0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро / икси - март, април, май 2012 г.
« Отговор #340 -: Април 24, 2012, 19:21:07 pm »
Момичета здравейте :)
Най-после стартирах и аз ... опита ще ми е трети подред, но и първи с мои яйцеклетки, няма да ви казвам какво ми е на сърчицето и на душичката, стегнали са се и двете  :? :P
Мноог късмет на всички и дано завалят положителни тестчета и много бебчета да се родят!!! :P

« Отговор #341 -: Април 24, 2012, 19:59:24 pm »
  Крайно време беше!!!
  Стискам палци!давай заедно да пишем,но в другата тема :) :crossfingers:
« Отговор #342 -: Април 25, 2012, 09:25:39 am »
Момичета, подарявам Естрофем със срок на годност 05.2015.Опаковката е цяла- изпила съм само 1 таблетка.
« Отговор #343 -: Април 25, 2012, 09:48:01 am »
Момичета, подарявам Естрофем със срок на годност 05.2015.Опаковката е цяла- изпила съм само 1 таблетка.
Вече е подарен  :)
*
« Отговор #344 -: Април 25, 2012, 10:48:34 am »
krasavicata ,успех и на теб и на всички които им предстои процедура ,
момичета дано от тук на татък да валят само тлъсти ЧХГ :bighug:

« Отговор #345 -: Април 25, 2012, 13:43:02 pm »
Момичета аз си ви чета и стискам палци всичко да е наред при вас. Мен ме отлагат.
Въпреки че пих противозачатъчни при прегледа се установи че имам задържан фоликул 37 мм. Направо съм в потрес. Ще видим дали другиямесец ще се е спукала и дали ще можем да стартираме
Людмила и аз съм при Бързашки.
Защо ти правиха хистероскопия ?
откри ми полип на матката март месец,изчакахме при следващия цикъл дали ще се спука,макар че ми каза,че е 50 на 50% да се спука.И така този месец пак на преглед,не беше се спукал и така направихме хистероскопия.Не се тревожи за тоя фоликул,аз от февруари месец съм започнала и всеки път си казвам започваме да ама не.Така,че горе главата старите баби казват хубавите неща стават бавно.Ако има нещо пиши,не се притеснявай.Успех :balk_103:
*
« Отговор #346 -: Април 25, 2012, 17:30:07 pm »
Най-после стартирах и аз ... първи опит с мои яйцеклетки. Много късмет на всички и дано завалят положителни тестчета и много бебчета да се родят!!! :P
Успех, мила. Може в твоите яйцеклетки да ти е късметът. Отпусни си душичката.  :welcome_1: Ние още се изследваме, а на мен ми се изчака чакалото...
Скоро и на нас ще ни бъде първото ин витро.
*

циник

• *
  • 18
  • циникът е бивш оптимист :)
« Отговор #347 -: Април 26, 2012, 22:02:29 pm »
Здравейте и от мен моми„ета  :)
желая успех на всички борещи се бъдещи мами !!!!
Аз също съм в стимулация по малко странен за мен протокол /не съм срещала такъв/ - Блокажът ми беше на 2-ри ден от цикъла и на 21-я започнахме стимулациите.
Втори опит ми е - предния беше по къс протокол и неуспешен.
Но сега никак не се чувствам добре при тази стимулация - имам ужасно главоболие, гади ми се почти постоянно, а за напрежението, което ме тресе /не само от очакването/ няма да ви обяснявам.
Мислите ли, че е от някое конкретно лекарство - в момента ми слагат пурегон - 450 единици, неупоген и пия аримидекс ?
" ...Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи..."
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #348 -: Април 27, 2012, 10:38:51 am »
Здравейте и от мен моми„ета  :)
желая успех на всички борещи се бъдещи мами !!!!
Аз също съм в стимулация по малко странен за мен протокол /не съм срещала такъв/ - Блокажът ми беше на 2-ри ден от цикъла и на 21-я започнахме стимулациите.
Втори опит ми е - предния беше по къс протокол и неуспешен.
Но сега никак не се чувствам добре при тази стимулация - имам ужасно главоболие, гади ми се почти постоянно, а за напрежението, което ме тресе /не само от очакването/ няма да ви обяснявам.
Мислите ли, че е от някое конкретно лекарство - в момента ми слагат пурегон - 450 единици, неупоген и пия аримидекс ?

