0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
графика на Ани
« -: Март 26, 2012, 14:07:19 pm »
Здравейте, от известно време , следя нещата тук, и реших да попитам за коментар, всички сте толкова мили, а и свички се молим за бебче, дано всяка една скоро постигне това желание. Ще ви кажа нещо и за себе си на 30год, съм от 3 години съм омъжена, и не се пазим, но никога не съм следяла нищо. От началото на тази година видях - започнахме изследвания, и при мен и съпруга ми всичко е ОК, Последваха 2 месеца фоликометрии,Док установи точния момент за ****, но,, нищо, сега през март си казах, никкави хапчета ,, ще мисля по- малко за товапък дай Боже ,,,
Бт е мерена /анално/ - сурин 6.30ч. с обикновен термометър.
Нова съм и малко объркана, ако нещо не е станало ясно моля да ме извините  :oops:

Re: графика на Ани
« Отговор #1 -: Март 26, 2012, 14:57:35 pm »
Здравей мило Ани  :welcome3:
Добре дошла в най-прекрасния форум....желая ти много късмет и скорошно бременеене.Засега няма какво да се коментира на графиката ти(само отбележи колко дни е месечния ти цикъл)
  :garden:
Николай е на 2г.4м.5д.
*

anni1981

• 334
« Отговор #2 -: Март 26, 2012, 15:14:44 pm »
здравей, и много благодаря за милото посрещане , последните два месеца цикъла ми е точно 28 дена / но да поясня , само че пих Дуфастон и предполагам от това е бил така редовен. Но да ви споделя нещо друго, което ме притеснява.Януари и февруари пиех Клостил, образуваха се хубави / фоликули според доктора /, а дали този месец , може да се отрази на овулацията , ако е имало де, защото аз неможах да се ориентирам.Проввах с тестчета, на 12. 03 направих но беше бледа 2-ра черта, така продължих 7-8 дена на 19.03 - изобщо не се появи 2-ра черат нещо много съм объркана  :(

*
« Отговор #3 -: Март 26, 2012, 15:28:23 pm »
 :hello: добре   дошла  мила,пожелавам ти  в най-скоро  време  да се  преместиш  в теми4ката   на  бадещите  мами :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #4 -: Март 26, 2012, 17:29:40 pm »
Здравей Ани!Добре дошла  :welcome_1: при нас и много много не се задържай в тази тема!
Аз съм долу-горе с твоя период на чакане на  :babyflips:!Трябва да си много спокойна!
За графиката ти все още и аз не мога да кажа нищо!
Относно Клостила и аз пих 2 пъти по 2 месеца, но пак не стана!
Много късмет и спокойствие! :bighug:
« Отговор #5 -: Март 26, 2012, 19:18:29 pm »
Добре дошла и честита ти нова темичка   :bighug: Дано по-скоро идеш в темичката с бременните мами и да повлечеш крак и на нас  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

anni1981

• 334
« Отговор #6 -: Март 27, 2012, 09:07:46 am »
Добро утро , мили момичета, един нов ден - дано за някоя е най- щастливия.
Аз тия дни малко съм пропаднала духовно, надявам се да успея да си повдигна духа - за да имам сили . :P

« Отговор #7 -: Март 27, 2012, 09:11:51 am »
Добро утро и на тебе....Аничка-Б.....а :welcome:
успокой се ,каквото и да се случва в теб или около теб-ще премине.Вдигай гордо глава,сложи се малко грим (като на мацките) и бъди най,най-красивата :balk_95: :balk_96:
Приятен ден,миличка
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #8 -: Март 27, 2012, 09:44:56 am »
 :welcome: и от мен Ани.Дано не се задържиш много в тази темичка :) Пожелавам ти много успех и още този месец да ни изненадаш с  :bfp: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #9 -: Март 27, 2012, 09:55:18 am »
Адашката-добре дошла мила!!Пожелавам ти скоро да прескочиш в темичката на бъдещите мами.Късмет мила!! :crossfingers:
« Отговор #10 -: Март 27, 2012, 10:21:11 am »
 :balk_64: Пожелавам ти скоро да видиш  :bfp:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #11 -: Март 27, 2012, 12:48:54 pm »
Здравей мила Ани и  :welcome_1:и естествено ти пожелавам скоро да отидеш при бременните мами :bighug:Аз също пих клостил 2 месеца,имах хубави фоликули,но не се получиха нещата,спрях го защото си докарах киста и реших,че не си струва.След като при вас всичко е било наред защо са ти дали тоя препарат,не е съвсем безобиден...След като всичко си ви е Ок по-добре не го мислете толкова и си правете любов,пък бебчо ще си дойде самичък :bighug: :goodluck:

*

anni1981

• 334
« Отговор #12 -: Март 27, 2012, 14:26:23 pm »
Eх, колко е хубаво само , толкова мили привествия , благодаря ви на всички .
Наистина ми е много - по добре, сега .Щастлива съм , че имам подкрепата - вие сте хората ,които истински може да ме разберете ,  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

« Отговор #13 -: Март 27, 2012, 15:11:11 pm »
 :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: и скоро скоро да се преместиш при бременните графики........
« Отговор #14 -: Март 27, 2012, 15:36:51 pm »
Ехо :balk_64: :balk_64: :balk_64:здравей и от мен.
То че ще се преместиш при бременните е ясно :wink: :lol:Дано да е по-скоро.
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #15 -: Март 29, 2012, 08:39:51 am »
Никакво отписване!До къто я няма оная с метлата ,надежда винаги има!!Късмет!! :crossfingers: :bighug:
*

anni1981

• 334
« Отговор #16 -: Март 29, 2012, 09:09:01 am »
Добро утро, благодаря за подкрепата. Продължавам смело напред- никога не е късно за чудеса.!!!
Слънчев усмихнат и много хубав ден на всички :bighug:

*

anni1981

• 334
« Отговор #17 -: Март 30, 2012, 19:59:22 pm »
В очакване .. но да  ви се похваля, от няколко дена ме е обзело едно голямо спокойствие ,, дори си мисля.. и да ми дойде,какво от това -може би ме очаква едно ново хубаво начало на нещо прекрасно .Лека и спокойна вечер на всички.И както се казва след всеки залез идва изгрев . osi_9

« Отговор #18 -: Март 31, 2012, 11:26:38 am »
Мило Ани....с тази ниска Т-няма как да не ти дойде. osi_10
но пък другия месец,ако се постараете повечко ...Бебчо е готов
Николай е на 2г.4м.5д.
*

anni1981

• 334
« Отговор #19 -: Март 31, 2012, 12:42:22 pm »
Благодаря за подкрепата , всеки край е просто едно ново начало.
Нека днес за някой е ден на сбъднати мечти- :rainbow: