Ох, Мише, Мише и твоята не е лесна. Голяма лудетина си имаш. Ние не си пъхахме неща в носа и слава богу, но всичко пък беше в устата. Период е и ще отмине, дебнене и пазене му е майката. Друг съвет не мога да дам. Що фасове от земята е изял Антоан, а колко опасни са те няма да коментирам. То листа, кори от дървета, пръчки, абе що имаше нещо на земята беше и в устата. С нослето само нюха и сега е така, когато види нещо ново и непознато като го пипне после го души. Веднъж само си напъха една мозайка, но по скоро беше случайно.
Днес съм на трета среща с фирмата за застраховател и ще помоля да ме изчакат още седмица, евентуално да мисля. Да видим, дали ще са съгласни.
Фирмата обаче е строителна, но е ришала да отваря офис за недвижими имоти, застраховки, рента кар и още нещо на забравих. Имат много голям автопарк, плюс договори с фирми, които също имат големи такива. Аз няма активно да търся клиенти, няма да съм агент, тоест моето място е в офиса, е може да привличам и аз клиенти разбира се, но няма да ми е основно това работата.