0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Искам да прочетете!
« Отговор #40 -: Юни 16, 2006, 16:06:31 pm »
Щерев, отдавна е престанал да бъдерепродуктивен специалист, а е политик човека. Плюс това да не забравяме, че имат нова дограма, клиниката е на банките и какви още глупости беше писала ембриоложката им.
Моя позната от Англия им писа няколко пъти. Никой не и отговори. Така, че явно не са закъсали за пари, а за професионализъм.

Оги е много права- и баба на село дето има проблеми със забременяването ще знае, че хидрото пречи. Но баба на село чете и се рови в нета.
Щерев, пуши цигари и търка стола в парламента.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Искам да прочетете!
« Отговор #41 -: Юни 16, 2006, 16:07:32 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Просто твърдението за ширещата се комерсиалност не се е потвърдила от нито едно впечатление, от моето лечение и каквото чувам от околните.

Ма ти сигурно си им влязла под кожата и те глезят. За което пък се радвам, щото са си намерили майстора. Дано да има повече хора с облаги като твоите.
Но съгласи се, душичко, че Щеревите "убавини" се носят във въздуха вече. А няма дим, без огън.
Знаеш, че ти желая всичко най-добро и ще ми адски мъчно, ако злоупотребят с теб. Затова се вихри всичко това. Затова и пуснах темата, за да може някои да оцелее, преди да се удави. Аз и ти ще се оправим, щото сме отракани, но има момичета, които проблема ги е съсипал психически и се хващат като удавник за сламка. Както се е получило и с това момиче от аптеката.

Искам да прочетете!
« Отговор #42 -: Юни 16, 2006, 16:10:29 pm »
Щерев отдавна стана всенароден любимец с изцепките за онкоболните, а и отношението към хората с репродуктивни проблеми. Личното ми впечатление е, че няма абсолютно никакъв (подходящ) подход към пациентите си :evil:
Единственото, което му признавам, че добре си е организирал клиниката.

А че центърът е стартиран с банков кредит, го знам с абсолютна сигурност, ама то това важи за почти всеки бизнес и нищо не означава.
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Искам да прочетете!
« Отговор #43 -: Юни 16, 2006, 16:11:27 pm »
Ей, искам специална виртуална награда :D  Ако не съм аз да ви отговарям на темите в тоя дух, с кого ще си чешете езиците и ще се упражнявате в красноречие за разтуха :D

На всички :balk_21:

Ето ти я :balk_21:  Много як събеседник си. :bighug:

Искам да прочетете!
« Отговор #44 -: Юни 16, 2006, 16:13:23 pm »
Оги, миличка, аз съм ЗА всяка информация (включително негативна) изнесена за всеки център/лекар.
Не мога да ги жаля, че ще останат без пациенти, щото при тях е голяма лудница, даже дето се вика може персонална услуга да ми направите, ако се поразкара навалицата малко и мога да се добирам по-лесно до лекаря :lol:  :lol:

Не ме глезят бе, питах на рецепцията за цената на вливането, те ми казаха - не се плаща.

Просто смея да твърдя, че и вашата информация и представа за това място е доста погрешна :!:  За изцепките на Щерев - ОК, но комерсиалност - не бих казала.
Благодаря ти, Бени!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Искам да прочетете!
« Отговор #45 -: Юни 16, 2006, 16:17:28 pm »
Цитат на: oganche
Цитат на: rally_g
да, ама на моята приятелка първо я оперирах, за да и "защитяп" тръбите

А това пък е друго безумие?! За чии......к...ще й оставят защипани тръби с хидросалпингс????

