Ей ме на и мен в средата на седмицата
Cofee lungo, добре дошъл на Марти! Нека изпълва домът ви с обич и веселие! много се радвам!
Вени, имам такава пелена - да съм я ползвала 1-2 пъти, иначе е много красива - плетена е на една кука и е от памучна материя. Не боцка, но пък е с розова панделка, иначе с удоволствие щях да ти услужа
Моята инатливка също проходи на 1,3 години, и мен като Мишето ме питаха "Още ли не ходи"
Ами когато - тогава, аз зор нямам, сега и да искам не мога да я вържа на едно място.
Зори, дано бързо се оправи Жорето, много неприятно. И аз съм била в подобна ситуация с лекар и също не се развиках, но пък ми стана много болно. Как изобщо може един педиатър да си позволи да се държи така?!
Детето плачеше и се дърпаше, а тя ще му вика да млъкне. Все за това се сещам.
Аз съм в голяма дилема за празнуването на рождения ден на Дара. Че ще има парти а яслата, то е ясно, но с останалите й приятелчета незнам как да процедирам. Вкъщи е тясно и повече от 2 деца, заедно с родителите трудно ще съберем. Освен това е делничен ден и трябва да е не по-рано от 18 часа. Мислех си варианта клубче, но напоследък девойката изобщо не иска да посещава подобен род заведения. последно исках да я заведа на едно близо до нас с най-добрата й приятелка от квартала и тя изобщо не пожела да влезе, стресна ли се нещо незнам...
Вътре имаше още едно момченце, а с момичензцето, с което бяхме играе всеки ден и вкъщи или навън се разбират перфектно...Варианта събота след празника също отпада, защото е Великден и ще пътуваме. Някакви идеи?