Да, процента е от продажби. Първата работа е застрахователен брокер с идеално за момента от предлагането на пазара на труда работно време и е в офис. Лошото е, че тепърва ще се изгражда мрежа, но е рускобългарска строителна фирма, която има голям потенциал, плюс това е стабилна финансово. Другата позиция е продавачка в магазин на мебели за баня, никога не съм работила такава работа, но пък имам познания, от към обмитяването на стоките,та за това съм запозната с асортимента.
Втората е на по голяма твърда заплата, като ми гарантират минимум зимата 700, а лятото 900-1100 лв. Това с гаранциите ми дойде малко в повече и за това се обърках. Работното време не ме устройва кой знае колко, защото ще се работи до 19 ч и до като се прибера ще стане 20 ч., което за майка с дете е мисия невъзможна. Пак се работи 5 дни в седмицата, но пък се работи събота и така почивните дни могат да ми се паднат неделя и понеделник например.Никакво развитие не можеш да имаш тук, до като в другият сектор има възможност за такава. Извинявайте, че ви занимавам, но до като нямаше нищо сносно за което да се хвана, сега имам две напълно нежелани от мен позиции и се чудя какво да реша.
П.П. Ще ви цитирам изискванията на фирма търсеща продавач консултант на хляб и хлебни изделия.
Изисквания :
* Средно или висше образование - хотелиерство, ресторантьорство, туризъм
* Английски език - добро говоримо ниво
* Windows, MS Office
* Силна мотивация и дисциплинираност
* Добри комуникативни умения и работа в екип
Основни задължения :
* Обслужване на клиентите
* Издаване на касови бележки
* Отговаря за констатирани липси
* Поддържа хигиената на работното място