Честно да си кажа, Оги и аз като Фрешката съм гола и боса на тема хидросалпингс, само това, което съм чела из форума знам. Така че казвам това, което знам от нея (приятелката си), което са и правили като манипулации и процедури, незнам защо са постъпили така. Не е ли правилно?
Що се отнася до това кой е доволен/недоволен, тя си е много доволна от тях и не мисли да ги сменя, дори и мен ме убеди, че са най-добрите и ходих в МЦРЗ известно време, така че вероятно си има съображения. А Щерев - действително не взема пари за преглед и на мен не ми взе, въпреки, че тепърва започвах да ходя и не бях в процедура, но той се цели на по-едро, според мен, едва ли е опрял до 20-25те лева за преглед (че не помня вече точно колко беше УЗИ-то там).
Фрешчо, верно че си чешем езиците, 10х за което, че участваш като "опонент" в дискусията ни:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Искам да прочетете!
« Отговор #46 -: Юни 16, 2006, 16:20:35 pm »
Хей,ама вие ме отчайвате с нападките си към Щеревата клиника.Аз сам абсолютна мъгла за инвитрото,а ми предстои след месец.Идея си нямам какво ще ми правят.Лекуващ ми е д-р Савова в тази клиника.Момичета незнам какво да кажа но признавам че ме уплашихте до смърт  :roll: И без това ме е страх
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Искам да прочетете!
« Отговор #47 -: Юни 16, 2006, 16:25:44 pm »
Цитат на: Dalia
ХИдея си нямам какво ще ми правят.Лекуващ ми е д-р Савова в тази клиника.Момичета незнам какво да кажа но признавам че ме уплашихте до смърт  :roll: И без това ме е страх

Преди 3 години бях в същото положение. Само дето се информирах и постоянно спорех с въпросната лекарка, защото не ми допадаше технологията на лечение, която ми предлагаше. Тогава ги нямаше още клиниките на д-р Владимиров, д-р Стаменов.....но все пак си събрах парцалите и избягах. Да не говорим, че ми предложиха да стана донор на яйцеклетки и така ще заплатя само разликата в цената между инвитрото и иксито. Почувствах се като в психотрилър и си плюх на петите.
Аз и сега бих избягала.

Искам да прочетете!
« Отговор #48 -: Юни 16, 2006, 16:26:33 pm »
Оги, ето както изплашихте Далия - не е ли и малко вреден този призив, защото това означава пропуснати бременности, ако хората се откажат и се насочат към други лекари, които са и без друго претоварени и цедката е голяма, т.е. опитите ще се отложат?

А в МЦРЗ ежедневно е пълно с бременни жени, които ходят за прегледи и това-онова.

Далия, не се притеснявай бе, мила, много хора ходят там, както ти си установила сама, само че някои не пишат тук, щото се вихрят негативни настроения с-у клиниката.

Моят съвет е: ако искаш пиши ни по-често, виж ни какви сме драки, ще разискаме обстоятелствата и ще можеш да си сигурна, че всичко е наред, или пък ще ти дадем идеи какви въпроси да задаваш.

Въпреки че медицински било доказано, че като по-малко знаеш и се интересуваш, повече успяваш (Мели го каза скоро).

Споко, в добри ръце си, не се притеснявай :!:  Успех!
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Искам да прочетете!
« Отговор #49 -: Юни 16, 2006, 16:29:58 pm »
Оги, ето както изплашихте Далия

Аз оставам непоклатима в мнението си и хората трябва да се плашат и бягат от там. Ако модераторите преценят, че темата е вредна за здравето, да я изтрият. Аз не съжалявам, че я пуснах. Много мислех преди това и прецених, че е редно. Точка.

*
Искам да прочетете!
« Отговор #50 -: Юни 16, 2006, 16:31:00 pm »
Далия, не бъди толкова страхлива и не вярвай 100 % на всичко написано по форумите. Ти си голям човек, имаш сигурна съм поглед върху нещата, просто се информирай малко повече и ще знаеш "какво ще ти правят".
Ето, идва процедурата, преди всичко бъди спокойна, със спокойствие и позитивни мисли се постига всичко, а ти и твоята лекарка сте заедно в тази борба - довери й се, тя мисли и прави най-доброто за теб, сигурна съм !!!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Искам да прочетете!
« Отговор #51 -: Юни 16, 2006, 16:41:56 pm »

Въпреки че медицински било доказано, че като по-малко знаеш и се интересуваш, повече успяваш (Мели го каза скоро).

