Много се хилих на темата за пишкането на момченцата. Моя изобщо нямам намерение да го уча да пикае прав. Като порасне или е навън - да, но вкъщи - седнал. Няма кой да чисти непрекъснато след него.
нуну, преди два месеца трябваше да пие моят син аб. Голям зор беше. Станахме 10 човека на маймуни заради него. Всички се правихме, че пием от лъжичката. Слагах го в сок, мляко, кисело мляко и т.н. И пак насила му го давах, а той плюеше и пищеше.
Преди две седмици обаче трябваше да пие сироп за кашлица. Когато не се справям и е на ясла, нося го там и момичетата му го дават. Няма протести. Обаче тогава беше с температура човекът и се гледахме една седмица вкъщи. Взех да му обяснявам как вече е голям. Големите деца сами си пият сиропа. И аз тогава кашлях, та също пих сироп. Дори вдигахме наздравица. Сега всяка сутрин напира сироп да пие. Онзи ден баща му му каза, че само когато е болен, иначе - не. А нашият се изкашля нарочно, за да покаже на баща си колко е болен. Дъщеря ти е по-голяма. Опитай се нещо да я залъжеш!
Лис, много ме амбицира с разказа ти за памперса. Тук нали гледат да не ги насилват, та затова сме до под кривата круша с тази задача. Иначе напира да се облича и съблича сам и горе-долу се справя. Обува си и обувките.
Ще видя кога имам няколко свободни дена и ще се заема с тази задача.