?

Надявам се да споделите вашия опит.  :wink:

Импулс, можеш да си ги пуснеш по здравната каса, чрез направление от личният лекар!Излизат малко по бавно така, че го предвиди по рано!Успех!

Здравейте и от мен!
Рядко се включвам в коментарите,но искам да споделя,че моята лична лекарка категорично ме отряза за направление по здравна каса.Много учудено ме изгледа и каза,че нямало такова нещо и нямала право да ми издаде такова направление.Такива изследвания се правели само при бременни жени и то еднократно  :ask: Така че явно ще ни се наложи да ги правим на частно...
Успех на всички !

Jory спомням си, че преди 2 години и аз чух за направление от личния лекар за безплатна вирусология и той ме изгледа странно и каза, че не дават и нищо не се поема от касата. Днес се обадих в Центъра за сексуално здраве и там ме увериха, че правят цялата вирусология напълно безплатно, без записване на час и с резултати готови за около седмица. Дори ме попитаха, дали от Малинов са ме упътили там.
Така, че непречи да си направиш изследванията там и то безплатно. Успех!
« Отговор #379 -: Април 18, 2012, 17:53:44 pm »
импулс, може ли някакви контакти на този център?
Аз също питах личната ми лекарка, след като във форума прочетох, че има момичета, които са правили вирусологиия по каса, но тя ми обясни, че са високоспециализирани и не може да ми даде направление за тях.

My first, my last, my everything!