Мише дано малката красавица е разбрала вече, какво следва, защото само това при тях работи на такъв етап от живота им. Не че искам да ги е страх децата, но само това върши работа, всъщност тях може и да не ги боли, но се страхуват от неизвестното. Ако е съчетано и с болка, може стане и драматично. Както при нас със зъболекаря, ние още се уговаряме да отидем на лазерният, който не шуми и боли. Имаме напредък да видим, че ако започна работа става сложно.
Парите за всички са важни, особено когато става въпрос за България, защото заплащането е толкова мизерно, че и с две заплати трудно се справяме, да не говорим за една. Мъжът ми не е на заплата, какво си изкара, защото е търговец на употребявани автомобили, но от декември насам няма нормални постъпления и е драматично в момента. От април започват да идват руснаците и спасяват положението. Еххх, а на времето си казвах, че с тази руска гимназия съм за никъде, пък то ...
Днес ми се обади моя приятелка за още една работна оферта, която очаквам другата седмица да видя, започва да става още по сложно. До като няма и няма, сега всичко на куп.
Миме ти още ли си в Булстрад?