Циник, в коя клиника си?Успех дано пък този странен протокол да доведе до успещен финал!!! :crossfingers: :cloud9:
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #349 -: Април 27, 2012, 20:48:07 pm »
Успех и от мен,мила osi_9 osi_9 osi_9
Момичета,днес ми е 9 ден след трансфера - от вчера имам силни горещи вълни.Вчера на 2,3 пъти и днес също. Опитвам се да не мисля и да не търся симптоми,но вече не мога да се сдържа да попитам.Мислите ли,че това е някакъв симптом? :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #350 -: Април 28, 2012, 15:25:49 pm »
Момичета, да споделя резултатът от бета ЧХГ-теста на 13-ти ден от ЕТ е 1080.
Оказахте се прави за бременните симптоми. :lol:
Въпреки, че все си казвам, че няма да следя за такива, този път някакси така се получи, че бяха наличнr.
Утре ще ида и до клиниката, да пуснат един тест и там, пък и ми свършват лекарствата, явно ще трябва да си купувам още.
« Последна редакция: Април 28, 2012, 15:27:40 pm от Bogi »
*
« Отговор #351 -: Април 28, 2012, 16:24:50 pm »
Bogi миличка много се рдвам за теб :balk_46:,дано всичко да мине и накрая да гушнеш така дългоочакваното си детенце.
Дано си ми на късмет и вече да не побликуваме  отрицателни резултати,пожелавам на себе си и на всички като твойто ЧХГ

*
« Отговор #352 -: Април 28, 2012, 16:31:53 pm »
Благодаря, Аманда! Дано!
« Отговор #353 -: Април 28, 2012, 18:36:26 pm »
Момичета, да споделя резултатът от бета ЧХГ-теста на 13-ти ден от ЕТ е 1080.
Оказахте се прави за бременните симптоми. :lol:
Въпреки, че все си казвам, че няма да следя за такива, този път някакси така се получи, че бяха наличнr.
Утре ще ида и до клиниката, да пуснат един тест и там, пък и ми свършват лекарствата, явно ще трябва да си купувам още.
много се радвам стискам палци за една лека бременност.Успех на всички момичета :sucky:
« Отговор #354 -: Април 28, 2012, 18:39:37 pm »
здравейте момичета имам един въпрос-лекарствата без значение за къс или дълъг протокол за стимулацията ние ли трябва да си ги закупим.Благодаря ви предварително и успех на всички момичета :oops:
*
« Отговор #355 -: Април 28, 2012, 18:48:10 pm »
здравейте момичета имам един въпрос-лекарствата без значение за къс или дълъг протокол за стимулацията ние ли трябва да си ги закупим.Благодаря ви предварително и успех на всички момичета :oops:
Не знам в коя клиника си. Може да има разлика.
Аз съм в "Надежда" и там ти ни ги дават в манипулационната, като накрая плащаш каквото сте използвали при стимулацията.
« Отговор #356 -: Април 28, 2012, 20:05:45 pm »
Браво,Боги чудесен резултат.Мойто ЧХГ на 13 ден беше 912,2 и съм бременна с близнаци.Честито и лека бременност.
*
« Отговор #357 -: Април 29, 2012, 01:00:04 am »
Bogi, радвам се много за хубавото ти ЧХГ. Лека бременност и здраво бебе накрая!
« Отговор #358 -: Април 29, 2012, 07:51:37 am »
Боги, много се радвам, ЧЕСТИТО!!!
Дано имаш лека бременност!!  :bighug:

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #359 -: Април 29, 2012, 08:48:10 am »
Боги :bighug:честито и лека от тук нататък!
Стискам палци за още много положителни изненади.