Нинче, ако са добри условията приемай. Няма да ти е лесно в началото, но после ще се напаснат нещата и ще е по-добре. Аз миналата учебна година като тръгнах на работа в офис, след 3 години работи в къщи ми беше кошмарно, особено децата като боледуваха и то по месец и трябваше да викам баби на помощ и да отсъствам от работа, но тази година е доста по спокойно, те не боледуват толкова, и с бавачката се обичат... аз мога да си позволя да помоля да работя от вкъщи като са болни, защото не съм нова в офиса и такива неща. А Дари расте и ще става все по независима, но пък ще иска и все повече неща, така че си помисли и за работата, не е казано да се правят някакви кариери, но ако ти носи удовлетворение и си я харесваш... (пари е ясно, че на всички им трябват).
Мише, за Майстора не знам, аз се надявам, на нещо по практично и доходно да стане, например уеб-дизайнер, но както се казваше в една реклама, "тя може би ще работи, професия която още не съществува". В крайна сметка като се замисля и аз работя нещо което не е съществувало когато съм се родила или най-малкото никой не е мислел, че ще стане професия и то на толкова много хора сега.
Приятни почивни дни на всички!