Ясно, спирам с четенето  :P
*
Искам да прочетете!
« Отговор #52 -: Юни 16, 2006, 16:53:08 pm »
С две думи - аз също съм пациент в МЦРЗ - но за две години от както посещавам клиниката - един път не сме провели среща с доцента - защото имам вяра в ембриоложката и в док. Както Фреш спомена - и при мен , при неуспешното икси месец по-рано - ме таксуваха само частично/ само за пункцията/ въпреки че 48 часа се бориха с яйцеклетките и спрматозоидите ни - не мисля , че там на нас се гледа само като приносител на парични знаци. И последният път, докато чакахме с половинката за преглед - ами преброихме 14 - бременни - това бе с рамките на 2,5 часа.  Хубава и усмихната петъчна вечер   :balk_21:
*
Искам да прочетете!
« Отговор #53 -: Юни 16, 2006, 17:00:17 pm »
Mi6om, извинявай, но би ли споделила какъв беше при теб проблема, за да не се стигне до трансфер? На естествен цикъл ли прави иксито?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
Искам да прочетете!
« Отговор #54 -: Юни 16, 2006, 17:03:59 pm »
Цитат на: Dalia
Хей,ама вие ме отчайвате с нападките си към Щеревата клиника.Аз сам абсолютна мъгла за инвитрото,а ми предстои след месец.Идея си нямам какво ще ми правят.Лекуващ ми е д-р Савова в тази клиника.Момичета незнам какво да кажа но признавам че ме уплашихте до смърт  :roll: И без това ме е страх

от какво се уплаши, мила, ти просто трябва да знаеш за това, което се случва и ще се случи с теб, за да знаеш и какво искаш и как да си поискаш... някой ще кажат, че има лекари за това, но все пак става дума за нашето здраве, а не на съседа.... нали така? да кажа, че и аз имам неуспешен трансфер с хидросалпингс и сега ми предстои лапароскопия... поздрави и успех на всички ни!!!
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*
Искам да прочетете!
« Отговор #55 -: Юни 16, 2006, 17:08:05 pm »
Ами да- след лека стимулация , но се оказаха леко " недоузряли" така че опита е в графата неуспешен, но пък иде лято - и както Фреши пусна материала - лятото е съпроводено с по-добра успеваемост:) .
Искам да прочетете!
« Отговор #56 -: Юни 16, 2006, 17:15:58 pm »
Съгласна съм с повечето от вас за отношението на някои БГ лекари , но искам да дам пример със себе си , че въпреки отстранения ми хидросалпингс  и тръби след 2 неуспешни инвитро опита , следващите са отново неуспешни . Така , че причината за неуспеха при това момиче може и да е някъде другаде .
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Искам да прочетете!
« Отговор #57 -: Юни 16, 2006, 17:29:32 pm »
Цитат на: gesiges
Така , че причината за неуспеха при това момиче може и да е някъде другаде .

Може, но може и да не е. Когато нещо е открито като причина, трябва да се елиминира. За скритите неща не говорим. Говорим за постъпката на лекарите.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Искам да прочетете!
« Отговор #58 -: Юни 16, 2006, 17:33:01 pm »
Ето да се върна на имуновенина - защо на Стаменов му струва 150 лева (+100 лева за болничен престой евентуално, според някои сведения), а в МЦРЗ струва 0 лева? Като са толкова комерсиални, що не измислят една цена 150 лева и те?

Просто не се връзва :!:

имуновенина на стаменов нищо не му струва защото не го прави той. прави се в клиника малинов, която е различна от клиника надежда и се плаща леглоден. стаменов прави връзката и съответно услуга на пациентите си, защото го урежда в малинов. ние си говорихме вече с тебе за това и аз ти казах че мога да отида и в шейново, обаче няма да отида защото никой не познавам там и никой не ме познава. а стаменов ме хвана за ръчичка и ме заведе. и отношението беше друго и процедурата беше 3 часа а не 10. това си стандарт за всички. а ако отида при щерев като не съм тяхна пациентка принципно едва ли и на мене ще ми го направят без пари като на тебе.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Искам да прочетете!
« Отговор #59 -: Юни 16, 2006, 21:15:58 pm »
За мен тази случка за момичето е абсолютно безобразие!!!!!!!!!
Да направиш инвитро при наличие на хидросалпингс?????? :?:  :balk_149: Мисля че дори няма нужда от коментар!Дано това момиче скоро да попадне на подходящ лекар !!! :!: