Много благодаря за споделеното. За сега съм се примирила и с безпорядъка и с изостаналото домакинство. Бебана е най-доволна, че подрежда тя
На мен ми е буца в гърлото постоянно, едвам преживявам, че не съм до нея, че пропускам важни моменти (последното е как правят животните)... Постоянно гледам часовника, че да знам какво прави в момента. Но тя трябва да яде, ние също, банката си иска вноската и не и пука колко пари дава държавата за отглеждане на дете...
midge, майка ми я гледа за момента. Надявам се на ясла, че ми е много трудно да се боря със сюрия баби и то от разстояние, а те горките си имат мнение (различно от моето разбира се)... Работя на смени, устройва ни. За сега в различни с таткото, редува ме се. Тази седмица съм втора смяна, до 20 часа, той я храни, къпе приспива, а преди седмица не можеше
,освен това съм забранила на свекървата да му помага, освен в застрашаващи детето моменти. 'Щото все пак е баща и е крайно време да започне да общува с детето. В домакинството поне прави опит да помогне, предната седмица сготви цели 3 пъти, е 2 от тях бяха трагични, ама е опитал, кусури не намирам.
Имаше една реплика на съфорумка, която си повтарям постоянно последните дни "никой не е обещавал да е лесно"
Оплаках се, извинете за дългия пост, но около мен изобщо не разбират какво съм се впрегнала... Още веднъж БЛАГОДАРЯ